Reviews voor ADP | Glassdoor.be

Reviews van ADP

Bijgewerkt op 15 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 8170 reviews gevonden

3.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
74%
Aanbevelen bij een kennis
88%
Waardeert directeur
ADP CEO Carlos A. Rodriguez
Carlos A. Rodriguez
4077 Beoordelingen
  1. "Top werkgever!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ADP voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Grote organisatie, internationaal, altijd in beweging, mooie arbeidsvoorwaarden en hele leuke collega's.

    Minpunten

    Sommige processen duren redelijk lang.

    Advies aan management

    -

    ADP2019-04-03

    Reactie van ADP

    April 8, 2019

    Thank you for your review and sharing with us on Glassdoor.

  2. "Fijne werkgever!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Talent Acquisition in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ADP voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    Informele cultuur, redelijk flexibel, goed salaris, prettige arbeidsvoorwaarden, leuke extra’s, potentie om te groeien, erkenning voor het harde werken, innovatief.

    Minpunten

    ADP is een organisatie van wereldformaat. Het nemen van beslissingen kan daarom wat langer duren. De faciliteiten zijn verouderd maar daar wordt aan gewerkt! Het kantoor wordt gerenoveerd.

    Advies aan management

    Ga zo door!

    ADP2019-02-22

    Reactie van ADP

    February 24, 2019

    Thank you for sharing your ADP experience with us on Glassdoor. We appreciate the insights and analysis. Your feedback is valuable to us as we strive to have the best working experience in the industry.

  3. "Alle dagen pret"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ADP

    Pluspunten

    Competitief, cultuur, open, innovatief, zelfstandigheid

    Minpunten

    Bedrijfspanden, catering, locaties panden, interne samenwerking,

    ADP2017-10-04

    Reactie van ADP

    October 24, 2018

    Thank you for your review and sharing with us on Glassdoor.

  4. "Sterk veranderd"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij ADP

    Pluspunten

    Ik hou erg van de mooie sfeer van mouwen opstropen, en de klus klaren. Goede arbeidsvoorwaarden, fijne collega's. Altijd veel vrijheid gehad, en leuke managers.

    Minpunten

    Sterke invloed vanuit VS / hoofdkantoor, de Nederlandse vestiging dreigt een beetje de eigen koers kwijt te raken. Sfeer is niet meer helemaal wat het geweest is.

    Advies aan management

    Ontwikkel een heldere strategie, op dit moment is ADP NL een speelbal. Verbeter snel de sfeer en creëer duidelijkheid waardoor de motivatie terugkomt..

    ADP2016-12-20
  5. Nuttig (3)

    "Toxic environment"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Payroll Specialist in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij ADP

    Pluspunten

    Good working experience, nice colleagues, modern office, 13th month bonus and working with clients.

    Minpunten

    Work/life balance, dictatorial management, it's all about the efficiency

    ADP2015-11-25
  6. "Prima werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij ADP

    Pluspunten

    Leuke werksfeer Leuke collega's marktleider in de wereld

    Minpunten

    matrix organisatie invloed vanuit de VS

    ADP2015-06-08
  7. "Uitdagende maar eerlijke werkomgeving"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Executive 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ADP

    Pluspunten

    Dynamische omgeving, ADP investeert in persoonlijke ontwikkeling, solide bedrijf dankzij het businessmodel

    Minpunten

    Langzaam carrièrevooruitgang voor lokale medewerkers in het land

    Advies aan management

    Meer carrièrekansen voor lokale medewerkers

    ADP2013-08-14
  8. "Good company"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij ADP voor 3 jaar

    Pluspunten

    Good company Good company Good company Good company

    Minpunten

    pas de reclamations Rien à signaler une bonne socité Bien

    ADP2019-01-16

    Reactie van ADP

    January 18, 2019

    Thank you for sharing your positive insights with us on Glassdoor. Your feedback is valued.

  9. "Une vie professionel balancé"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager in Montréal, QC
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ADP voor 8 jaar

    Pluspunten

    - Fléxibilité - soucieux du bien être de tous les associès -encadre notre développement professional -opportunité d'avancement -beaucoup de celebration culturelle

    Minpunten

    le nombre de semaines de vacances par années

    ADP2019-05-31

    Reactie van ADP

    June 10, 2019

    Merci pour l'évaluation et la note concernant l’emplacement d'ADP Montreal. Votre opinion est importante.

  10. "Belle compagnie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Implementation Consultant in Montréal, QC
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ADP voor 5 jaar

    Pluspunten

    Beaucoup d'opportunités pour ceux qui veulent grandir et y met les efforts. Les produits sont en constants évolution ce qui permet de ne pas se perdre dans la routine.

    Minpunten

    Certains avantages sociaux auraient besoin d'être revu. Ex: Vacances

    Advies aan management

    Continuez d'investir pour le bien-être des employés.

    ADP2019-05-22

    Reactie van ADP

    May 27, 2019

    Merci de nous faire part de votre expérience avec ADP sur Glassdoor. Nous vous sommes reconnaissants pour les commentaires et l'analyse. Votre opinion est précieuse, car nous nous efforçons d’offrir la meilleure expérience de travail dans l'industrie.

Er zijn 8170 reviews gevonden