Reviews van Accent Jobs

Bijgewerkt op 20 mei 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
4.7
99%
Aanbevelen bij een kennis
99%
Waardeert directeur
Accent Jobs CEO  Rika Coppens
Rika Coppens
51 Beoordelingen
  1. "Nummer 1 in uitzendselectie voor de bouwsector"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Kantoordirecteur in Heist-op-den-Berg
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Accent Jobs

    Pluspunten

    marktleider, experten, klantvriendelijk, eerlijk, ontzettend snel, altijd bereikbaar, stabiel personeelsbestand,

    Minpunten

    Moeilijk om een minpunt te formuleren: geen

    Verder lezen
    Accent Jobs2020-05-20
  2. "Pionier in werkplezier!"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Quality Sales Manager in Roeselare, West-Vlaanderen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Accent Jobs voor 5 jaar

    Pluspunten

    Een van de grootste pluspunten is dat je bij Accent de beste versie van jezelf kan zijn en er ook voor beloond wordt. Je krijgt de kans om te groeien op persoonlijk en professioneel vlak, enerzijds dankzij de talloze opleidingen, anderzijds omdat het management je op tijd uit je comfortzone duwt. Ik kan heel wat dingen opsommen waarom Accent pionier in werkplezier is; je geeft mensen een nieuwe toekomst, er worden heel wat teambuildings georganiseerd,....

    Minpunten

    Er zijn geen minpunten aan werken bij Accent! Word ambassadeur voor het leven!

    Accent Jobs2020-04-17
  3. "/"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Area Sales Director in Brugge, West-Vlaanderen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Accent Jobs voor 8 jaar

    Pluspunten

    opleiding / uitdaging/ groeimogelijkheden/iedereen telt

    Minpunten

    geen minpunten voor mij aanwezig

    Accent Jobs2020-04-14
  4. "25 jaar werkplezier"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior sales recruitment specialist in Gent
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Accent Jobs

    Pluspunten

    Ambitieus bedrijf dat uitgaat van de talenten van de werknemers. Continuïteit aan groei door persoonlijke aanpak en opleiding zowel binnen als buiten het bedrijf.

    Minpunten

    Geen minpunten over accent jobs.

    Accent Jobs2020-04-09
  5. "Best place to work"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - HR- Consultant in Gent
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Accent Jobs

    Pluspunten

    Commercieel gericht bedrijf met alle nodig ondersteuning en opleiding. Goeie werksfeer: je bent geen nummer maar een gezicht. Gemoedelijke losse sfeer, maar met de nodige professionaliteit, vrienden maak je snel. Iedereen werkt er met heel veel passie en je wordt beloond met fantastische seminaries. Veel nieuwe trends worden gevolgd, waardoor Accent niet achterblijft in zijn markt. Een bedrijf waar work-life balance centraal staat.

    Minpunten

    Niet van toepassing voor the best place to work!

    Accent Jobs2020-04-07
  6. "We are One"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Consultant in Vilvoorde
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Accent Jobs voor 5 jaar

    Pluspunten

    Een dynamisch bedrijf dat investeert in mensen én nieuwe technologieën. Steeds bezig met innovatie op alle vlakken, zonder belangrijke zaken zoals retentie en werkplezier uit het oog te verliezen. Cultuur van hard werken dat wordt beloond Niet hiërarchisch Veel initiatieven van binnenuit Open communicatie

    Minpunten

    Sales omgeving is altijd wat variabel en dus ook de cijfers en resultaten. De sector is bikkelhard

    Verder lezen
    Accent Jobs2020-04-03
  7. "25 JAAR WERKPLEZIER"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Development Manager in Halle, Vlaams-Brabant
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Accent Jobs

    Pluspunten

    Werken bij Accent is werkplezier. Niets is het management teveel om de werknemers tevreden te houden. Als je op zoek bent naar een job waarbij je andere mensen kan helpen, commerciële vaardigheden moet inzetten en daar bovenop wil bijleren over sociale wetgeving, ben je bij Accentjobs op de juiste plaats. - opleidingen - loon naar werken - plezier op het werk

    Minpunten

    - geen enkel minpunt momenteel

    Verder lezen
    Accent Jobs2020-04-03
  8. "Fantastische werkgever, al 13 jaar lang"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Office Manager 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Accent Jobs voor 10 jaar

    Pluspunten

    Een hart voor de medewerker, gedreven

    Minpunten

    Accent is een bedrijf dat heel snel is gegroeid, maar haar werkpunten durft aan te pakken en verbeteren

    Accent Jobs2020-04-03
  9. "Tevredenheid"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Office Manager 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Accent Jobs voor 3 jaar

    Pluspunten

    vlakke structuur,doorgroeimogelijkheden,open communicatie,leuke cadeaus,ondersteuning in de job

    Minpunten

    - interne competitie -niet alleen cijfers

    Verder lezen
    Accent Jobs2020-04-03
  10. "Beste werkgever!"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Torhout
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Accent Jobs

    Pluspunten

    Super werksfeer Professioneel bedrijf Goede ondersteuning op de werkvloer

    Minpunten

    Er zijn momenteel geen minpunten.

    Accent Jobs2020-04-03
Er zijn 70 reviews gevonden