Reviews voor ALDI | Glassdoor.be

Reviews van ALDI

Bijgewerkt op sep 18, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 3614 reviews gevonden

3.4
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
56%
Aanbevelen bij een kennis
71%
Waardeert directeur
ALDI CEO Jason Hart
Jason Hart
910 Beoordelingen
  1. "Hoed"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - receptioniste/telefoniste in Erpe-Mere, Oost-Vlaanderen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij ALDI voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Super gezellig collegiaal leren dichtbij huis

    Minpunten

    Saai veel werk uren overuren

    Advies aan management

    Niks

    ALDI2018-10-26
  2. "Aldi"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij ALDI

    Pluspunten

    vast werk is zeker mogelijk

    Minpunten

    veel deeltijdse tjobs minder goede verloning

    ALDI2018-11-22
  3. "Review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Filiaalmanager in Hoogstraten
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij ALDI

    Pluspunten

    Loon is hoog en veel vakantie

    Minpunten

    Werkdruk is hoog, geen duidelijke richtlijnen

    Advies aan management

    Duidelijk afgebakend e richtlijnen

    ALDI2018-05-20
  4. "Medewerker kassa/aanvullen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Kassier/aanvuller in Hasselt, Limburg
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik gewerkt bij ALDI voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    goede verloning fijn uurrooster (max tot 19u werken, niet op zondag) kassawerk is fijn goed contact met filiaalleider (Persoonlijk)

    Minpunten

    Enorm hoge werkdruk... Je moet alles alleen uitpakken en dit zijn soms heel wat paletten, valt fysiek niet te onderschatten, Veel mensen die er werkten hadden na 20 jaar last van rug en nekklachten. wordt trouwens wel gezegd op sollicitatiegesprek maar toch.. Je komt volk tekort in de winkel, alles moet snel gaan, bijna geen tijd om op vragen van de klant te antwoorden.. Als je er al 20 jaar werkt lukt dit wel... maar als nieuweling is het erg moeilijk aanpassen, is trouwens ook de reden dat ze niet met studenten werken, eer je het reilen en zeilen kent zitten we toch al een paar maanden verder..

    Meer weergeven

    Advies aan management

    We zijn (anno 2017) nog altijd MENSEN.. geen hybrides die tegen 300km/uur dingen in en uit een rek kunnen zetten om opnieuw te vullen hierna

    ALDI2017-09-25
  5. Nuttig (1)

    "Experience"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Aanbevolen

    Ik heb gewerkt bij ALDI

    Pluspunten

    very good organisation and mentality

    Minpunten

    Not enough communication between the different teams

    ALDI2015-12-05
  6. "Ervaring"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij ALDI

    Pluspunten

    Goed betaald, leuke collega’s en een topsfeer

    Minpunten

    Eentoning werk, weinig doorgroei mogelijkheden

    ALDI2019-09-05
  7. "Storemanager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij ALDI

    Pluspunten

    Mooi efficiënt bedrijf goed salaris

    Minpunten

    Hard werken veel uren weinig personeel

    Advies aan management

    Storemanagera beter begeleiden

    ALDI2019-06-27
  8. "Normaal"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Cassiere in Oosterhout, Noord-Brabant
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij ALDI

    Pluspunten

    Gezellig, leuk, behulpzaam, gripvol, respect

    Minpunten

    Geen rekening met werknemers. Ziektes

    ALDI2019-06-11
  9. "Goede compensatie, hoge werkdruk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Winkelmedewerker in Drachten
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb deeltijdgewerkt bij ALDI voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Betaald boven minimum loon, doorgroeimogelijkheden

    Minpunten

    Doordat we vaak met maar weinig medewerkers in de winkel stonden was de werkdruk best hoog, als er iemand ziek was hadden we een probleem, lange dagen

    Advies aan management

    Meer medewerkers inzetten, airco

    ALDI2019-05-30
  10. "Wisselend, maar over algemeen positief"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Verkoopmedewerker 
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik werk deeltijd bij ALDI voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Vaak informeel, korte banden naar hk, leuke collega's, gevarieerd werk

    Minpunten

    Supermarkt management denkt vaak te theoretisch en zien zichzelf beduidend als "de betere" werknemer. ben zelf ook 4 maanden leidinggevend geweest, vrijwillig gestopt omdat ik het niet eens was met manier van leidinggeven.

    Advies aan management

    Luister goed naar wat het personeel te zeggen heeft, kan je veel opleveren.

    ALDI2019-04-30
Er zijn 3614 reviews gevonden
</>Embed