Reviews voor Accent Jobs | Glassdoor.be

Reviews van Accent Jobs

Bijgewerkt op 1 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 30 reviews gevonden

4.0
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
90%
Aanbevelen bij een kennis
82%
Waardeert directeur
Accent Jobs CEO Rika Coppens
Rika Coppens
12 Beoordelingen
  1. "Top"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Area Sales Director in Gent
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Accent Jobs voor 5 jaar

    Pluspunten

    Goede werksfeer , open communicatie , veel doorgroeimogelijkheden , ambitieus bedrijf

    Minpunten

    Work - life , niet voor iedereen weggelegd ,targets zeer individueel

    Accent Jobs2019-03-30
  2. "Fantastische leerschool"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Accent Jobs

    Pluspunten

    * Je leert enorm veel bij * jouw inzet wordt beloond met carrière opportuniteiten * fijne collega's en werksfeer * gevarieerd takenpakket * structuur, ondersteuning en opleiding

    Minpunten

    * work-life balans is niet goed * loon kan zeker beter * te veel verplichte 'samenkomsten' (werkgroepjes, uitbelsessies, opleidingen...', het is teveel van het goeie) * bedrijfscultuur afgestemd op heel jong publiek.

    Advies aan management

    biedt meer flexibiliteit aan de werknemers

    Accent Jobs2019-04-10
  3. "Zeer commercieel"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - uitzendconsulent 

    Ik werk bij Accent Jobs

    Pluspunten

    Verloning Investering in opleiding is super

    Minpunten

    Work - life balance Alles voor de cijfers

    Accent Jobs2019-04-04
  4. "Bedrijf dat kansen biedt"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Accent Jobs voor 3 jaar

    Pluspunten

    Als werknemer krijg je enorm veel kansen, opleiding en doorgroeimogelijkheden. Je wordt gewaardeerd en beloond voor het harde werk. Work hard, play hard!

    Minpunten

    Bepaalde interne processen kunnen een stuk efficiënter aangepakt worden.

    Accent Jobs2019-03-01
  5. "Zeer commercieel"

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik werk voltijd bij Accent Jobs

      Pluspunten

      Bonussen, veel extralegale voordelen, gratis koffie op kantoor, ...

      Minpunten

      Zeer gericht op het behalen van targets, vriendjespolitiek

      Accent Jobs2019-02-07
    • "Werken bij Accent"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Afkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Accent Jobs

      Pluspunten

      Er zijn heel veel voordelen, en er wordt heel veel gedaan voor de werknemers. Denk aan glijdende werkuren, seminaries, fruit@work...

      Minpunten

      De competitie tussen de kantoren is soms wel moeilijk, en er mag wel wat meer invulling zijn voor andere projecten ipv enkel de sales.

      Advies aan management

      Luister goed naar de mensen 'in the field', en doe sommige communicaties iets subtieler en doordachter. Bv iemand een nieuwe functie voorstellen.

      Accent Jobs2019-01-18

      Reactie van Accent Jobs

      February 5, 2019Online Marketing

      Bedankt voor de review en de feedback!

    • "Toffe collega's, minder tof management"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - IT Consultant in Roeselare, West-Vlaanderen
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik voltijd gewerkt bij Accent Jobs voor meer dan 1 jaar

      Pluspunten

      Veel vrijheid, geen "corporate" culture Men staat open voor verbeteringen Ownership wordt aangemoedigd

      Minpunten

      Beperkte doorgroeimogelijkheden bij supportmedewerkers Matige betaler

      Accent Jobs2018-11-12
    • "Choose the job you love"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Senior Account Manager 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Accent Jobs voor 5 jaar

      Pluspunten

      Doen heel veel voor hun medewerkers. Veel verlof (ADV-dagen) glijdende uren, veel opleiding, ..

      Minpunten

      hoge werkdruk, work-life balance niet altijd evenwichtig

      Accent Jobs2018-09-29

      Reactie van Accent Jobs

      February 5, 2019Online Marketing

      Bedankt voor de positieve review!

    • Nuttig (2)

      "Vals sprookje"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Consultant in Antwerpen
      Niet aanbevolen
      Negatief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk bij Accent Jobs voor meer dan een jaar

      Pluspunten

      Ziet er allemaal heel mooi uit als je start, veel doorgroeimogelijkheden als je in hun winkel past en deelneemt aan alle activiteiten en goed presteert.

      Minpunten

      Alles is target gebonden, bedrijfswagen extra loon want het basisloon is minimaal. Interne strubbelingen over kandidaten zijn dagelijlse kost. Veel verplichte samenkomsten. Zeer stress gebonden vaccature

      Accent Jobs2018-09-16
    • "Consultant o.a."

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
      Neutraal vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik heb voltijdgewerkt bij Accent Jobs voor meer dan 3 jaar

      Pluspunten

      Toffe sfeer, doorgroeimogelijkheden, geen weekendwerk, variatie,..

      Minpunten

      Hoge werkdruk, onrealistische targets, verwachting aantal calls zeer hoog

      Advies aan management

      Targets anders aanpakken zeker de calls 'bellen om te bellen"

      Accent Jobs2018-06-05
    Er zijn 30 reviews gevonden