- Fijne bedrijfscultuur met een open en aangename sfeer binnen het team.
- Je wordt vanaf het begin warm onthaald.
- Er is vlotte communicatie en collega’s staan steeds klaar om te helpen wanneer nodig.
- Je krijgt veel autonomie en de vrijheid om je werkdag zelf in te vullen.
Minpunten
- Door de sterke groei binnen de organisatie zijn nog niet alle processen volledig uitgewerkt, maar hier wordt aan gewerkt.
Met veel plezier werk ik bij Alistar. Er heerst een fijne en informele werksfeer waarin collega's elkaar helpen en samenwerken centraal staat. Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en eigen initiatief wordt gewaardeerd. De organisatie investeert in haar medewerkers en er is altijd aandacht voor persoonlijke groei. Daarnaast zijn de lijnen kort, waardoor ideeën snel besproken en uitgevoerd kunnen worden. Ik werk iedere dag met veel plezier en kan Alistar zeker aanbevelen als werkgever.
Minpunten
Door de groei van de organisatie veranderen processen regelmatig, waardoor je soms snel moet schakelen. Tegelijkertijd maakt juist die dynamiek het werk afwisselend en uitdagend.
Bij Alistar heb ik het gevoel mezelf ver te kunnen ontwikkelen, met opdrachten in veel verschillende vakgebieden en branches. Alistar is duidelijk een ver ontwikkeld bedrijf met bijbehorende professionaliteit, dit in combinatie met een casual manier van met elkaar omgaan en plek voor persoonlijkheid is voor mij ideaal!
Minpunten
Met verschillende locaties heb ik weinig contact met collega's op andere vestigingen.