Reviews van Boeing

Bijgewerkt op Dec 7, 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

12 van meer dan 11,833 reviews gevonden

3.8
72%
Aanbevelen bij een kennis
71%
Waardeert directeur
Boeing President and CEO David Calhoun
David Calhoun
1,249 Beoordelingen
  1. 1.0
    Huidige werknemer

    Spijt als haren......

    Dec 7, 2020 - Financieel administratief medewerker in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    vooraanstaand internationaal bedrijf, goede renumeratie.

    Minpunten

    Top Down /'vrees' cultuur, weinig tot geen verticale en horizontale carrière mogelijkheden, geen inspraak, America(ns) First !

    Verder lezen
    1 persoon vond deze review nuttig
  2. 4.0
    Huidige werknemer

    Geweldig bedrijf en cultuur

    Dec 9, 2019 - Manager in Everett, WA
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Veel kansen. Ontwikkeling gebeurt als deel van het proces wanneer je naar kansen om te groeien zoekt en je capaciteiten vergroot. Onderlinge steun is geweldig bij Boeing.

    Minpunten

    Sommige senior managers worden toegestaan om te slagen op de rug van hun werknemers en eerstelijnmanagers worden niet uitgedaagd. Er zijn gevallen waar dit over tijd gebeurt en de senior management hoog verloop heeft (door zijn directe ondergeschikten heenkauwt). Directeurs moeten actief geëngageerd zijn om te verzekeren dat dit niet gebeurt.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    2 personen vonden deze review nuttig
  3. 3.0
    Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

    Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, gedateerde cultuur

    Dec 17, 2019 - Software Engineer in Saint Louis, MO
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Uitkeringen, waaronder salaris, vakantie, ziekteverlof en ziektekostenverzekering waren geweldig.

    Minpunten

    De werkcultuur omvatte een gebrek aan doorzetters, mensen die bereid waren om buiten de gebaande paden te denken en mensen die bereid waren om elke status quo aan te vechten. "We hebben het altijd zo gedaan" zou veel van het technische en zakelijke leiderschap perfect samenvatten. Software engineering expertise in het algemeen is zeer gebrekkig, met veel mensen die slechts oppervlakkige computer science / software engineering kennis hebben (maar goede probleemdomein / product kennis). Om het duidelijk te maken, als men de mening van mensen zou peilen over hoe belangrijk unit testing code is, zou waarschijnlijk slechts de helft van de respondenten zelfs weten wat het is, laat staan dat ze er een mening over hebben.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    2 personen vonden deze review nuttig
  4. 2.0
    Voormalige werknemer, meer dan 8 jaar

    Zijn de weg kwijt

    Dec 10, 2019 - Kwaliteit in Huntsville, AL
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Verzekering en pensioenen, opstap naar een andere baan.

    Minpunten

    Waar moet ik beginnen, Boeing is zichzelf kwijt, het bedrijf is omringd door niets anders dan negativiteit. Moraal is vreselijk, senior management probeert het salaris van technici en lagere lagen te drukken en een extreem hoge omzetratio. Kwaliteit is een bijkomstigheid, het wordt geleid als een productiebedrijf ongeacht de rest. De mentaliteit is; "maak het mogelijk", maar niet op een rechtmatige manier. De dingen die je in de media lees over het bedrijf komen aan het licht, en dat is maar een locatie, de gehele bedrijfscultuur is achterbaks.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    5 personen vonden deze review nuttig
  5. 3.0
    Voormalige werknemer, meer dan 5 jaar

    Het is oké

    Dec 9, 2019 - Procurement Analyst in Everett, WA
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Goede voordelen, zorg voor werknemers

    Minpunten

    Giftige mensen en omgeving

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    2 personen vonden deze review nuttig
  6. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Wees voorzichtig over werken bij Boeing

    Nov 25, 2019 - Ingenieur in Seattle, WA
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Het is echt een geweldig bedrijf om voor te werken, maar er zijn veel andere geweldige bedrijven om voor te werken in het hele land. Mijn advies zou zijn *niet* te verhuizen in het land of uit je eigen staat, als je op dit moment al een aantal goede bedrijven hebt om voor te werken. Het loon is echt geen significant bedrag meer dan je zou krijgen als je in je eigen staat zou blijven. Promoties zijn hier erg traag. Seattle is erg duur (tenzij je in een gebied woont waar niemand echt zou willen wonen), dus je zult niet in staat zijn om een aanzienlijke hoeveelheid geld te besparen en uiteindelijk een huis te kopen of te sparen voor belangrijke levensdoelen. De 401k is zeker ver boven het gemiddelde. Je zult vrienden ontmoeten die werken bij Amazon/Microsoft die in sommige gevallen het dubbele verdienen en het zal ervoor zorgen dat je uit het gebied van Seattle wilt komen of van baan wilt overstappen. Ik heb gewoon het gevoel dat veel mensen echt willen werken voor dit bedrijf, maar zich nooit realiseren dat het niet zo bijzonder is in vergelijking met andere bedrijven. Als je doelen zijn wat ik eerder noemde zou ik wegblijven, maar als je echt van vliegtuigen houdt, en de vertraging van de besparingen niet erg vindt, dan is er genoeg gelegenheid binnen het bedrijf. Je zult 100% plezier hebben en de mensen met wie je gaat werken zijn goed, maar denk er gewoon lang en hard over na.

