Reviews van Bain & Company

Bijgewerkt op 9 dec 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
4.6
94%
Aanbevelen bij een kennis
98%
Waardeert directeur
Bain & Company Worldwide Managing Partner Manny Maceda
Manny Maceda
639 Beoordelingen
  1. "Stagiair consultancy"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Bain & Company

    Pluspunten

    Verantwoordelijkheden, leerervaring, leuk, uitdagend

    Minpunten

    Lange werkdagen maar de moeite waard!

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Bain & Company2019-12-09
  2. Nuttig (2)

    "Afwisselend werk met fantastische mensen"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bain & Company voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Direct veel klantcontact - Veel ontwikkelingsmogelijkheden (MBA, externship, tijdelijk verlof etc.) - Globaal trainingsprogramma, waarbij je ook mensen van andere kantoren goed leert kennen - Hele sterke cultuur waarin samenwerken en jezelf niet te serieus nemen centraal staat - Fantastische collega's: je kan werkelijk van iedereen weer iets nieuws leren, en het daarnaast ook erg gezellig met elkaar hebben

    Minpunten

    - Absoluut geen 9 tot 5 baan, gemiddeld werk je ~60 uur in de week

    Verder lezen
    Bain & Company2018-06-13
  3. "Goede ervaring, projecten zijn soms hit-or-miss"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Bain & Company

    Pluspunten

    Mensen, cultuur, training, carriëreimpact, sommige projecten

    Minpunten

    Balans tussen werk en privé, sommige projecten, gebrek aan meetbare impact aangezien je enkel aanbevelingen kan maken

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Bain & Company2019-10-25
  4. "Toffe plek om een carrière te starten"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Associate Consultant in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bain & Company voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - intensieve training & coaching (zowel officiële training als tijdens werk) - kans om blootgesteld te worden aan diverse projecten en sectoren in een korte tijd

    Minpunten

    - geen werk-privébalans, intense werkuren

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Bain & Company2019-09-05
  5. "Werken in een uitdagende, dynamische en leuke omgeving"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bain & Company voor 3 jaar

    Pluspunten

    Ik heb bij verschillende (multinational) bedrijven gewerkt in soortgelijke functies maar Bain is uitzonderlijk. Je komt te werken met ongelooflijk getalenteerde collega's. Ik ben iedere dag weer geïnspireerd om te groeien en leren. Je kunt kansen krijgen die je nergens anders zal vinden. Work hard, play hard-mentaliteit. Er heerst een goede sfeer tussen collega's van zowel consulting als ondersteunende staf, iedereen hoort erbij. Goede voorwaarden. Het bedrijf is betrokken bij medewerkers in geval van persoonlijke problemen.

    Minpunten

    Veeleisende omgeving. De balans tussen werk en privé kan lastig zijn.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Bain & Company2019-06-14
  6. "Geweldige kans"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bain & Company

    Pluspunten

    Fikse voordelen - auto - verzekering ...

    Minpunten

    Werkuren - geen flexibiliteit.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Bain & Company2019-05-21
  7. "Managementconsultant"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonymous in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Bain & Company voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Loon, persoonlijke ontwikkeling, werkomgeving

    Minpunten

    Levensstijl, stress – een zeer veeleisende baan; privéleven verdwijnt in wezen, met uitzondering van wat sportsessies.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Bain & Company2019-01-23
  8. "Associate Consultant"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bain & Company

    Pluspunten

    - Leer veel - Word gewaardeerd en krijg mogelijkheden om te groeien - Werk met getalenteerde en vriendelijke mensen

    Minpunten

    - De dagen kunnen lang zijn soms, maar dat hoort bij de baan

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Bain & Company2018-10-30
  9. "Top (zo niet het beste) managementadviesbureau, beoordeeld door een Brussels AC."

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Associate Consultant in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Bain & Company

    Pluspunten

    - Een adviesbureau dat echt om zijn klanten geeft en veel moeite doet om daadwerkelijke resultaten te behalen. Dit is persoonlijk erg belangrijk voor mij omdat ik huiver van het typische beeld dat mensen hebben over 'consultants' en hun voorliefde om powerpoints te genereren zonder iets te doen. We doen projecten om impact te hebben en verandering te bewerkstelligen, niet om in een la terecht te komen! - Geweldige teamgeest. Tijdens mijn casussen heb ik veel voorbeelden gezien van 'een bainee laat nooit een andere bainee falen'. Collega's zijn er altijd om te helpen. - Geweldige cultuur. Je brengt veel uren samen met je collega's door. Gelukkig zijn het allemaal super vriendelijke en interessante individuen.

    Minpunten

    - Je schrijft je niet in voor een baan van 9 tot 5. - Je werkt voor een groot bedrijf, wat duidelijk zijn voordelen heeft, maar dit betekent soms ook minder flexibiliteit.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Bain & Company2018-10-23
  10. Nuttig (1)

    "Beste plaats om te werken"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Partner in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Bain & Company voor 10 jaar

    Pluspunten

    Zeer ondersteunende cultuur. Neem de behoeften, moeilijke eigenschappen en uitdagingen van ieder individu in beschouwing. Sterk partnerschap, het collectief wordt voorop gezet. Iedere werknemer heeft een sterke drijf en is heel gemotiveerd

    Minpunten

    Het is een uitdaging om de sterke groei van het kantoor aan te kunnen

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Bain & Company2018-10-12
Er zijn 64 reviews gevonden