Reviews voor Bain & Company | Glassdoor.be

Reviews van Bain & Company

Bijgewerkt op 18 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 2560 reviews gevonden

4.6
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
94%
Aanbevelen bij een kennis
99%
Waardeert directeur
Bain & Company CEO Manny Maceda
Manny Maceda
438 Beoordelingen
  1. Nuttig (1)

    "Afwisselend werk met fantastische mensen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bain & Company voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Direct veel klantcontact - Veel ontwikkelingsmogelijkheden (MBA, externship, tijdelijk verlof etc.) - Globaal trainingsprogramma, waarbij je ook mensen van andere kantoren goed leert kennen - Hele sterke cultuur waarin samenwerken en jezelf niet te serieus nemen centraal staat - Fantastische collega's: je kan werkelijk van iedereen weer iets nieuws leren, en het daarnaast ook erg gezellig met elkaar hebben

    Minpunten

    - Absoluut geen 9 tot 5 baan, gemiddeld werk je ~60 uur in de week

    Advies aan management

    Blijf ambitieus en doorzetten om onze groei van de afgelopen jaren door te zetten, en blijf ondertussen ook letten op sustainability voor je consultants

    Bain & Company2018-06-13
  2. Nuttig (6)

    "De beste consulting ervaring in de grote drie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Principal 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk voltijd bij Bain & Company voor 5 jaar

    Pluspunten

    Gefocust op resultaten, meer zichtbaarheid op de klant, nooit een 'ivoren toren' mentaliteit ervaren

    Minpunten

    balans werk/vrije tijd en aanzienlijke druk door deadline. Dreiging van te weinig personeel, vooral tijdens recessie

    Bain & Company2013-07-20
  3. Nuttig (2)

    "Fantastische leeromgeving, zeer ondersteunende cultuur."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk bij Bain & Company

    Pluspunten

    - De beste mensen (zeer sociaal). - Veel internationale mogelijkheden. - Zeer persoonlijke benadering van ontwikkeling (stages, verlof van afwezigheid, bedrijfsscholen van wereldklasse). - Internationaal trainingsprogramma.

    Minpunten

    - Vereist flexibiliteit in reizen en uren.

    Advies aan management

    Behoud de open en eerlijke communicatie.

    Bain & Company2011-01-18
  4. "Une grande société à tous les égards"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Manager in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Bain & Company voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    - Contenu du job intéressant: problèmes complexes à résoudre à l'aide d'une équipe de personnes intelligentes et sympathiques pour des clients qui sont les meilleurs de leur industrie - Vie au bureau: Bain Bruxelles est une vrai famille pour ceux qui décident de s'investir dans la vie du bureau - Forte compensations: il est difficile de trouver une rémunération plus haute en Belgique

    Minpunten

    Bain & Company est un sacerdoce, un mode de vie, dans lequel il faut entrer pleinement conscient. C'est un peu comme rentrer dans les ordres: on s'y donne complètement. Cela signifie que votre vie tourne autour de Bain, au détriment de la vie qui existe en dehors de Bain. Certaines personnes pourraient considérer cela comme un inconvénient. Le vrai Bainie considérera cela comme un avantage.

    Advies aan management

    Je n'ai aucun conseil particulier à formuler. Bain est une machine déjà bien huilée qui s'améliore au jour le jour.

    Bain & Company2017-05-04
  5. "Consultant senior"

    SterSterSterSterSter
    • Carrièremogelijkheden
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Bain & Company

    Pluspunten

    Intérêt, salaire, perspectives, ambiance de travail

    Minpunten

    Equilibre vie pro-vie privée, pression

    Bain & Company2019-07-22
  6. "Avis"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Bain & Company

    Pluspunten

    Très bonne formation + +

    Minpunten

    Travaille de longues heures - -

    Bain & Company2019-05-11
  7. "Awesome Team"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Bain & Company

    Pluspunten

    Passionate People! Great Culture! Focus on Client!

    Minpunten

    None! Everything was amazing! Nice time!

    Bain & Company2019-01-16
  8. "A good challenge"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Bain & Company

    Pluspunten

    Projets intéressants Bonne expérience disponible Clients prestigieux Bonnes conditions salariales

    Minpunten

    Rythme de travail/ équilibre vie professionnelle-vie personnelle Culture interne

    Bain & Company2018-12-08
  9. Nuttig (1)

    "Bonne entreprise"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Bain & Company

    Pluspunten

    Très bon environnement de travail

    Minpunten

    Equilibre vie privée/pro parfois à adapter

    Bain & Company2018-08-29
  10. "Très satisfaite"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Associate Consultant in Parijs
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bain & Company voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Grand intérêt et variété des missions Très bonne ambiance d'entreprise Très bonne perspectives de croissance

    Minpunten

    Rythme de travail très soutenu

    Bain & Company2018-08-02
Er zijn 2560 reviews gevonden