Pluspunten
Het was dichtbij waar ik me persoonlijk bevond. Interessante projecten om aan te werken. Het lokale team was gevuld met aardige mensen. Bedrijf heeft veel zaken, zal het waarschijnlijk goed blijven doen.
Minpunten
Er is geen ruimte of interesse voor persoonlijke groei. Er is een grote "Doe wat je wordt opgedragen en spreek of becommentarieer nergens over" mentaliteit. Slecht contract en algemene arbeidsethiek. Rechte leugens over contractverlengingen en salaris. Consequente te late betalingen van salaris en vakantiegeld. Eist om zonder compensatie overuren te maken en in het weekend te werken. Indien geweigerd, wordt u geacht "niet geschikt voor het bedrijf". Het management schreeuwt, maakt 'voorbeelden' van mensen en maakt ze publiekelijk te schande. De zin "Als je goed bent voor het bedrijf, zal het bedrijf goed voor je zijn" is er een die veel werd gezegd. Maar zelfs mensen die vanaf het begin heel hard hadden gewerkt, lieten het zonder een seconde los, omdat ze het niet eens zouden worden over een verlaagd salaris en slechtere arbeidsvoorwaarden. En als klap op de vuurpijl is het kantoor in slechte staat. Er wordt niets aan gedaan omdat het niet wordt gezien als een kantoor dat de moeite waard is om in te investeren. De hele interesse in het kantoor in Hilversum is om daar buitenlandse mensen aan het werk te krijgen die onder de indruk zullen zijn van de Nederlandse levensstandaard en zonder klagen voor een bijna minimumloon werken.