Reviews van Bart Smit

3,7

48% zou aanbevelen aan een kennis

(9 reviews in totaal)

Thomas Smit

Onvoldoende gegevens om goedkeuring van de directeur te tonen

Reviews per functie

9 reviews
27 jun 2025

Bart Smit winkelmedewerker

Pluspunten

Je hebt leuke collegas en vrienden

Minpunten

Het bestaat niet meer jammer genoeg

28 feb 2024

Pluspunten

Leuke werkomgeving met diverse klanten. Mogelijkheden om productkennis en verkoopvaardigheden te ontwikkelen. Collega's vormen een hecht team. Afwisselend werk met nieuwe producten en acties. Flexibele werktijden passend bij mijn schema.

Minpunten

Soms hoge werkdruk tijdens drukke periodes. Beperkte loopbaanontwikkelingsmogelijkheden. Fysiek zwaar werk tijdens het inrichten van de winkel. Soms gebrek aan communicatie van hoger management. Salaris zou wat hoger mogen gezien de verantwoordelijkheden.

3,0
3 jan 2024

Pluspunten

Over het algmeen zijn de collega's leuk om mee te werken en kan je klanten oprecht blij maken met de producten. Vooral gedurende de feestdagen al is het dan wel aanpoten.

Minpunten

Je moet niet teveel verwachten van je werkgever. Het is een trage machine die weinig wilt innoveren. Eigenlijk zelfs redelijke vast zit in de oude systemen die nog steeds gebruikt worden.

Weergave: 1 - 3 van 9 reviews

Glassdoor heeft 15 reviews over Bart Smit die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Bart Smit. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Bart Smit bij je past.