Reviews voor Apple | Glassdoor.be

Reviews van Apple

Bijgewerkt op 13 jan 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.0
79%
Aanbevelen bij een kennis
91%
Waardeert directeur
Apple CEO Tim Cook
Tim Cook
9.524 Beoordelingen
  1. "Geweldige ervaring!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Creatief in Brussel
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Apple voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Korting voor vrienden en familie.

    Minpunten

    Je moet constant 100% bij de les zijn.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Apple2019-09-04
  2. "Good experience"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Configuration Developer in Brussel
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Apple voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    friendly colleagues , good office

    Minpunten

    not enough project, not tranprant

    Advies aan management

    increase scope for projects

    Apple2020-01-13
  3. "goed bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consulting Hardware Engineer 

    Ik werk voltijd bij Apple

    Pluspunten

    Ik ben hier tevreden want ze betalen goed en zijn duidelijk.

    Minpunten

    ik kan er nu even niet een paar bedenken.

    Apple2020-01-13
  4. "goed"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Stagiair in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Apple gewerkt

    Pluspunten

    mooie producten aardige mensen groot bedrijf ik heb hier nooit gewerkt

    Minpunten

    veel verantwoordelijkheid ik werk hier niet en heb hier nooit gewerkt

    Advies aan management

    niks

    Apple2019-11-26
  5. "Business Manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Apple voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Top bedijf met veel talent

    Minpunten

    Geen. Een eer om voor Apple te werken

    Apple2019-10-25
  6. "Goed bedrijf om te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Apple

    Pluspunten

    + Goede coaching + Uitdagend werk + Prima voorwaarden

    Minpunten

    De werkdruk kon soms erg hoog liggen

    Advies aan management

    -

    Apple2019-10-21
  7. "Prima"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Apple

    Pluspunten

    Veelzijdig en leuk om met technologie te werken

    Minpunten

    Weinig richting vanuit management, weinig ervaring

    Apple2019-07-01
  8. "Waanzinnige unieke geoliede Amerikaanse machine met iets teveel korte termijn focus"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Apple voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Onderdeel mogen zijn van dit grootste bedrijf is waanzinnig, zeker wanneer je te maken krijgt met de mensen in het hoofdkantoor. Once in a lifetime ervaring

    Minpunten

    De lokale kantoren zijn (uiteraard) opgericht om de sales machine van Apple maximaal te stimuleren - dit gaat in het bijzonder in Nederland ten koste van visie en strategie op lange termijn en is te vaak reactief.

    Advies aan management

    Het is het overwegen waard om goed te luisteren naar de mensen met ervaring in en uit het veld, en ook naar je klanten...

    Apple2019-02-25
  9. Nuttig (1)

    "Slecht"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Night Auditor in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik gewerkt bij Apple voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Slecht onverzorgd raar apart nee

    Minpunten

    Heel slecht management ik vind er niks aan

    Advies aan management

    Ik zou veel beter jullie best gaan doen in het begeleiden van mensen die nog bijna geen tot geen werkervaring hebben

    Apple2018-09-24
  10. Nuttig (3)

    "Slechte begeleiding in tijd van ziekte"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Apple

    Pluspunten

    Goede arbeidsvoorwaarden dat is ook gelijk het enige, het leadership weet totaal niet wat er leeft onder het personeel en gaat zijn eigen gang.

    Minpunten

    - onderdruk gezet in tijd van ziekte

    Advies aan management

    Ga beter met je zieke medewerkers om, ze zijn niet voor niets ziek.

    Apple2018-07-11
Er zijn 15539 reviews gevonden