Reviews voor Accent Jobs | Glassdoor.be

Reviews van Accent Jobs

Bijgewerkt op 18 feb 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.5
98%
Aanbevelen bij een kennis
97%
Waardeert directeur
Accent Jobs CEO  Rika Coppens
Rika Coppens
35 Beoordelingen
  1. "Fantastisch bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Consultant in Mortsel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Accent Jobs voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    * Toffe collega's * Leuke incentives ( reizen, tickets voor show of festival, ...) * 2 keer per jaar fantastische seminaries * Veel opleidingen * Houden rekening met jouw dromen en talenten en bekijken de mogelijkheden

    Minpunten

    * Opleidingen gaan door in Gent en/of Roeselare

    Accent Jobs2020-02-18
  2. "25 jaar pionier in werkplezier"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Accent Jobs

    Pluspunten

    Fantastische werkgever, met de mooiste droom ... We embrace every talent and spark joy in their lives. Toffe initiatieven zoals friends of Accent, tonen dat er echte inspraak mogelijk is. Goede salarisvoorwaarden, leuke incentives en mega toffe feestjes... Fijne collega's en een plek waar je echt jezelf kan zijn. Vol dynamiek en eigen initiatief en ondernemerschap worden aangemoedigd.

    Minpunten

    Nog geen gevonden tot op heden

    Verder lezen
    Accent Jobs2020-02-04
  3. "Accent = 25 jaar werkplezier"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Accent Jobs voor 3 jaar

    Pluspunten

    Accent is beste werkgever die ik ooit ontmoette. Sfeer, cultural fit, kansen, ambities,...

    Minpunten

    Tot nu toe niet ontdekt

    Accent Jobs2020-01-28
  4. "Geweldige Rollercoaster"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruitment Consultant in Lier, Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Accent Jobs voor 3 jaar

    Pluspunten

    Mooie verloning - Elk individu telt - Persoonlijke aanpak - Geloof in de mensen Het is een boeiende job die me soms aan een leuke rollercoaster doet denken. Elke dag is anders, er komt enorm veel op je pad en de verwachtingen liggen hoog maar je krijgt er ook enorm veel voor terug. De appreciatie die je hier krijgt maakt het harde werk het meer dan waard!

    Minpunten

    Verlof regeling - vast gebonden aan bepaalde regels en periodes.

    Verder lezen
    Accent Jobs2020-01-17
  5. "Top werkgever!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Junior Consultant 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Accent Jobs

    Pluspunten

    Je wordt hier enorm verwend Goede opleidingen, voortdurend bijleren en groeien Evolutiemomenten, toffe informele sfeer. Inspannende job maar je wordt ervoor beloond

    Minpunten

    Opleidingsdagen zijn redelijk ver, soms concurrentie tussen kantoren onderling

    Accent Jobs2020-01-16
  6. "Top"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Consultant in Zaventem
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Accent Jobs voor 3 jaar

    Pluspunten

    Men houdt enorm veel rekening met de werknemers, alles gaat top!

    Minpunten

    Meer mogelijkheden bieden qua wagen - manueel of automaat

    Verder lezen
    Accent Jobs2020-01-16
  7. "Waarom werken bij Accent?"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Tienen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Accent Jobs

    Pluspunten

    - familiale sfeer - toffe collega’s - goede verloning

    Minpunten

    - enorm target gedreven

    Accent Jobs2020-01-16
  8. "Chose the job you love"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultent in Kapellen, Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Accent Jobs voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Bij accent wordt er naar elke individu apart gekeken. Er zijn ontzettend veel doorgroeimogelijkheden en ook de personeelsfeesten zijn altijd tip top in orde.

    Minpunten

    Alles doen zij goed momenteel.

    Verder lezen
    Accent Jobs2020-01-16
  9. "Algemene ervaring"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Consultant in Turnhout, Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Accent Jobs voor 3 jaar

    Pluspunten

    extra legale voordelen, super bedrijfscultuur, gemotiveerd worden voor geleverde prestaties

    Minpunten

    Het is soms te prestatiegericht

    Verder lezen
    Accent Jobs2020-01-14
  10. "Groeimogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Consultant 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Accent Jobs

    Pluspunten

    Gelooft in zijn mensen Iedereen is gelijk aan elkaar Geweldige begeleiding Kandidaten worden steeds met een glimlach ontvangen Door te werken naar een doel, blijft het team met de nodige focus werken.

    Minpunten

    Targets onderling van de consulenten, wekt competitie op.

    Verder lezen
    Accent Jobs2020-01-14

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Er zijn 63 reviews gevonden