Reviews voor ALDI | Glassdoor.be

Reviews van ALDI

Bijgewerkt op 18 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 3376 reviews gevonden

3.3
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
54%
Aanbevelen bij een kennis
70%
Waardeert directeur
ALDI CEO Jason Hart
Jason Hart
846 Beoordelingen
  1. "Hoed"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - receptioniste/telefoniste in Erpe-Mere, Oost-Vlaanderen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij ALDI voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Super gezellig collegiaal leren dichtbij huis

    Minpunten

    Saai veel werk uren overuren

    Advies aan management

    Niks

    ALDI2018-10-26
  2. "Aldi"

    SterSterSterSterSter
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik heb voltijd gewerkt bij ALDI

      Pluspunten

      vast werk is zeker mogelijk

      Minpunten

      veel deeltijdse tjobs minder goede verloning

      ALDI2018-11-22
    • "Review"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Filiaalmanager in Hoogstraten
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk bij ALDI

      Pluspunten

      Loon is hoog en veel vakantie

      Minpunten

      Werkdruk is hoog, geen duidelijke richtlijnen

      Advies aan management

      Duidelijk afgebakend e richtlijnen

      ALDI2018-05-20
    • "Medewerker kassa/aanvullen"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Kassier/aanvuller in Hasselt, Limburg
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht

      Ik gewerkt bij ALDI voor meer dan 1 jaar

      Pluspunten

      goede verloning fijn uurrooster (max tot 19u werken, niet op zondag) kassawerk is fijn goed contact met filiaalleider (Persoonlijk)

      Minpunten

      Enorm hoge werkdruk... Je moet alles alleen uitpakken en dit zijn soms heel wat paletten, valt fysiek niet te onderschatten, Veel mensen die er werkten hadden na 20 jaar last van rug en nekklachten. wordt trouwens wel gezegd op sollicitatiegesprek maar toch.. Je komt volk tekort in de winkel, alles moet snel gaan, bijna geen tijd om op vragen van de klant te antwoorden.. Als je er al 20 jaar werkt lukt dit wel maar...

      Meer weergeven

      Advies aan management

      We zijn (anno 2017) nog altijd MENSEN.. geen hybrides die tegen 300km/uur dingen in en uit een rek kunnen zetten om opnieuw te vullen hierna

      ALDI2017-09-25
    • "Experience"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen

      Ik heb gewerkt bij ALDI

      Pluspunten

      very good organisation and mentality

      Minpunten

      Not enough communication between the different teams

      ALDI2015-12-05
    • "Normaal"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Cassiere in Oosterhout, Noord-Brabant
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht

      Ik werk deeltijd bij ALDI voor minder dan een jaar

      Pluspunten

      Gezellig, leuk, behulpzaam, gripvol, respect

      Minpunten

      Geen rekening met werknemers. Ziektes

      ALDI2019-06-11
    • "Goede compensatie, hoge werkdruk"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Winkelmedewerker in Drachten
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik heb deeltijdgewerkt bij ALDI voor meer dan 3 jaar

      Pluspunten

      Betaald boven minimum loon, doorgroeimogelijkheden

      Minpunten

      Doordat we vaak met maar weinig medewerkers in de winkel stonden was de werkdruk best hoog, als er iemand ziek was hadden we een probleem, lange dagen

      Advies aan management

      Meer medewerkers inzetten, airco

      ALDI2019-05-30
    • "Wisselend, maar over algemeen positief"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Verkoopmedewerker 
      Aanbevolen
      Negatief vooruitzicht

      Ik werk deeltijd bij ALDI voor meer dan een jaar

      Pluspunten

      Vaak informeel, korte banden naar hk, leuke collega's, gevarieerd werk

      Minpunten

      Supermarkt management denkt vaak te theoretisch en zien zichzelf beduidend als "de betere" werknemer. ben zelf ook 4 maanden leidinggevend geweest, vrijwillig gestopt omdat ik het niet eens was met manier van leidinggeven.

      Advies aan management

      Luister goed naar wat het personeel te zeggen heeft, kan je veel opleveren.

      ALDI2019-04-30
    • "Ouderwets, maar vriendelijk"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Financieel medewerker in Best
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk deeltijd bij ALDI voor minder dan een jaar

      Pluspunten

      Lage werkdruk, vriendelijke sfeer, goedkoop eten in kantine,

      Minpunten

      Ouderwetse werkwijzen die foutgevoelig zijn

      Advies aan management

      Investeer in (technische) bedrijfskundigen en verbeter proces voor proces. De investering zal binnen enkele jaren terugverdiend zijn.

      ALDI2019-03-24
    • "Aldi"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Verkoopmedewerker in Kaatsheuvel
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk deeltijd bij ALDI voor minder dan een jaar

      Pluspunten

      Leuk afwisselend werk met leuke collega’s en een goed basis salaris ook veel leuke aanbiedingen waar jij als mederwerker als eerst aanspraak op maakt

      Minpunten

      Word heel erg vaak eerder naar huis gestuurd terwijl ik dat meestal dan liever niet heb omdat ik gewoon ingepland ben en rekening houd met deze tijd om te werken

      Advies aan management

      Gaat goed wel eerder roosters maken en soms wat meer vrijheid geven aan je werknemers

      ALDI2019-01-02
    Er zijn 3376 reviews gevonden