Reviews voor Argenta | Glassdoor.be

Reviews van Argenta

Bijgewerkt op 3 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 24 reviews gevonden

2.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
43%
Aanbevelen bij een kennis
78%
Waardeert directeur
Argenta CEO John Heller
John Heller
8 Beoordelingen
  1. "Studentenjob"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Dossierbeheerder in Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Argenta gewerkt

    Pluspunten

    Nieuw kantoor, groeiend bedrijf, doorgroeimogelijkheden

    Minpunten

    ICT-veroudering, tussen conservatief en progressief

    Argenta2019-09-03
  2. "Vliegende ploeg kantorennet"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Argenta voor 3 jaar

    Pluspunten

    Stabiele werkgever Bedrijfscultuur hoofdzetel beter dan het net

    Minpunten

    Onduidelijke communicatie Beperkte doorgroeimogelijkheden in het net Verloning onder het gemiddelde

    Argenta2019-08-30
  3. "Adviseur Argenta"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Adviseur in Antwerpen

    Ik werk voltijd bij Argenta voor 3 jaar

    Pluspunten

    veel hangt af van het kantoor waar je werkt, zo te horen zijn er grote verschillen tussen de kantoren en regio's qua eisen of cijfers. Hoe is de sfeer tussen de collega's? Wat is het beleid van de kantoorhouder?

    Minpunten

    veel hangt af van het beleid in je lokaal kantoor. Enkele systemen kunnen nog beter. Sommige kpi's zijn te strak Er zijn geen algemene richtlijnen qua verloning behalve een standaard CAO

    Advies aan management

    op afstand afsluiten van contracten, lees consumentenkredieten en verzekeringen is zeker een must, zo kan je de klant en het kantoor/medewerkers tijd besparen.

    Argenta2019-07-16
  4. "Relatiebeheerder beleggingen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Relatiebeheerder in Bredene
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Argenta voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Vaste waarde, stabiele job, Opleidingen.

    Minpunten

    Geen doorgroei mogelijk, oude manier van werken. oude software. Hoofdkantoor en retail niet op elkaar afgestemd..

    Advies aan management

    Meer betrokken zijn met retail.

    Argenta2019-07-02
  5. "Eerst cijfers dan mensen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Management in Antwerpen
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Argenta voor 3 jaar

    Pluspunten

    Directe collega’s zijn leuk om mee samen te werken.

    Minpunten

    Management neemt geen beslissingen HR biedt geen ondersteuning voor de medewerkers, verkoopt enkel mooie praatjes Mensgerichte is ver te zoeken

    Advies aan management

    Denk eens aan de mensen die jullie belofte aan de klant elke dag moeten waarmaken

    Argenta2019-05-15
  6. "salaris"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - HR-consulent in Antwerpen
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Argenta voor 3 jaar

    Pluspunten

    goede verloning, mooie werkomgeving, praktische ligging

    Minpunten

    Weinig sfeer, weinig echte communicatie

    Advies aan management

    Walk your talk

    Argenta2019-04-11
  7. "Argenta"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Risk Management in Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Argenta voor 3 jaar

    Pluspunten

    Aandacht voor ontwikkeling. Ruimte voor verantwoordelijkheid.

    Minpunten

    Veel deelnemers aan diverse momenten van overleg. Vergadercultuur.

    Argenta2019-01-19
  8. "Relatiebeheerder beleggingen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    opleiding relatiebeheerder beleggingen 

    Ik heb korter dan een jaar als bij Argenta gewerkt

    Pluspunten

    geen hard sell, familiale omgeving en lieve collega,s, degelijke opleidingen

    Minpunten

    opleidingen te traag, niveau te laag ( ben master economie en algemeen niveau belegginsadviseurs professionele bachelor of lager), loon is maar matig (stelden 2260 brutto voor plus maaltijdcheques en onkostenvergoeding), weinig flexibiliteit en weinig vakantie , geen telewerk , recup of glijdende uren mogelijk, weinig doorgroeimogelijkheden

    Advies aan management

    masters beter betalen, niet aan het loket zetten, telewerk en glijdende uren

    Argenta2018-10-31
  9. "+ / -"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Argenta

    Pluspunten

    open bedrijfscultuur, goede werksfeer, goede work-life balance

    Minpunten

    loon aan de lage kant

    Advies aan management

    Jullie proberen een eerlijk loon te geven door te vergelijken met de sectorbarema's. Toch verdien ik met hetzelde diploma voor een soortgelijke functie meer dan 300 bruto minder, terwijl ik reeds een jaar langer werk als hen...

    Argenta2018-08-17
  10. Nuttig (1)

    "Teleurstellende ervaring"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Antwerpen
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Argenta gewerkt

    Pluspunten

    Goed gelegen ten opzichte van openbaar vervoer

    Minpunten

    Beperkte opleiding. Summiere coaching. Geen doorgroeimogelijkheden.

    Argenta2018-03-24
Er zijn 24 reviews gevonden