Reviews van AUTO1 Group

(41 reviews in totaal)

Christian Bertermann and Hakan Koç

50% waardeert directeur

41% positieve zakelijke vooruitzichten

AUTO1 Group heeft een werknemersbeoordeling van 3,1 van 5 sterren, op basis van 41 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van AUTO1 Group is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Retail en groothandel (3,5 sterren).

Reviews per functie

41 reviews
4,0
15 dec 2025

Pluspunten

veel beschikbare vacatures in versch regios

Minpunten

te veel administratie en tijd verlies

Reactie van AUTO1 Group
4mo
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring en uw waardering voor de mogelijkheden binnen verschillende regio's. We stellen uw feedback zeer op prijs en zijn blij dat u deel uitmaakt van ons team. Best, AUTO1 Group People Team
2,0
1 feb 2025

Spijtig

Pluspunten

Verantwoordelijkheid, klantenrelaties, 9/5 Vaste plek

Minpunten

Loon ligt laag! Geen mogelijkheid tot opslag! Support is gewoon slaaf zijn van overbetaalde inkopers

Reactie van AUTO1 Group
4mo
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen te delen. Jouw feedback is belangrijk voor ons en we willen graag verder luisteren; je kunt ons bereiken via hrfeedback@auto1.com. Met vriendelijke groeten, AUTO1 Group People Team
3,0
28 aug 2024

Prima voor je cv

Pluspunten

Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf die goed zijn voor je cv

Minpunten

Hard werken voor relatief weinig geld

Weergave: 1 - 3 van 41 reviews

Glassdoor heeft 998 reviews over AUTO1 Group die anoniem zijn geplaatst door werknemers van AUTO1 Group. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of AUTO1 Group bij je past.