Reviews van Belsimpel.nl

(62 reviews in totaal)

Jeroen Doorenbos

80% waardeert directeur

70% positieve zakelijke vooruitzichten

Belsimpel.nl heeft een werknemersbeoordeling van 4,1 van 5 sterren, op basis van 62 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus uitstekend naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Belsimpel.nl is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Retail en groothandel (3,5 sterren).

Reviews per functie

62 reviews
14 mei 2026

Fijne werkgever!

Pluspunten

Het is al even geleden dat ik bij Belsimpel heb gewerkt en de winkel in Den Haag is er inmiddels niet meer, maar het was een fijne werkplek met een leuke sfeer en een goed team.

Minpunten

Salaris was wat aan de lage kant, maar wel in lijn met soortgelijke functies.

6 jan 2026

Topwerkgever

Pluspunten

Vanaf het begin veel verantwoordelijkheid, veel kansen om je te ontwikkelen. Leuk, fris, jong bedrijf met gemotiveerde collega’s.

Minpunten

Soms wat onduidelijkheid over arbeidsvoorwaarden, maar wordt aan gewerkt

10 nov 2025

Fijne werkgever

Pluspunten

- Veel verantwoordelijkheid en snelle leercurve - Goede begeleiding - Dynamisch openstaand voor ideeen - Leuke en jonge groep collega's

Minpunten

- Extra benefits zoals fietsplan, reiskosten etc, missen - Beleid kan snel veranderen

Weergave: 1 - 3 van 62 reviews

Glassdoor heeft 79 reviews over Belsimpel.nl die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Belsimpel.nl. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Belsimpel.nl bij je past.