Reviews voor Atkins | Glassdoor.be

Reviews van Atkins

Bijgewerkt op okt 19, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
71%
Aanbevelen bij een kennis
79%
Waardeert directeur
Atkins CEO Nick Roberts (no image)
Nick Roberts
109 Beoordelingen
  1. Nuttig (1)

    "Aerospace Engineer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Atkins voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Great colleagues, good work atmosphere.

    Minpunten

    Career development plans exist only to look nice on paper.

    Atkins2017-08-25
  2. Nuttig (3)

    "Plan Design & Enable"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Atkins voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Nice colleagues and good working atmosphere.

    Minpunten

    Lack of professionalism, lack of training. No career prospects or the possibility to grow. No recognition or any sort.

    Advies aan management

    Be more proactive and listen to your staffs.

    Atkins2015-11-06
  3. "ATKINS in Bristol"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Nuclear project Engineer New Build in Bristol, Engeland
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Atkins voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Evolution de carrière, qualité des managers, formation continue aisée, équilibre travail vie privée, ambiance de travail non agressive

    Minpunten

    Le Salaire proposé est faible à l'embauche et les relations entre les travailleurs finalement plutôt superficielles et froides.

    Atkins2016-04-21
  4. "Manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Manager in Bangalore
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Atkins voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Work life balance good team

    Minpunten

    No growth for future post

    Advies aan management

    Don't give up talents by listening some wrong information by informers

    Atkins2019-10-19
  5. "Review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Administrative Assistant in Birmingham, Engeland
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Atkins voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    - The staff there are Nice

    Minpunten

    - I have no cons to say.

    Advies aan management

    More opportunities, and more upward mobility.

    Atkins2019-10-15
  6. "Great place to start your career"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Consultant 
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Atkins voor 3 jaar

    Pluspunten

    Great colleagues and interesting projects to work on

    Minpunten

    Progression is a corporate box ticking exercise that doesn't reflect personal development

    Atkins2019-10-11
  7. "Great company to work for"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Project Manager 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Atkins voor 3 jaar

    Pluspunten

    Great work environment; excellent benefits

    Minpunten

    None, can't think of any cons

    Atkins2019-10-09
  8. "Good place to work with interesting projects"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Assistant Project Manager 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Atkins voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Good holiday allowance, ability to buy up to 40 days Good salary Good benefits including discounted gym memberships, dental care, cycle to work scheme Great people who are all driven and great at what they do Big projects, lots of opportunity

    Minpunten

    Productivity driven, there is an unspoken expectation that your productivity must be high Difficult to know how to find projects once your current one is finished

    Atkins2019-10-10
  9. "Great start, needs clear progression"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Transport Planner in Bristol, Engeland
    Aanbevolen
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Atkins voor 3 jaar

    Pluspunten

    All the best projects, great culture, work life balance

    Minpunten

    Large company, corporate structure, poor progression

    Advies aan management

    Clear path to advancement

    Atkins2019-10-07
  10. "Good company, could do more for graduate development"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Assistant Engineer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Atkins voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    My team is very friendly and sociable From the merger with SNC more opportunities have opened up abroad Good pay and flexible working

    Minpunten

    No rotation between departments for graduates Unclear where my team sits within all of SNC

    Atkins2019-10-07
Er zijn 973 reviews gevonden