Reviews voor BPM Company | Glassdoor.be

Reviews van BPM Company

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 9 reviews gevonden

4.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
100%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Eelco Vissinga
6 Beoordelingen
  1. "Blij met mijn werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij BPM Company voor 2 jaar

    Pluspunten

    Management is open en betrokken. Goede sfeer tussen collega´s onderling. Leuke bedrijfsuitjes en -activiteiten

    Minpunten

    Geen specifieke. Algemene van consultancy: reistijd en minder contact met directe collega´s.

    BPM Company2018-02-16
  2. "Fijn bedrijf om bij te werken!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior BPM Consultant in Zeist
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij BPM Company voor 4 jaar

    Pluspunten

    De sfeer binnen BPM Company is open en heel positief. Collega's helpen elkaar graag en zijn geïnteresseerd in elkaar. Je ziet dat er ook heel weinig verloop qua personeel is. Het management is transparant en eerlijk in de communicatie. Ik werk er graag.

    Minpunten

    Bijeenkomsten met de collega's zijn grotendeels in de avonduren in eigen tijd, maar dat zie je eigenlijk altijd bij consultancy bedrijven waar je op de locatie van de klant werkt.

    BPM Company2018-02-12
  3. "Detacheerder met oog voor werknemers"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij BPM Company voor 2 jaar

    Pluspunten

    BPM company heeft oog voor jou en jouw ontwikkeling. Ik weet dat dat klinkt als een holle marketingfrase, maar in voor dit bedrijf is dat echt waar. Ik ben als nieuweling binnengekomen en kreeg direct de ruimte en het vertrouwen om aan deze nieuwe omgeving te wennen en de benodigde kennis op te doen. Er zijn veel meetings wat kennis wordt uitgewisseld. Daarnaast worden er ook gezellige uitjes georganiseerd, zoals het...

    Meer weergeven

    Minpunten

    Doordat je overdag gedetacheerd bent zijn de bijeenkomsten meestal 's avonds. Maar dat hoort er nu eenmaal bij.

    Advies aan management

    Het bedrijf heeft de laatste jaren een onstuimige groei doorgemaakt. Jullie zijn jullie heel goed berust van uitdagingen die nog komen gaan en ik vind het heel goed dat jullie aandacht besteden aan de langetermijnvisie tussen alle dagelijkse beslommeringen.

    BPM Company2016-12-17
  4. "Persoonlijke benadering en ontwikkeling staan voorop"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij BPM Company

    Pluspunten

    Fijne werkomgeving. Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, focus op de groei van het bedrijf maar ook zeker op de groei van de werknemers. Persoonlijke benadering.

    Minpunten

    Zijn voor mij nog niet bekend aangezien ik er nu pas een jaar werk.

    Advies aan management

    Keep doing what your doing

    BPM Company2016-12-06
  5. "Ambitieus met oog voor personen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Consultant in Zeist
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij BPM Company voor 4 jaar

    Pluspunten

    BPM Company is een ambitieus bedrijf met zeer kundige en professionele medewerkers. Dit weten ze te combineren met een zeer sociale, familiaire werkomgeving.

    Minpunten

    Vooralsnog is BPM Company een klein, maar groeiend bedrijf. Dit houdt in dat de medewerkers hierbij betrokken worden, denk hierbij bijvoorbeeld aan veel actieve kennis deling en meedenken bij de visie van het bedrijf. Dit is niet voor iedereen weggelegd.

    Advies aan management

    Probeer het oog voor individuen te behouden tijdens de ambitieuze groei die het bedrijf nu doormaakt (so far so good).

    BPM Company2016-11-25
  6. "Ambitieus met oog voor personen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Consultant in Zeist
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij BPM Company voor 4 jaar

    Pluspunten

    BPM Company is een ambitieus bedrijf met een enorme hoeveelheid kennis en de drive om elke klant naar een hoger niveau te brengen. Voor mij is het heel belangrijk dat dit gecombineerd wordt met een flexibele, sociale en familiaire werksfeer.

    Minpunten

    Moeite om het leuke en kundige team aan consultants net zo snel te laten groeien als de ambities.

    Advies aan management

    Vooral benieuwd hoe ze de toren hoge ambities waar gaan maken.

    BPM Company2016-11-24
  7. "Prettig bedrijf met bovengemiddelde aandacht voor medewerkers en klanten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij BPM Company

    Pluspunten

    Prettige cultuur: transparant, integer, betrokken, medewerker centraal, gezellig Lange termijn visie Goede omgang met klanten gericht op lange termijn samenwerking/partnership Fijne collega's

    Minpunten

    Op dit moment zie ik die niet

    Advies aan management

    Ga zo door.

    BPM Company2016-09-23

    Reactie van BPM Company

    September 27, 2016Managing Director

    Dank je wel voor jouw positieve feedback en we gaan zeker door op deze weg.

  8. "Review BPM Company"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - BPM Consultant in Zeist
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk bij BPM Company voor 2 jaar

    Pluspunten

    - Erg leuk bedrijf, jong en dynamisch; - Worden veel leuke activiteiten georganiseerd vanuit BPM Company (skitrip, zeilen, blowkarten etc.); - Denkt mee met de werknemer; - Kan veel trainingen volgen m.b.t. Pega.

    Minpunten

    Op dit moment kan ik geen minpunten bedenken.

    Advies aan management

    n.v.t.

    BPM Company2016-09-26
  9. "Leukste bedrijf tot nu toe"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior BPM Consultant 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk bij BPM Company

    Pluspunten

    - Gezellige en kundige collega's - Goede arbeidsvoorwaarden - Management die ook echt geinteresseerd is in de medewerkers

    Minpunten

    - Soms moet je wat verder rijden voor je opdracht (maar dat is ook inherent aan een consultancy bedrijf)

    BPM Company2016-09-21

    Reactie van BPM Company

    September 27, 2016Managing Director

    Leuk om te de pluspunten te vernemen. Onze intentie is om de woon-werk afstand altijd te optimaliseren en naar passende oplossingen te zoeken mocht de reistijd te groot worden.

Er zijn 9 reviews gevonden