Pluspunten
Ik heb altijd gewerkt in productiefaciliteiten met internationale kantoren en productassortimenten over de hele wereld. Voor Westaflex Industries ligt de situatie anders: er zijn meer projectactiviteiten en een breed scala aan varianten in de bouw, automotive en rail service sector. Ook hier zijn de medewerkers anders: veel betrokkenheid, enthousiasme voor digitale verandering en voor de transformatie naar digitale processen. Het is daarom een genoegen om samen te werken met het management team rond de afgestudeerde eigenaar en enige directeur. Winstdoelstellingen en uitbreiding naar nieuwe sectoren en markten zijn tekenen van ons optimisme om te blijven groeien en innovatief te blijven om nieuwe applicatieoplossingen op de markt te brengen.
Minpunten
De werkomstandigheden zijn sensationeel en worden gekenmerkt door een hoge mate van samenwerking. De meeste werkplekken zijn ontworpen volgens leeftijdsopbouw en de huidige veiligheidsnormen. Loopbaanplanning wordt gekenmerkt door intensieve training en veeleisende verkoopdoelstellingen. De richtlijnen en visies komen van de charismatische directeur-generaal met doctoraat, die zijn plannen op een transparante en open manier openbaar maakt. Nieuwe innovaties en businessmodellen zorgen voor verdere groei en een duurzame en succesvolle toekomst.