5 mei 2024
Reactie van BaseClear
1yBeste schrijver,
We nemen je opmerkingen serieus en we vinden het zeer spijtig om te horen dat je, tijdens je dienstverband met BaseClear, een negatieve ervaring hebt gehad. Onze missie als groeiend bedrijf is een werkomgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd en ondersteund voelt. Het spijt ons dat jij dit anders hebt beleefd en dat we niet aan jouw verwachtingen konden voldoen. Om je negatieve ervaring beter te begrijpen en te bespreken en ons als bedrijf te kunnen blijven verbeteren, nodigen we je dan ook uit om contact op te nemen met onze HR Manager.
Sta ons toch toe om één specifieke opmerking uit te lichten. Je stelt dat wij als bedrijf ethische en wettelijke kwesties met betrekking tot gebruik van materialen negeren. Dit is een bijzonder ernstige en flagrant onjuiste beschuldiging, hetgeen erop lijkt enkel als doel te hebben om onze reputatie als bedrijf te schaden? We willen dan ook benadrukken dat we resoluut afstand nemen van de praktijken zoals door jou beschreven, welke niet overeenkomen met onze waarden en standaarden.
Desalniettemin bedankt voor je feedback over je persoonlijke ervaring met je manager. We hopen van harte dat je contact met ons opneemt om je deze toe te lichten en wensen je in ieder geval veel succes met je verdere loopbaan.
Met vriendelijke groet,
Management BaseClear