Reviews van BAE Systems USA

Bijgewerkt op Nov 1, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

2 van meer dan 2,854 reviews gevonden

3.8
80%
Aanbevelen bij een kennis
84%
Waardeert directeur
BAE Systems USA President and CEO Tom Arseneault
Tom Arseneault
199 Beoordelingen

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

 1. 4.0
  Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

  Goede cultuur voor netwerken en delen

  Nov 1, 2019 - Optisch ingenieur in Merrimack, NH
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Zij stimuleren en ondersteunen permanente educatie en hebben betaalde opleidingscursussen. Ze lijken creativiteit en unieke mensen met gespecialiseerde inzichten of vaardigheden te waarderen. Ze proberen wel nieuwe mensen in de organisatie te brengen en zorgen ervoor dat iedereen zich welkom voelt.

  Minpunten

  Voor starters kan het moeilijk zijn om je plek in de organisatie te vinden. Maar dat hangt sterk af van je vaardigheden. Waarschijnlijk beter voor degenen die erg sociaal zijn... niet zozeer voor de geïntroverteerde nerderige technische types. Al proberen ze inclusief te zijn en hebben ze trainingen ove ethiek is er nog steeds onderliggend racisme op sommige plekken. (Ik denk dat alle organisaties wat problemen hebben in dit gebied... maar ze proberen het tenminste en hebben manieren om het te adresseren). Je moet wel je waarde voor de organisatie bewijzen en proactief aan de slag gaan. Het kan frustrerend zijn om programma's te vinden om aan te werken. Hoewel ze wel overheadactiviteiten hebben, moedigen ze werknemers sterk aan om zich te binden aan bestaande programma's die al dan niet gefinancierd worden. Dit creëert wel enige angst voor potentiële werkzekerheid. Ik ben hier pas iets meer dan een jaar, maar ik voel me nog steeds niet op mijn gemak om me te vestigen in dit gebied en een huis te kopen. Veel mensen gaan met pensioen en het zal steeds moeilijker worden om jongere mensen in het bedrijfsmodel te krijgen naarmate de oudere mensen met pensioen gaan. Enige onzekerheid over toekomstgerichte functietitels en plaats in de organisatie die ook afhankelijk zou kunnen zijn van de uitgaven van de nationale politiek en Defensie.

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  2 personen vonden deze review nuttig
 2. 4.0
  Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

  Al met al goede ervaring, maar ze verminderen de voordelen

  Oct 4, 2019 - Senior firmware-ingenieur in Nashua, NH
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Flextijd om me te laten werken wanneer ik wil. Een 9/80 (of alternatief) werkschema om om de week een weekend van 3 dagen te hebben. Goede voordelen. Geweldige collega's. Geweldig meubilair. Goede hiërarchiemanager en leidende structuur om hulp van meerdere richtingen toe te staan. Iedereen is voor de krijger en niet voor BAE, waardoor we focussen op de klant, niet op management.

  Minpunten

  De afgelopen 4 jaar heeft BAE langzaam sommige geweldige voordelen teruggedraaid. Wekelijkse naar tweewekelijkse loonperiodes en zeggen dat er geen kostenverschil is (en de loonadministratie??). Eerste 10 uur over 80 uur is gratis - we krijgen geen loon (4 jaar geleden kregen we dat wel!). Ze hebben het beste traditionele zorgverzekeringsprogramma verwijderd. Als je echt goed in je werk bent, een gouden gans, dan word je voortdurende teruggetrokken naar hetzelfde programma, wat geweldig zou kunnen zijn, maar als je niet van dat programma houdt dan zullen ze juit BAE pushen.

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  6 personen vonden deze review nuttig
Weergave: 1 - 2 van 2 reviews in het Nederlands

Werkt u bij BAE Systems USA? Deel uw ervaringen

BAE Systems USA logo
of