Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor Quantitative Risk Management | Vacatures bij Quantitative Risk Management | Salarissen bij Quantitative Risk Management | Arbeidsvoorwaarden bij Quantitative Risk Management
      Sollicitatiegesprekken van Quantitative Risk ManagementSollicitatiegesprekken voor Financial Analyst bij Quantitative Risk ManagementSollicitatiegesprek bij Quantitative Risk Management

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

8 mrt 2013
      Anonieme werknemer
      Aanbod geaccepteerd
      Positieve ervaring
      Moeilijk sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb via een andere bron gesolliciteerd. De procedure duurde meer dan 1 week. Ik heb gesolliciteerd bij Quantitative Risk Management (Chicago, IL) in jul 2009

Sollicitatiegesprek

7 interviews in one day. every interviewer asked technical questions. most questions focused on derivatives valuation. some interviews were in groups few one on one.

Vraag 1

What was one project where you failed?
      Vraag beantwoorden

Overige sollicitatiereviews voor Financial Analyst bij Quantitative Risk Management

11 mrt 2020
      Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      Geen aanbod
      Negatieve ervaring
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb via een werknemersdoorverwijzing gesolliciteerd. De procedure duurde 1 week. Ik heb gesolliciteerd bij Quantitative Risk Management (Chicago, IL) in feb 2016

Sollicitatiegesprek

Referred by a alum for an interview. Talked with 3 higher-ups there. 2 were friendly, but one Asian American named Vincent is a real a-hole. Not sure if he still works there.

Vraag 1

Describe to me how does ABS typically work? Who referred you here? Show me the email exchange (yes that a-hole named Vincent actually asked that lol)
      Vraag beantwoorden

18 mrt 2013
      Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      Geen aanbod
      Negatieve ervaring
      Eenvoudig sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb via een werknemersdoorverwijzing gesolliciteerd. De procedure duurde 6 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Quantitative Risk Management (Chicago, IL) in jun 2012

Sollicitatiegesprek

Had an initial phone interview and was invited in for several on site interviews. Everyone was very friendly, but the company didn't seem very organized- at one point I was left alone in the conference room for 30 minutes until they realized they had forgotten about me. I found the interviews redundant and surprisingly non-technical. I met with the owners a few weeks later and then never heard from them again despite making attempts to follow up.

Vraag 1

What types of risk does a bank face?
      1 Antwoord

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.