Pluspunten
Als je hard werkt, geen hoog salaris verwacht en veel (vrije) tijd geeft, is er van alles mogelijk.
Minpunten
- laag salaris - vragen over het contract of van juridische aard worden eerst doodgezwegen en daarna alleen mondeling besproken - ze willen graag een open gesprek enzo, maar zodra je aangeeft weg te willen, wordt er niet meer gereageerd op telefoontjes, mailtjes. Meerdere malen is mij beloofd om teruggebeld te worden, maar het is gewoon niet gebeurd. Ook het jaarlijkse beoordelingsgesprek (zit vast aan een salarisverhoging om met de inflatie mee te bewegen) kun je naar fluiten als je dus aangeeft erover na te denken om een ander carrièrepad te kiezen. Wel wordt er dan een 'passende oplossing' beloofd. Komt die ook? Nou, niet dus. Oh ja, en wil je dan echt weg en is de studieovereenkomst die je hebt gesloten al afbetaald (na twee jaar is deze afgelopen) dan komen ze op de eindafrekening toch nog aanzetten met cursussen die dus blijkbaar niet onder die overeenkomst vielen maar onder een aparte overeenkomst. Maar je weet niet dat die bestaat of dat je die afgesloten hebt, laat staan dat er iets op papier staat. Wel zie je hem op de eindafrekening en moet je dus >2000 euro 'terug'betalen. In mijn laatste maand kreeg ik hiermee te maken en ineens hoor ik van alle kanten over werknemers die weg willen of al zijn en in een juridische kwestie zitten vanwege kosten die onredelijk zijn of nooit voor getekend is of dat iemand überhaupt van het bestaan ervan afwist.