Pluspunten
Aneel en Dave zijn fantastische visionairs, goede en oprechte mensen, en hebben een geweldige bedrijfscultuur opgezet die de Workmates (medewerkers) inspireert. "Werknemer eerst" mentaliteit. Diversiteit en inclusie is iets echts, niet alleen woorden. Sterke vergoeding en voordelen.
Minpunten
De botsing van de "Oldtimers" die de "Workday Way" heftig aanhangen en verdedigen, en de "new timers" die eropuit zijn om "dingen gedaan te krijgen" in plaats van zich zo te concentreren op het gelukkig maken van Workmates, veroorzaakt problemen / conflicten. Als gevolg hiervan begint de cultuur af te breken - in sommige gebieden meer en sneller dan andere. Hoewel er leidinggevenden zijn die geloven (privé, niet publiekelijk) dat de verschuiving naar "dingen gedaan krijgen" te laat is en actief stappen ondernemen om de cultuur te veranderen, weg van "werknemers eerst". Als mensenleider zit u tussen het tevreden houden van uw medewerkers (wekelijkse enquête onder medewerkers en kwartaalrapportages over de resultaten) en het streven naar resultaten. Het managen door middel van deze (onofficiële, onuitgesproken en inconsistent toegepaste) cultuurverandering is frustrerend vanwege de gemengde berichten van senior leiderschap en uitvoerend leiderschap. Ik raad Workday aan bij iemand die solliciteert naar een IC-functie. Ik raad Workday niet aan aan iemand die solliciteert naar een functie als People Leader.