Geef deze door. - werkgeversreview Handelaarsondersteuning bij eBay

1,0
19 jan 2020

Pluspunten

Uw leeftijdsgenoten zijn over het algemeen goede mensen en redelijk bekwaam. Individuele begeleiders kunnen fantastisch zijn. Betalen is oké. Voordelen zijn oké - moederschap / vaderschap is geweldig als je ze gebruikt, vruchtbaarheid is geweldig - anders is het midden op de weg.

Minpunten

Het meeste management boven het basissupervisor-niveau is losgekoppeld van de dagelijkse functies en behoeften van werknemers. Beslissingen hebben geen duidelijk beeld van hun uiteindelijke impact. Snelle veranderingen in beleid en verwachtingen leiden tot minachting en een laag moreel van de eerstelijnsmedewerkers. Niet-nagekomen beloftes met betrekking tot werkfuncties en belasting eisen de loyaliteit van medewerkers. Consistent slechte resourceplanning betekent dat, zelfs als u bent 'gepromoveerd' naar een positie waarin u te maken hebt met klanten met een hogere waarde, u nog steeds overspoeld wordt met algemene ondersteuningscontacten, wat op zijn beurt de effectiviteit van uw bekwaamheid vermindert. je eigen klantengroep ondersteunen door wachttijden te verlengen en een kunstmatige urgentie te creëren om mensen uit het contact te halen, zodat je door kunt gaan naar de volgende klant. Schijnbare minachting voor klanten in het algemeen - beleid maken dat beslist onvriendelijk is voor de verkoperspopulatie en niet transparant zijn over de redenen daarvoor - het verstrekken van praatpunten als 'het zijn de kosten van zakendoen', wat niets doet om de gevoelde frustratie en woede te verzachten door langdurig ongelooflijk waardevolle leden als ze het gevoel hebben dat ze oneerlijk worden behandeld. Dramatische verschuivingen in de verwachtingen voor werkprestaties - gaande van 'we geven niet om uw afhandeltijd' naar 'U moet uw klanten gemiddeld in iets meer dan x minuten van de telefoon krijgen, anders beginnen we te werken aan het wegwerken van u." is frustrerend. Door deze veranderingen tijdens de vakantieperiode aan te brengen, nam het moreel een neusduik en ze doen niets om dit echt te bespreken, erkennen het als een fout of maken het op enigerlei wijze goed. De enige waarde van een medewerker is zijn of haar statistieken - afhandelen van de tijd, de klant zat, de planning naleven, enz ... Er is een groeiend gevoel dat teamgenoten slechts tandwielen in een machine zijn en dat alles wat ze extra doen, wordt gezien als het wegnemen van deze statistieken en hoewel lippendienst wordt betoond in hun voordeel, wordt voor die investering of opdracht geen compensatie of erkenning geboden. Dit leidt ertoe dat teamgenoten gewoon naar binnen gaan en hun werk doen en vertrekken. Er is geen erkenning voor medewerkers die de tijd nemen om meer informatie over andere bedrijfstakken te leren en die met succes toe te passen op hun klantcontacten. Sterker nog, hoe meer je weet, hoe meer rotzooi ze naar je gooien, dus het is bijna de moeite waard om gewoon op een basisniveau te blijven. Het loon is hoe dan ook hetzelfde. Er is geen onderscheid tussen ziekteverzuim en betaald verlof. De standaardlijn die wordt gegeven is dat eBay een concurrerende PTO geeft, wat volgens mij juist is, maar je kunt niet echt ziek worden zonder de mogelijkheid te hebben dat er een of andere disciplinaire actie plaatsvindt. Andere werkgevers in de omgeving hebben ziekteverzuim en hebben polissen opgesteld voor uitzonderlijk korte (3 dagen of zo) gezinszorg, zodat u voor uw zieke kind kunt zorgen. Geen van deze dingen heeft invloed op uw aanwezigheid. Bij eBay krijg je een incident als je ziek bent en het niet van tevoren plant. Als je er 3 uithaalt, begin je opties voor promoties en andere voordelen te verliezen. De cultuur is de afgelopen jaren verslechterd. In het begin was dit de meest fantastische plek om te werken - zelfs als de klantcontacten frustrerend waren, stond het managementteam achter je en was er een geest van samenwerking die aanwezig was op alle managementniveaus. Nu die samenwerking op het niveau van teamgenoten is en alles hoger dan dat, ontmoedigt het om je best te doen om het juiste te doen voor een klant of een peer. Wat ooit een verfrissend positieve werkomgeving was en een bedrijf waar ik trots op kon zijn, is nu slechts een schaduw van zijn vroegere glorie. Om dit te keren, moet wat senior leiderschap worden verwijderd en vervangen door een sterke leider met een visie op cultuur en organisatorische gezondheid en effectiviteit. Ik heb geen hoge verwachtingen.

Ontdek andere reviews over eBay

2 jun 2026

Pluspunten

It is equivalent to winning the lottery for a dream job.

Minpunten

Sunday work can be challenging- due to daycare challenges, but ebay supports work/life balance so its not really a con

27 mei 2026

Pluspunten

Good work, lots of AI experiments, AI innovation, latest tech stack, Co-workers are very co-operative and helpful. Most AI tools are still unlimited.

Minpunten

Some teams are over-working due to smaller teams as a result of recent layoffs. Office perks (like catered food, snacks) are dwindling every quarter even though company wants every employee to be 3 days a week in office. Company wants 80 percent code to be generated by AI but no clear guideline how to achieve that.