Reviews voor Alpro | Glassdoor.be

Reviews van Alpro

Bijgewerkt op 14 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 28 reviews gevonden

4.1
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
82%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Alpro CEO Bernard Deryckere
Bernard Deryckere
20 Beoordelingen
  1. Nuttig (3)

    "ervaring bij alpro"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Alpro

    Pluspunten

    goede verloning , correcte verloning en op tijd

    Minpunten

    slechte chef , je bent maar een nummertje in het bedrijf

    Alpro2017-12-08
  2. "Vergane glorie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Wevelgem
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Alpro voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Glijdende werktijden, groeiend bedrijf. Mooi product.

    Minpunten

    Sinds de overname door Danone is de ziel uit het bedrijf. Alle medewerkers met liefde voor het product vertrekken of zijn vertrokken. Alpro is een zinkend schip.

    Advies aan management

    Geef de controle terug aan mensen die echt in het product geloven, niet aan diegenen die Alpro kopen omdat het tegenwoordig "in" is om groen te zijn...

    Alpro2019-08-14
  3. Nuttig (1)

    "A lot has changed"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Alpro

    Pluspunten

    great products great people lots of potential for plant based in the world

    Minpunten

    Even more pressure on numbers since takeover by Danone The brand is no longer controlled from Gent but from Paris Lot's of good people leaving Lack of clear leadership and direction from new general manager

    Advies aan management

    take back control and show the way

    Alpro2018-10-25
  4. "Great colleagues, but company has changed since Danone takeover"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Alpro voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    -Geweldige collega's -Heel fijn product met een duidelijke sustainable brand positie -Shared entrepreneurial spirit

    Minpunten

    -De bedrijfscultuur is negatief veranderd sinds overname door Danone -Als werknemer binnen supporting services krijg je niet voldoende erkenning, noch word je marktconform betaald of heb je duidelijke doorgroeimogelijkheden.

    Advies aan management

    Na het vertrek van de vorige CEO is er geen echte leider meer die het bedrijf trekt, maar is het meer ieder voor zich in het management.

    Alpro2018-10-23
  5. "ALpro"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Servicedesk medewerker in Wevelgem
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Alpro voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    werksfeer is een plus geen gebrek aan werk Glijdende uren veel menselijk contact

    Minpunten

    het is moeilijk om bij te blijven met alle veranderingen die worden doorgevoerd in het bedrijf.

    Advies aan management

    Goed bezig maar soms mag de boog net iets minder gespannen staan.

    Alpro2017-02-17
  6. "Professioneel en toch 'familiair'"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Wevelgem
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Alpro

    Pluspunten

    Er hangt een leuke sfeer van professionalisme en gedrevenheid en toch in een soort familiair, gemoedelijk kader. Er zijn reëele doorgroeimogelijkheden waar ikzelf een bewijs van ben.

    Minpunten

    Door de huidige explosieve groei is het soms moeilijk om alles te blijven bijbenen en te verwerken. Soms snakken de mensen eens naar een rustmoment, dat merk je soms wel. Een moment waar verandering na verandering even uitblijft en de mensen gewoon kunnen raken aan de nieuwe regels, nieuwe installaties,...

    Advies aan management

    Houden zo! De gemoedelijke sfeer zorgt er voor dat je tegen éénieder een gesprek kan aanknopen los van de zakelijke bekommernissen. Blijf vastklampen aan het blijven geloven in de werknemers, ook al loopt het soms verkeerd. Blijf de cultuur van innoveren voeden!

    Alpro2016-08-22
  7. "Alpro met de P van people"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     in Wevelgem
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Alpro

    Pluspunten

    Alpro schuift zijn waarden sterk naar voren waardoor het een van de weinige fabrieken is die nog mensgericht blijft. Ondanks dat de productie steeds hoger wordt blijft de normale werknemer centraal staan. Hierdoor is er dan ook een prachtige combinatie van aantrekkelijk loon en nog betere sociale zekerheid. Doordat ik in de weekendploeg werk heb ik op deze manier zekerheid op een vast loon en toch nog de tijd om de... rest van de week te werken in bijberoep.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Het werken als operator kan soms ietwat eentonig zijn, vooral als de machine in onderhoud staat. Als de productie achter loopt op planning wordt de druk hoger op de werkvloer waardoor er een stresserende werkomgeving ontstaat, dit terwijl de machine niet sneller kan draaien.

    Advies aan management

    Ik als werknemer vind natuurlijk de P van people het belangrijkste, zolang de gewone werkmens nog steeds het gevoel heeft dat hij van belang is blijf ik maar al te graag werken bij Alpro.

    Alpro2016-08-11
  8. "Alpro is top!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Cs Officer in Wevelgem
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Alpro

    Pluspunten

    Er wordt veel rekening gehouden met de werknemers. Ons welzijn is echt prioritair. Zo hebben we flexibele werkuren, worden er sportevenementen georganiseerd, sociale activiteiten onder collega's etc.

    Minpunten

    Voorlopig weinig parkeerruimte, maar daar wordt aan gewerkt. Er is ook maar een toegangsweg tot het industriegebied. Als daar iets mis loopt, zit alles dus muurvast.

    Advies aan management

    Vooral op deze wijze blijven verder doen.

    Alpro2016-08-21
  9. "Zeer goed"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - magazijniers in Wevelgem
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Alpro

    Pluspunten

    Diversiteit aan werk. Mogelijkheid tot doorgroeien. Toffe collega's

    Minpunten

    Ploegwerk ( voor sommige kan dit een minpunt zijn)

    Alpro2016-08-17
  10. "Alpro is een topbedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - commercial management accountant in Sint-Denijs
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Alpro voor 3 jaar

    Pluspunten

    gepassioneerde mensen, ruimte voor interne rotatie, luisterend oor van het management

    Minpunten

    er wordt veel verwacht van het personeel

    Advies aan management

    iets flexibeler zijn op gebied van thuiswerk

    Alpro2016-08-02
Er zijn 28 reviews gevonden