Reviews voor AECOM | Glassdoor.be

Reviews van AECOM

Bijgewerkt op 22 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 4422 reviews gevonden

3.2
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
59%
Aanbevelen bij een kennis
63%
Waardeert directeur
AECOM CEO Michael S. Burke
Michael S. Burke
1.647 Beoordelingen
  1. Nuttig (7)

    "Verbeter jezelf of stop er mee"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Director 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk voltijd bij AECOM voor 8 jaar

    Pluspunten

    Global bedrijf ....... gevarieerde diensten ....... aantal goede niche-diensten

    Minpunten

    Inferieur management, incompetente managers die verantwoordelijk zijn voor de grote kantoren

    Advies aan management

    Verbeter je ME operaties. Start vanaf de top en naar beneden ..... Ontdoe je van corruptie en ontlsa de managers die zijn overgenomen van eerdere acquisities ........

    AECOM2013-03-04
  2. Nuttig (1)

    "entreprise Américaine"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - ingénieur maitrise des risques in Lyon
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij AECOM voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    télétravail; équilibre vie familiale/vie professionnelle

    Minpunten

    pression financière; aucune gestion de carrière

    Advies aan management

    remplacer les managers

    AECOM2019-06-10
  3. "Excellent"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Montréal, QC
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij AECOM voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Stimulant, collègues et environnement positifs

    Minpunten

    Il n’y a pas d’inconvénients

    AECOM2017-11-05
  4. Nuttig (1)

    "Avenir incertain..."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - gestionnaire de projet in Montréal, QC
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij AECOM voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Excellente conditions de travail - Salaire adéquat - Expertise élevée dans le domaine - Beaucoup de compétences parmi les employés(es)

    Minpunten

    Entreprise en déroute - Pas de vision à long terme - Développement des affaires peu structuré - On gère les dépenses plus que les investissements - Pas d'attachements vis-à-vis la maison-mère - Gestionnaires embauchés pour garder la paix, non pour développer les talents ou bâtir une équipe

    Advies aan management

    On a besoin de faire un bon ménage à la haute direction!

    AECOM2017-08-11
  5. "Consultant junior"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij AECOM

    Pluspunten

    Equilibre vie privee/vie public, projets interessants, confiance dans les employes

    Minpunten

    Remuneration (salaire sous le marche), evolution de carriere,

    AECOM2017-07-18
  6. "Project Director"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Project Director Aviation in Montréal, QC
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij AECOM voor 8 jaar

    Pluspunten

    Le personnel. L’expertise, la passion et le leadership éclairé de notre personnel talentueux dans le monde entier sont à la base de notre succès. Nous respectons et encourageons les idées, la diversité et la culture de notre personnel. Les clients. Nous nous engageons envers nos clients et nous tenons à établir les normes de l’industrie en matière de service et d’exécution. Nous nous assurons de relever les... défis de nos clients et de préparer les nouvelles occasions. L’excellence. Nous croyons en l’excellence de l’exécution dans toutes nos activités. L’intégrité. Nous devons maintenir en tout temps notre engagement à agir de façon éthique et intègre, partout et en tout temps. La sécurité. Notre entreprise accorde la priorité à la sécurité. Il incombe à chacun d’entre nous d’assurer notre propre sécurité et celle de nos collègues et de fournir des services à nos clients de façon sécuritaire. L’innovation. Nous distinguons notre entreprise en trouvant de nouvelles façons, sans cesse améliorée, de fournir notre expertise, grâce à des solutions innovantes qui permettent à chaque client de réaliser sa vision.

    Meer weergeven

    Minpunten

    There is not of Cons in my opinion, the company is organised and oriented vers the future, with experience and integrity.

    Advies aan management

    Excellence in the Management in all secteur of the company.

    AECOM2016-04-07
  7. "civil, ing.jr"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Civil Engineer in Montréal, QC
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij AECOM

    Pluspunten

    la zone de travail est confortable et les employés offrent leur aide si on a des questions, j'ai de la chance à toucher à un peu de conception et la gestion de projet en même temps.

    Minpunten

    il manque des formations pour les employés pour enrichir leur connaissance et devenir plus efficace au travail dans le domaine ferroviaire. Plus des visite au chantier pour les visualiser le travail et être plus efficace pour faire des vérification des plans ou même donner des solutions à certains situation à confronter.

    AECOM2016-04-05
  8. Nuttig (8)

    "Very very bad/poor management"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Assistant in Leuven
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als bij AECOM

    Pluspunten

    Location it´s very good and they have nice extra´s.

    Minpunten

    The management in this ompany it´s very bad, they don´t know how to treat people. They don´t motivate the employees but demotivate them. Salary it´s also very bad. The HR management it´s one of the most poor I have ever seen in a company.

    AECOM2017-03-23
  9. "Environmental engineer/consultant in the S&GW department"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Environmental Engineer/Consultant In the S&GW Department in Leuven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij AECOM voor 3 jaar

    Pluspunten

    - Top 500 industrial clients - Client focused - International network of expert + general good collaboration between countries - Possibility of horizontal (and vertical) career evolution - Possibility of international transfer - Good package (salary but also extra advantages like holiday, insurances, etc.)

    Minpunten

    - Big company => you're a number - Can be more difficult to evolve vertically - You're working for stock markets, not to invest in your own local company

    AECOM2016-03-15
  10. "Great place to work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Customer Service Representative in Atlanta, GA
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij AECOM gewerkt

    Pluspunten

    People are friendly. Pays every week,

    Minpunten

    Wish they had better benefit for part time

    Advies aan management

    keep up the good work

    AECOM2019-09-22
Er zijn 4422 reviews gevonden