Reviews voor Airbnb | Glassdoor.be

Reviews van Airbnb

Bijgewerkt op 18 jul 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 738 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
70%
Aanbevelen bij een kennis
84%
Waardeert directeur
Airbnb CEO Brian Chesky
Brian Chesky
524 Beoordelingen
  1. "Heel leuk bedrijf met mega veel potentie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Airbnb voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Jong ambitieus team met een gigantisch potentieel in de markt. Volledige ruimte voor eigen input en zeer goede doorgroei mogelijkheden

    Minpunten

    Momenteel nog geen oudere ervaren managers, maar die worden as we speak aangenomen.

    Advies aan management

    Keep it going like this!

    Airbnb2017-06-30
  2. "Super"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij Airbnb

    Pluspunten

    Expérience complète management gestion d’entreprise

    Minpunten

    Une très grande amplitude d'horaires

    Airbnb2019-07-13
  3. "A éviter si vous voulez travailler plus de 2 mois"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - French customer advisor in Lissabon
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Airbnb gewerkt

    Pluspunten

    Les locaux de l’entreprise et la ville

    Minpunten

    Salaires bas par rapport au niveau de vie Managers ne respectant pas les employés Aucun Relocation Package Et j’en passe...

    Advies aan management

    Changé.

    Airbnb2019-07-10
  4. "Airbnb"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen

    Ik werk voltijd bij Airbnb

    Pluspunten

    Conseil utilisateurs, travail au sein d'une société multiculturelle.

    Minpunten

    Très peu d'avantages salariales (pas de tickets resto, pas de remboursement des frais de transport...)

    Airbnb2019-02-12
  5. "community organizer"

    SterSterSterSterSter
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
      Negatief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik heb voltijd gewerkt bij Airbnb

      Pluspunten

      les lieux sont magnifiques, les équipes très soudées, un vrai bonheur d'aller travailler

      Minpunten

      problèmes de management, la culture de l'entreprise vous pousse a donner trop en étant mal manager

      Airbnb2018-03-05
    • "Design gets big respect"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Design Manager 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Airbnb

      Pluspunten

      So great to be in a company where I don't have to constantly sell the need for design, content, and research. Design-led is accepted and embraced way of working at Airbnb. Designers are more like product managers at other companies, making business cases, and leading the full vision for new products and features. The Design team is super, super talented too. The best I've ever work with.

      Minpunten

      The only real bummer is the product team is terrible. I still have no idea what product managers do here. They aren't decision makers, they don't drive the business case, and they don't seem to have any responsibility for team culture. If Airbnb could solve this, they'd be unstoppable.

      Advies aan management

      Hire a CPO who can build a strong PM culture. Decide who the deciders are!

      Airbnb2019-07-14
    • "Great company, great people and great culture"

      SterSterSterSterSter
        Voormalige werknemer - Software Engineer 

        Ik heb voltijd gewerkt bij Airbnb

        Pluspunten

        Nice work environment Cool people Dog friendly workspace

        Minpunten

        Not sure about the cons

        Airbnb2019-07-10
      • "All talk needs more action"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Huidige werknemer - Project Manager 
        Positief vooruitzicht

        Ik werk voltijd bij Airbnb

        Pluspunten

        cool benefits, good food and dogs

        Minpunten

        Too manager centric for growth and opportunities

        Airbnb2019-07-11
      • "Social Media Specialist"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Huidige werknemer - Social Media in Seoel
        Aanbevolen
        Positief vooruitzicht
        Goedkeurende mening over directeur

        Ik werk voltijd bij Airbnb

        Pluspunten

        Culture of respect diversity and belongs

        Minpunten

        noting to complain for cons

        Airbnb2019-06-26
      • "Great place to work"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Voormalige werknemer - Project Manager in Ciudad de México
        Aanbevolen
        Positief vooruitzicht
        Goedkeurende mening over directeur

        Ik voltijd gewerkt bij Airbnb voor meer dan 1 jaar

        Pluspunten

        Smart, innovative people to work with

        Minpunten

        Could invest in better offices

        Airbnb2019-06-15
      Er zijn 738 reviews gevonden