Reviews van ABN AMRO

(708 reviews in totaal)

Marguerite Berard

61% waardeert directeur

47% positieve zakelijke vooruitzichten

ABN AMRO heeft een werknemersbeoordeling van 3,8 van 5 sterren, op basis van 708 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van ABN AMRO is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Finance (3,7 sterren).

Reviews per functie

708 reviews
19 jun 2026

review

Pluspunten

:- Work from home 3 days :- 5 months work from abroad

Minpunten

:- Bad management :- promotions are slow and low raise :- salary is average

2d
Hi colleague, Thank you for sharing your feedback. It’s great to hear that you value the flexibility of working from home and the opportunity to work from abroad. At the same time, we’re sorry to learn about your concerns regarding management, career progression, and compensation. Feedback like yours is important and helps us identify where we can improve. We remain committed to creating a supportive environment where employees can grow, feel valued, and have clear development opportunities. Thank you for taking the time to share your experience. Iman
3,0
17 jun 2026

uitdagend

Pluspunten

goede werkgever, goede coaching, deur staat altijd open

Minpunten

salaris, werkdruk, collega's, geen thuiswerken mogelijk

2d
Hoi (ex-)collega, Dank voor het delen van je ervaring. Fijn dat je ABN AMRO hebt ervaren als een goede werkgever met ruimte voor coaching en een open werksfeer. Jammer dat je minder tevreden was over het salaris, de werkdruk en de mogelijkheden voor thuiswerken. We nemen dit soort signalen serieus en blijven werken aan verbeteringen, zodat de werkomgeving beter aansluit bij de wensen van onze medewerkers. We wensen je veel succes in je verdere carrière. Iman
16 jun 2026

Stagiair Private Banking

Pluspunten

Fijn werk is positieve werkomgeving

Minpunten

Herhalend en repetitief dagelijks werk

1w
Hi collega, bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je de werkomgeving als positief hebt ervaren. Tegelijk is het waardevol dat je aangeeft dat het werk soms repetitief kan zijn. Dit helpt ons om te kijken waar we stages nog leerzamer en afwisselender kunnen maken. Ik wens je veel succes in je verdere ontwikkeling! Nikki ABN AMRO Webcare
Weergave: 1 - 3 van 708 reviews

Glassdoor heeft 2.244 reviews over ABN AMRO die anoniem zijn geplaatst door werknemers van ABN AMRO. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of ABN AMRO bij je past.