Reviews voor Amazon | Glassdoor.be

Reviews van Amazon

Bijgewerkt op jun 21, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.8
75%
Aanbevelen bij een kennis
86%
Waardeert directeur
Amazon CEO Jeff Bezos
Jeff Bezos
20.282 Beoordelingen
  1. "Leuke tijd"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Amazon

    Pluspunten

    Geweldig en slim team, uitdagend werk, fouten mogen gemaakt worden

    Minpunten

    Constante groei, ondersteuningsfuncties (HR) kunnen nauwelijks bijbenen en lopen altijd achter de feiten aan

    Verder lezen
    Amazon2018-10-29
  2. "still day one"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Amazon

    Pluspunten

    * Internationale uitdagingen; * omgeving waarin je gechallenged wordt * verloning inclusief aandelen

    Minpunten

    * work/ life balance * development of people * continuïteit in leiderschap (bijna ieder jaar een nieuwe manager)/ personeelsverloop

    Verder lezen
    Amazon2018-09-11
  3. "Senior Compliance Associate"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Amazon voor 10 jaar

    Pluspunten

    Leuk Gezellig Begeleiding goed Goed bereikbaar Veel mogelijkheden in groot bedrijf

    Minpunten

    Salaris Bonus ontbreekt Geen volledige vergoeding reiskosten

    Verder lezen
    Amazon2019-06-21
  4. "Hard werk, veel bouwen, ook plezier maken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Technisch manager in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Amazon voor 5 jaar

    Pluspunten

    Amazon Web Services, deel van Amazon, heeft het motto 'Work hard, have fun, make history'; en dit is zeker waar voor Amazon en AWS in de Benelux. Amazon/AWS is al jaren actief lokaal in Nederland maar werkt redelijk op de achtergrond - de producten spreken voor zichzelf als het ware. De organisatie staat lokaal en in EMEA zelfstandig maar er is natuurlijk ook veel interactie met collega's in de USA, UK, Duitsland, Asie of Australie. Het is een 1 van de meest internationale tech bedrijven die ik ken; zo ver zelfs dat het ook niet per definitie Amerikaans te noemen is. Amazon/AWS heeft z'n eigen peculiar cultuur. Ongekende groei en technisch hoogstaande middelen geven de ruimte om te pionieren en te bouwen terwijl er een rijkdom aan informatie en middelen bestaat om te bouwen wat werkt voor de klant. Het is een werk omgeving voor de top mensen die elkaar ook opzoeken; en die elkaar uitdagen. Naast veel vrijheid om dingen aan te pakken is er de vrijheid om te groeien en te leren en te veranderen. Dat maakt het een unieke werkgever maar wel 1 die ook eisen stelt aan de werknemers. De befaamde Amazon leadership principals zeggen heel veel over deze werkgever; en zijn daadwerkelijk van toepassing en in natuurlijk conflict. Ook: "It's always day 1!"; wat zoveel betekend dat in Amazon we elke dag als een nieuwe kans pakken om zaken anders te kunnen doen.

    Minpunten

    Er is altijd werk te doen, je moet dit echter wel zelf aanbrengen en die balans toepassen. Er is geen druk om dit te doen, het is meer de natuurlijke drive van de mensen die doorgaans de zelfstandigheid hebben om goed bij Amazon/AWS te werken.

    Verder lezen
    Amazon2018-09-26
  5. "Amazon FC"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij Amazon

    Pluspunten

    Er zijn veel doorgroeimogellijkheden in dit bedrijf die heel erg snel evolueert. Winst participatie en gratis aandelen behoren tot het loonpakket

    Minpunten

    Promoties/loonverhogingen zijn gebasserd op peer reviews die eerder subjectief dan objectief zijn, hetgeen een nefast effect kan hebben en een cultuur van wanvertrouwen kan scheppen

    Verder lezen
    Amazon2016-10-29
  6. "Tevreden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Amazon

    Pluspunten

    Groot en bekend bedrijf veel werkgelegenheid en veel mogelijk eden goed management en niet chaotisch het was erg gezellig en leuk om te werken

    Minpunten

    Niet mijn droom baan en mijn fun tie voelde niet erg belangrijk omdat er meerdere mensen waren met dezelfde functie

    Verder lezen
    Amazon2016-04-27
  7. "Pakhuismedewerker"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Magazijn Medewerker 

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Amazon gewerkt

    Pluspunten

    Simpele taken, gratis diner in de kerstperiode

    Minpunten

    Lange werkdagen, repetitief werk

    Amazon2019-05-20
  8. "Zeer politiek"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Amazon

    Pluspunten

    Goede materialen, RSU's en maaltijdbonnen (8.40), het is mogelijk om een aantal keer per jaar thuis te werken.

    Minpunten

    Interne politiek is meestal een hindernis voor promotie.

    Amazon2018-04-26
  9. "Goede werkcultuur"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonymous 

    Ik werk voltijd bij Amazon

    Pluspunten

    * Een goed en slim team

    Minpunten

    * Slechts één team

    Amazon2018-12-29
  10. "Amazon Web Services"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Verkoop in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Amazon voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Basissalaris, groei van het bedrijf, technologie, aandelenbonussen.

    Minpunten

    Geen plezier, veel druk omdat de teams niet voldoende gebruikt worden, waardoor mensen vertrekken en het risico lopen een burn-out te krijgen, mensen lijken alleen te blijven voor de aandelenbonussen. Als je vertrekt, zorg dan dat je het geld krijgt waar je recht op hebt! Voelt als het goedgekeurd krijgen van een claim bij RyanAir...

    Verder lezen
    Amazon2018-11-15
Er zijn 35592 reviews gevonden