Pluspunten
1) Je zult een hoop leren, als je weet hoe. 2. Sommige mensen zijn echt heel goed. Alleen door hen overleven ze op een of andere manier. En geloof me, ze geven ook niet om hen.
Minpunten
1) Ik was de beste persoon in mijn technologie. Zelfs nu ik deze recensie schrijf weet ik dat mijn vrienden me missen. Maar de idiote managers kunnen dat niet accepteren. 2) Als je een teamspeler bent en gelooft in werken omdat je graag werkt, zul je worden teleurgesteld. 3) De managers gaan ervan uit dat de hele wereld om hen draait. Ik heb daar ook geen probleem mee, maar het is interessant als er iets misgaat. Dan zullen ze iemand de schuld geven. 4) Ze kunnen simpelweg niet erkennen hoeveel werk iemand in zijn taak steekt. 5) Ze geven alleen bedriegers promotie. 60 Ze gaan ervan uit dat alle werknemers dom zijn. Sommigen, zoals ik, hadden altijd alles door dat jullie altijd probeerden. 7) Automatisering, ze springen serieus een gat in de lucht als een computer maar het alfabet schrijft maar ze geven niet om de werknemer die zijn hele jeugd heeft gestudeerd en die de hoop van zijn ouder is. Ze kunnen gewoon niets doen om geld te verdienen, ze geven gewoon niet om mensen. Let op: Ze maken een hoop heisa om je te doen geloven dat ze om je geven. Maar dat is niet echt zo. 8) Ik zat in een automatiseringsploeg. Ik vond het gewoon niet fijn hoe ze omgaan met zulke geweldige werknemers met wie ze zich gelukkig moeten prijzen.