Ik heb daar 3 jaar bijna 4 . gewerkt - werkgeversreview Former Employee - Anonymous Employee bij Volta

2,0
23 okt 2020

Pluspunten

- Geweldige artiesten van over de hele wereld - Gelegen in het hart van de stad Quebec - Projecten zijn prima.

Minpunten

- Getalenteerde mensen vertrekken snel vanwege slecht management en stressvolle omgeving - Algehele stemming niet al te best. - Sociale club ontmanteld - niet veel sociale activiteiten en teambuildingactiviteiten

avatar
Reactie van Volta
5y
Bedankt voor je constructieve feedback. Op basis van de inhoud lijkt het van toepassing te zijn op projectmanagers. We geven om het welzijn van ons team en streven ernaar om de werkomgeving en -omstandigheden continu te verbeteren. We zijn verheugd te zien dat er het afgelopen jaar wijzigingen zijn doorgevoerd in uw feedback van professionals. Dat gezegd hebbende, erkennen we dat we er niet in zijn geslaagd om een aantal van de problemen tijdig aan te pakken. We zijn ons ervan bewust dat projectmanagers tijdens Covid een grotere druk op hun werkdruk hadden, wat volledig onze verantwoordelijkheid was. Voor 2021 hebben we de omvang van ons managementteam echter aanzienlijk vergroot. Zodra de training van het nieuwe team is voltooid, zou dit de premier moeten verlichten van overuren. We hebben ook een IT-technicus ingehuurd in Quebec City. Het spijt ons deze feedback pas te lezen nadat u bent vertrokken, maar we danken u voor uw openhartigheid en zullen wijzigingen doorvoeren om ervoor te zorgen dat de projectmanagers een betere werkomgeving hebben.

Ontdek andere reviews over Volta

19 mrt 2022

Pluspunten

You get to work through some cool projects in a fast paced environment

Minpunten

Some expectations were vague but still defined enough to get the job done

3,0
8 okt 2024

Pluspunten

Work until 1pm on Fridays

Minpunten

While the work environment is manageable, this employer lacks job security and does not provide competitive benefits. There’s minimal support for long-term career growth, making it difficult to feel secure in your position.

Bekijk reviews op: Nuttig|Beoordeling|Datum|Alle