Reviews van Adecco

Bijgewerkt op 6 mei 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3.4
65%
Aanbevelen bij een kennis
73%
Waardeert directeur
Adecco CEO Alain Dehaze
Alain Dehaze
390 Beoordelingen
  1. "Interessante werkgever"

    4.0
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Adecco

    Pluspunten

    * team * groot bedrijf, veel mogelijkheden * leuke events, extralegale voordelen

    Minpunten

    * vrij laag loon, weinig verhoging na jaren dienst

    Adecco2019-03-26
  2. "geen respect"

    1.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Consultant in Brussel
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Adecco voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Geen respect, geen visie , geen vertrouwen , geen entrepreneurship mogelijk...

    Minpunten

    Geen respect , veel blabla maar weinig daden vanuit management.

    Adecco2020-02-12
  3. Nuttig (1)

    "Mooie opstap naar meer"

    2.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Recruitment Consultant in Gent
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Adecco voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    - opleidingen - doorgroeimogelijkheden - doen inspanning om great place to work te zijn

    Minpunten

    - veel prestatiedruk - loyaliteit wordt niet beloond

    Adecco2019-04-11
  4. "uitzendconsulente"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Adecco

    Pluspunten

    voordelen, uren, afstand, en variatie

    Minpunten

    het was moeilijk om toenadering te zoeken bij problemen

    Verder lezen
    Adecco2019-03-22
  5. "Nieuwe frisse wind nodig"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Adecco

    Pluspunten

    Teamwork Opleidingen Incentives doorgroeimogelijkheden faciliteiten Marge voor verbetering

    Minpunten

    Laag loon Geen flexibiliteit in uren Thuiswerken amper mogelijk Geen directe communicatie Verouderde omgeving

    Adecco2019-02-13
  6. "poetshulp"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - poetshulp dienstencheques in Mol
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Adecco

    Pluspunten

    -goede uren -vrijheid in je job (zelfstandige basis)

    Minpunten

    -niet echt een hoog salaris

    Adecco2018-07-22
  7. "......."

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen

    Ik werk deeltijd bij Adecco

    Pluspunten

    Informele werksfeer, familiegevoel, doorgroeimogelijkheden, eigen inbreng wordt erg gewaardeerd.

    Minpunten

    Wordt hard gewerkt aan systemen, dit up to date brengen!

    Adecco2017-10-03
  8. "dikke prima"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Adecco

    Pluspunten

    Open cultuur, fijne werksfeer en collega's waar je van kunt leren. Mooi om bij te dragen aan werk en vooruitgang. Ook mooi om te zien hoe Adecco maatschappelijk betrokken is bij onder andere onderwijsvorming, sport, ontwikkelingswerk en ontwikkeling van de jeugd

    Minpunten

    Niet innovatie gericht, en vaak korte termijn gestuurd

    Adecco2017-08-08
  9. "Interessante bonussen maar laag basisloon"

    2.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Recruitment Consultant in Zaventem
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Adecco voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Interessante bonussen en leuke bedrijfsfeesten. Auto en gsm zijn mooie extra's. Veel leuke collega's en leuke, gezellige en familiale sfeer.

    Minpunten

    Laag basisloon, overuren die niet meetellen, hoge verwachtingen. Management is mannen bastion terwijl vrouwen de lagere functies innemen.

    Verder lezen
    Adecco2017-05-30
  10. Nuttig (1)

    "Adecco Belgium - first job"

    2.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Recruitment Consultant in Brussel
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb gewerkt bij Adecco

    Pluspunten

    Good trainings during the traineeship. I worked in a very nice team and there is a real team spirit.

    Minpunten

    You need to start in a traineeship without room for negotiation about salary with weekly contracts. Benefits are not really good as you have no insurances. Growth opportunities are fixed and they do not take into account high performers or young potentials. You get stuck in your job. Also lot of competition between the offices (even in the same region).

    Adecco2017-01-04
Er zijn 38 reviews gevonden