Reviews voor Accent Jobs | Glassdoor.be

Reviews van Accent Jobs

Bijgewerkt op 10 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 33 reviews gevonden

3.9
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
90%
Aanbevelen bij een kennis
76%
Waardeert directeur
Accent Jobs CEO Rika Coppens
Rika Coppens
13 Beoordelingen
  1. "Top"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Area Sales Director in Gent
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Accent Jobs voor 5 jaar

    Pluspunten

    Goede werksfeer , open communicatie , veel doorgroeimogelijkheden , ambitieus bedrijf

    Minpunten

    Work - life , niet voor iedereen weggelegd ,targets zeer individueel

    Accent Jobs2019-03-30
  2. "Springplank"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Accountmanager in Aalst, Oost-Vlaanderen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Accent Jobs voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Investeren heel veel in opleiding

    Minpunten

    Men legt de lat hoog , zeer commercieel hoge druk om targets te halen

    Advies aan management

    Rekening houden met prive leven van medewerkers

    Accent Jobs2019-09-10
  3. "Junior consultant"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Junior Consultant 

    Ik werk voltijd bij Accent Jobs

    Pluspunten

    sfeer, ligging, fruit op bureau,

    Minpunten

    starters loon na universitaire studies

    Accent Jobs2019-09-08
  4. "Consulent"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Conculent in Lokeren, Oost-Vlaanderen
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Accent Jobs voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    * Veel kwalitatieve opleidingen. * Snelle en vlotte mogelijkheid om door te groeien.

    Minpunten

    * Geen leuke bedrijfssfeer. Heel Amerikaans systeem.

    Accent Jobs2019-06-24
  5. "Fantastische leerschool"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Accent Jobs

    Pluspunten

    * Je leert enorm veel bij * jouw inzet wordt beloond met carrière opportuniteiten * fijne collega's en werksfeer * gevarieerd takenpakket * structuur, ondersteuning en opleiding

    Minpunten

    * work-life balans is niet goed * loon kan zeker beter * te veel verplichte 'samenkomsten' (werkgroepjes, uitbelsessies, opleidingen...', het is teveel van het goeie) * bedrijfscultuur afgestemd op heel jong publiek.

    Advies aan management

    biedt meer flexibiliteit aan de werknemers

    Accent Jobs2019-04-10
  6. "Zeer commercieel"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    uitzendconsulent 

    Ik werk bij Accent Jobs

    Pluspunten

    Verloning Investering in opleiding is super

    Minpunten

    Work - life balance Alles voor de cijfers

    Accent Jobs2019-04-04
  7. "Bedrijf dat kansen biedt"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Accent Jobs voor 3 jaar

    Pluspunten

    Als werknemer krijg je enorm veel kansen, opleiding en doorgroeimogelijkheden. Je wordt gewaardeerd en beloond voor het harde werk. Work hard, play hard!

    Minpunten

    Bepaalde interne processen kunnen een stuk efficiënter aangepakt worden.

    Accent Jobs2019-03-01
  8. "Zeer commercieel"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Accent Jobs

    Pluspunten

    Bonussen, veel extralegale voordelen, gratis koffie op kantoor, ...

    Minpunten

    Zeer gericht op het behalen van targets, vriendjespolitiek

    Accent Jobs2019-02-07
  9. "Werken bij Accent"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Accent Jobs

    Pluspunten

    Er zijn heel veel voordelen, en er wordt heel veel gedaan voor de werknemers. Denk aan glijdende werkuren, seminaries, fruit@work...

    Minpunten

    De competitie tussen de kantoren is soms wel moeilijk, en er mag wel wat meer invulling zijn voor andere projecten ipv enkel de sales.

    Advies aan management

    Luister goed naar de mensen 'in the field', en doe sommige communicaties iets subtieler en doordachter. Bv iemand een nieuwe functie voorstellen.

    Accent Jobs2019-01-18

    Reactie van Accent Jobs

    February 5, 2019Online Marketing

    Bedankt voor de review en de feedback!

  10. "Toffe collega's, minder tof management"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - IT Consultant in Roeselare, West-Vlaanderen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Accent Jobs voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Veel vrijheid, geen "corporate" culture Men staat open voor verbeteringen Ownership wordt aangemoedigd

    Minpunten

    Beperkte doorgroeimogelijkheden bij supportmedewerkers Matige betaler

    Accent Jobs2018-11-12
Er zijn 33 reviews gevonden