Reviews voor Barco | Glassdoor.be

Reviews van Barco

Bijgewerkt op 8 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 176 reviews gevonden

3.4
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
63%
Aanbevelen bij een kennis
79%
Waardeert directeur
Barco CEO Jan De Witte (no image)
Jan De Witte
24 Beoordelingen
  1. "algemeen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Kortrijk
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Barco voor 10 jaar

    Pluspunten

    internationale omgeving, groeikansen in de divisies, high-tech produkten

    Minpunten

    Complexe organisatie, slecht bereikbaar met openbaar vervoer

    Advies aan management

    aandacht voor transparantie en 'connectie' met de werknemers

    Barco2019-01-23
  2. "Harde cultuur, goede leerschool"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Barco

    Pluspunten

    Locatie, internationaal karakter, relocatiemogelijkheden, Belgische speler, collegiale sfeer

    Minpunten

    Harde cultuur, verloning & transparantie

    Barco2019-07-29
  3. Nuttig (2)

    "Barco NV"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Supply Chain Coordinator in Kortrijk
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Barco voor 3 jaar

    Pluspunten

    Barco is een internationaal bedrijf dat zeer succesvol is in de technologie sector. Barco wordt gekenmerkt door veel ondernemerschap en passie voor product. Barco doet veel investeringen in technologie en vindt het belangrijk om hun werknemers te blijven ondersteunen en zich te laten verder ontwikkelen.

    Minpunten

    Er heerst een hiërarchische bedrijfscultuur waardoor de communicatie niet altijd vlot verloopt.

    Advies aan management

    Blijf investeren in de werknemers, aandacht geven voor het talent van elk individu. Het zou goed zijn dat het management een (halve) dag kan meevolgen in het leven van elke arbeider / bediende zodat er gerichter beslissingen kunnen genomen worden.

    Barco2018-11-19
  4. "Stimulerende omgeving met interne mogelijkheden!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - HR Manager in Kortrijk
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Barco voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    -Stimulerende, innovatieve omgeving met interne mogelijkheden -Het eigen leerplatform "Barco University" geeft medewerkers de kans te groeien -Het gebouw biedt alle faciliteiten, van bedrijfsrestaurant tot douches voor de sportieve medewerkers -Men stimuleert medewerkers om "flex" te werken, zo kan er op andere leuke plekken gewerkt of overlegd worden, zowel binnen als buiten -De innovatieve producten die... Barco creëert, zijn leuk om mee te werken

    Meer weergeven

    Minpunten

    Een grote organisatie met langere beslissingslijnen. Dit kan vertragend werken in bepaalde processen.

    Advies aan management

    .

    Barco2018-11-14
  5. "High tech, innovative company with HQ in Belgium: how cool is that!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - HR Medewerker in Kortrijk
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Barco voor 5 jaar

    Pluspunten

    We are a high tech company with innovative products - hardware & software. Our HQ in located in Kortrijk. This is really unique. Especially when you look at the location... so for those tired of driving to Antwerp or Brussels this is a great alternative! Good office facilities as well: modern, lot's of light, catering facilities, walking around the campus at lunch time, ... I feel we have a lot of... possiblities for learning and lot's of challenges as well on the job as through formal learning (we have our own Barco University) People are friendly, happy to help newcomers.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Sometimes we are a bit complex, you need a good network in the organisation to get your job done.

    Advies aan management

    Remove some of the complicatedness. But you are already aware and doing something about it!

    Barco2018-11-14
  6. "Goede wekrgever maar verwacht geen wonderen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Barco voor 3 jaar

    Pluspunten

    mooie gebouwen en correct loon

    Minpunten

    onderhandelen over verloning binnen Barco is erg moeilijk en het verkrijgen van voordelen zoals een bedrijfswagen is bijna onmogelijk tenzij je je in een erg hoge loonklasse bevindt.

    Barco2018-09-19
  7. "Chaos in innovatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Kortrijk
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Barco voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    De mensen zijn het grootste pluspunt, veel heel slimme mensen die veel kunnen bereiken als ze op eenzelfde golflengte zitten. Mooie werkomgeving voor bureauwerk, van zodra je technische of productie ruimte nodig hebt is het behelpen om tools en plaats te vinden.

    Minpunten

    Verloning is "okay" maar ik kan het HR management alles behalve etisch verantwoord noemen. Bij mijn exit gesprek heb ik de meest belachelijke zaken gehoord van het management. Een echte us vs them policy. Teveel middle management die overal hun zeg moeten hebben waardoor je verzuipt in meetings met weinig added value en waardoor je nog minder tijd hebt om je targets te halen. All show, no go. Elk heeft zijn... vakgebied en gaat niet buiten de lijntjes kleuren.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Luister meer naar mensen met kennis van zaken ipv ze allerlei regeltjes te laten volgen. Je beknot de innovatie. Geef mensen de tools om hun werk te kunnen doen, niet enkel paal en perk stellen.

    Barco2018-02-27
  8. "Werken met 3500 mensen om je geen."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Medisch Laboratoriumtechnoloog in Kortrijk
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Barco voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    De mooiste gebouwen van kortrijk.

    Minpunten

    Mijn ervaring is dat er op ontwerp technisch vlak geen toppers zitten, eerder zijn ze bijna altijd op zoek naar mensen die hun producten kunnen maken.De productieafdelingen waren echt nog uit de oude tijden, niemand extern zou het geloven, maar de realiteit is dat er niks geautomatiseerd is, 95 % ouderwets handwerk.

    Advies aan management

    Luister eens naar echte vakmensen extern buiten het bedrijf. Intern bescherm ieder zijn job, zodat er bijna geen nieuwigheden kunnen intreden.

    Barco2017-11-15
  9. "Product manager"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Barco

    Pluspunten

    Great working experience, great technology, great leverage

    Minpunten

    Too little effort to make people grow

    Advies aan management

    Invest more in your people

    Barco2017-08-25
  10. "Director Strategic Marketing"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Barco voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Fantastisch kantoor Geweldige producten De meest intelligente bende mensen waar ik ooit mee gewerkt heb

    Minpunten

    Discussie cultuur: moeilijk om tot actie over te gaan

    Advies aan management

    Meer focus op executie

    Barco2017-02-18
Er zijn 176 reviews gevonden