Reviews van BPM Company

(19 reviews in totaal)

Eelco Vissinga

86% waardeert directeur

87% positieve zakelijke vooruitzichten

BPM Company heeft een werknemersbeoordeling van 4,1 van 5 sterren, op basis van 19 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus uitstekend naar hun zin. De werknemersbeoordeling van BPM Company is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak IT (3,9 sterren).

Reviews per functie

19 reviews
13 mei 2026

Erg goed op mijn plek

Pluspunten

Betrokken werkgever/manager Goede opleidingsmogelijkheden Zorgvuldige selectieprocedure Prettige cultuur

Minpunten

Voor een mooie opdracht moet je nou eenmaal soms wat verder willen reizen Door remote/bij de klant werken zie je jouw collega's wat minder vaak Certificeringstraject de eerste twee maanden is intensief

24 jun 2024

Werkgever die kansen bied

Pluspunten

+ Bied mooie kansen voor het starten van je carrière + Goede aandacht voor ontwikkeling op persoonlijk niveau + Leuke collega's

Minpunten

- Extra activiteiten waren vaak buiten werktijden om, wat niet altijd handig is

16 apr 2024

BPM Company

Pluspunten

Leuke en gezellige collega’s. Goede begeleiding voor beginnende developers. Genoeg activiteiten binnen het bedrijf om kennis te delen, en fun activiteiten.

Minpunten

Geen minpunten op aan te merken

Weergave: 1 - 3 van 19 reviews

Glassdoor heeft 26 reviews over BPM Company die anoniem zijn geplaatst door werknemers van BPM Company. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of BPM Company bij je past.