Reviews voor Zoetis | Glassdoor.be

Reviews van Zoetis

Bijgewerkt op 17 jul 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.5
66%
Aanbevelen bij een kennis
84%
Waardeert directeur
Zoetis CEO Juan Ramon Alaix
Juan Ramon Alaix
156 Beoordelingen
  1. "Planner"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Ontwerper in Zaventem

    Ik voltijd gewerkt bij Zoetis voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Goede omgeving Sterk bedrijf Mogelijkheid om te leren

    Minpunten

    Vaak organisatorische veranderingen Loon

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Zoetis2018-03-28
  2. "Coming and going of employees"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Zoetis

    Pluspunten

    Stable environment to work in

    Minpunten

    No time to bond with people. They come and go and from all parts of the world.

    Zoetis2019-07-17
  3. "Zoetis - Bediende"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Supply Chain Planner in Zaventem
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Zoetis voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Dynamische omgeving, goede voorwaarden, veel doorgroeimogelijkheden, internationale omgeving

    Minpunten

    Afstand tot top management (hoofdzetel verhuisd van België naar Ierland)

    Advies aan management

    Probeer voldoende te luisteren naar het personeel en zorg voor voldoende fysieke aanwezigheid in Zaventem van top management (voldoende bezoeken van management om voeling te houden met de sfeer)

    Zoetis2019-02-08
  4. "Top bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Zoetis

    Pluspunten

    Team, Internationaal, Variatie, Kwaliteit, Innovatie

    Minpunten

    Lonen lager dan in human health pharmaceutische bedrijven

    Zoetis2018-10-05
  5. "Geen stabiliteit"

    SterSterSterSterSter
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Voormalige werknemer - Anonymous in Zaventem
    Niet aanbevolen

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Zoetis gewerkt

    Pluspunten

    Goed voordelenpakket Fijn restaurant fijne collega's

    Minpunten

    Alles draait om kostenreductie, de rest doet er niet toe...

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Zoetis2019-04-19
  6. "Zoetis"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Zoetis

    Pluspunten

    Salaris, 1 werkdag van thuis uit, eten.

    Minpunten

    Direct management mist expertise in Supply Chain. Zou geweldig zijn om leiders met leiderschapskwaliteiten te hebben! Alsjeblieft!

    Advies aan management

    Meer opleidingen voor ambitieuze werknemers. Managers rekruteren met echte kennis en ervaring om mentors te worden!

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Zoetis2018-12-19
  7. "Gefocust op het zijn van #1 in de gezondheid van dieren"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Zoetis

    Pluspunten

    Gefocust op het doen van het juiste ding voor de klanten. Sterke bedrijfscultuur.

    Minpunten

    Soms kunnen de filialen slecht op de hoogte zijn. HR proces kan globaal als onhandig overkomen.

    Advies aan management

    Focus op het veranderen van het management wanneer de updates uitgegeven worden.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Zoetis2018-09-16
  8. Nuttig (3)

    "Geen beloning voor hun werknemers. Minder competitief pakket dan de industrie. Probeer te vermijden."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Analist in Zaventem
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Zoetis voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Goede internationale omgeving. Gekwalificeerde professionals.

    Minpunten

    Erg gierig bedrijf. Bijna geen bonussen, lange, onbetaalde uren, HR bestaat niet in België. Een heleboel ontslagen. Het meest onpersoonlijke bedrijf dat ik qua arbeidsvoorwaarden ooit heb gezien. Er wordt geen training aangeboden om hun mensen zich te laten ontwikkelen. Zelfs voor certificaten over financiering die ik behaalde, betaalde ik alles zelf. Alle aandacht gaat naar de VS. Wegblijven!

    Advies aan management

    Investeer in je mensen! Het is niet alleen de VS.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Zoetis2018-01-12
Er zijn 8 reviews gevonden