Reviews voor AFAS Software | Glassdoor.be

Reviews van AFAS Software

Bijgewerkt op aug 5, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 10 reviews gevonden

4.9
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
100%
Aanbevelen bij een kennis
  1. "Mooi bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij AFAS Software

    Pluspunten

    Groeiend bedrijf met mogelijkheden naar lange termijn Zeer fijne collega's

    Minpunten

    De groei van het bedrifj gaat gepaard met groeipijnen

    AFAS Software2018-07-05
  2. "Top werkgever!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij AFAS Software voor 3 jaar

    Pluspunten

    Vrijheid om je ideeën te delen en uit te voeren

    Minpunten

    Carrière mogelijkheden vooral mogelijkheid in de breedte na enkele jaren.

    AFAS Software2019-08-05
  3. "Fantastische werkgever die haar medewerkers op #1 zet"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - anoniem in Leusden
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij AFAS Software voor 3 jaar

    Pluspunten

    + Vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheden + Ondernemende cultuur + Work hard, play hard + Iedere dag met een glimlach naar AFAS gaan (warm bad & leuke werkzaamheden) + Goede leidinggevenden + Lekkere lunch en gezonde smoothies (én goede koffie) + Uitstekende arbeidsvoorwaarden

    Minpunten

    - Die zijn er niet

    Advies aan management

    Blijf kritisch, geniet van het succes en bovenal: ga zo door!

    AFAS Software2019-06-19
  4. "Geweldige werkgever met een enorme groeiambitie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij AFAS Software voor 3 jaar

    Pluspunten

    Medewerkers staan op #1, weinig regelgeving en hiërarchie in de organisatie, goed leiderschap, de organisatie is één grote familie, zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, elk jaar een grote autonome groei wat vertrouwen geeft in de continuïteit van het bedrijf.

    Minpunten

    De constante groei van het bedrijf vergt soms wat (te) veel van de medewerkers.

    AFAS Software2019-06-04
  5. "Heerlijke werkgever met persoonlijke aandacht voor iedereen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij AFAS Software

    Pluspunten

    + Iedereen is zeer betrokken. Ondanks dat er ruim 400 mensen werken voelt het echt als een warme familie + Je bent regisseur van je eigen succes: als je zelf iets wilt en dit initieert dan is hier ruimte voor + Uitstekende doorgroeimogelijkheden vanaf Support-afdeling + Goede primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden

    Minpunten

    - Omdat dit mijn eerste baan is zie ik alles wat hier gebeurt en alles wat ik meemaak nu als 'normaal', terwijl veel zaken dat helemaal niet zijn (transparantie, efficiëntie, een goeie lunch). Mocht ik ooit weg gaan zal dat waarschijnlijk enorm wennen worden in een andere organisatie...

    AFAS Software2018-04-23
  6. "AFAS is een fijne werkgever!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Support-medewerker in Leusden
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij AFAS Software

    Pluspunten

    - Veel doorgroeimogelijkheden - Gezellige collega's - Uitstekende arbeidsvoorwaarden - Er wordt veel geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling - AFAS is transparant, waardoor er geen geheimen zijn en alles inzichtelijk is - AFAS staat open voor verandering en stimuleert medewerkers om mee te denken

    Minpunten

    - Je wil nooit meer weg

    Advies aan management

    - Ga vooral zo door

    AFAS Software2018-04-23
  7. "Fijne werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Systeembeheerder in Leusden
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij AFAS Software voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Je talenten worden opgemerkt. Je werkt in een echt familiebedrijf waar de omgeving met alle collega's zeer prettig is. Het is superleuk werk en met de innovatieve software + cloud inspireren we veel bedrijven (groot en klein).

    Minpunten

    Af en toe zijn we wat naïef, maar dat siert ons ook wel weer.

    Advies aan management

    Heel af en toe een dagje meewerken met je eigen afdeling

    AFAS Software2018-04-18
  8. "AFAS inspireert en motiveert als werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen

    Ik werk voltijd bij AFAS Software

    Pluspunten

    + Ruimte om ambities achterna te gaan + Geeft handvatten om persoonlijke ontwikkeling te bevorderen + Ondersteunt medewerker en geeft om de persoon + De organisatie heeft een DOEN mentaliteit + Is naast een familiebedrijf ook echt een familie

    Minpunten

    - AFAS geeft erg veel om hun medewerkers. Mocht je ergens anders gaan werken is dat waarschijnlijk wel even wennen.

    AFAS Software2018-04-17
  9. "Inspirerende werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Leusden
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij AFAS Software voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Goede arbeidsvoorwaarden - Een management die ook zelfkritisch kan zijn (en daar op acteert) - Interessant bedrijf en cultuur - Een echt familie bedrijf

    Minpunten

    - Ik kan geen punten benoemen die bij een andere werkgever beter zullen zijn.

    AFAS Software2018-04-11
  10. "AFAS is een moderne en goede werkgever!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Commercieel Medewerker in Leusden
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij AFAS Software

    Pluspunten

    - De positieve bedrijfscultuur en de sfeer (open, transparant en warm) - Je krijgt meteen veel verantwoordelijkheid en kan dit ook toe-eigenen - Volop doorgroeimogelijkheden waarbij jezelf jouw carrièrepad bepaalt - Goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden

    Minpunten

    - Als je bij AFAS gewerkt hebt zullen alle andere toekomstige werkgever tegenvallen

    AFAS Software2018-03-22
Er zijn 10 reviews gevonden