    Minpunten

    Zie hierboven voor meer informatie.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  7. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    De toekomst ontwikkelen

    Nov 17, 2019 - Beveiligingsfunctionaris voor informatiesystemen in Huntsville, AL
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Geweldige voordelen en loon. Standaard 40 uur werkweek, of een 9/80 schema. Boeing staat wereldwijd bekend om hun vliegtuigen, maar ze doen nog veel meer. Ze bieden een geweldige werkomgeving voor degenen die net beginnen met hun carrière, en voor de doorgewinterde professional. Ik ben een doorgewinterde professional en geniet daarom van de vele computers en software die beschikbaar zijn om niet alleen mijn werk te doen, maar ook om mijn carrièredoelen, 401k, en andere voordelen bij te houden.

    Minpunten

    Boeing is een groot bedrijf en het is gemakkelijk om te verdwalen in de sleur. Moeilijk om op te vallen en nieuwe of innovatieve ideeën uit te dragen; hoewel ze er wel naar zoeken, is het gewoon moeilijk om ze na te streven en is het vergelijkbaar met de vijf stadia in de ontwikkeling van een team: vormen, bestormen, normeren, presteren en schorsen. Nooit aan het normeringsgedeelte komen, vooral niet bij de verschillende bedrijfsonderdelen.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    1 persoon vond deze review nuttig
  8. 2.0
    Huidige werknemer

    In z'n geheel een fatsoenlijk bedrijf, maar de laagste bieder voor exploitatie- en onderhoudscontracten van de overheid.

    Nov 26, 2019 - Systeembeheerder III in Fort Belvoir, VA
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Geen micromanagement en niet veel anders.

    Minpunten

    Het CFOAM-contract heeft bezuinigd op uitkeringen in het laatste jaar van het contract. Dit heeft drie ziektedagen weggenomen en de 100% 401k matching voor de eerste 4% die bijgedragen wordt. Ook de automatische bedrijfsbijdrage van 3, 4 of 5 procent aan 401k is weg. Slechte ziektekostenverzekering met ontzettend hoge kosten uit eigen zak. Meer dan 600 dollar per maand en meer dan 6000 dollar eigen risico voor een familie. Voorgeschreven medicatie wordt niet eens vergoed. Ik moet vakantietijd gebruiken om lange tijden in het verkeer te voorkomen.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  9. 2.0
    Huidige werknemer, meer dan 8 jaar

    Het is beter dan werkeloos zijn

    Nov 12, 2019 - Software ontwikkelaar in Bellevue, WA
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    -Mogelijkheid om op veel plaatsen in de buurt van Seattle of in het land naar verschillende posities te gaan - Hoge niveaus van stabiliteit - Consequent loon - Goede 401k - Veel opleidingsmogelijkheden en betaling voor voortgezette opleiding - Je kunt gebieden in gaan met vliegtuigen - Gezondheidszorgopties zijn goed

    Minpunten

    - Het anti-patroon van een softwarebedrijf, het is een waterval door en door - Iedereen die goed genoeg kon liegen, kon een softwareontwikkelingsopdracht krijgen (want dit is al vele malen gebeurd). - Enorme trage bureaucratie en proces - Innovatie en creativiteit wordt stilgelegd - Een grote hoeveelheid niet-ontwikkelingswerk voordat je mogelijk werk kunt doen - Betaling is minder dan andere softwarebanen met een derde of meer - Elke belofte om interessant werk te kunnen doen is waarschijnlijk een leugen - Je carrière zal verwelken en sterven als je langer dan drie jaar blijft - Je vaardigheden zullen waarschijnlijk atrofiëren terwijl je bij Boeing werkt - Zwaar politiek klimaat resulteert in het vechten van andere mensen voor werk - Behandelt aannemers die minder menselijk zijn dan normale werknemers

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    4 personen vonden deze review nuttig
  10. 1.0
    Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

    Een vreemde boerderij vol met mensen die doen of ze creatief zijn

    Dec 3, 2019 - Productie ontwerper in Burien, WA
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Voor aannemers zijn er bijna geen voordelen.

    Minpunten

    Ik zat vast op een salaris dat veel lager was dan de industrienorm. Wanneer mijn taken veranderden of werden uitgebreid tot meer ontwerpen dan in mijn origineel contract stond, werd me verteld dat ik naar een nieuwe ontwerpcategorie zou worden gepromoveerd en opslag zou krijgen. Dat alleen al duurde twee jaar en toen vertelden ze me dat het niveau veranderd was waarop ik mijn opslag zou krijgen. Mijn manager loog dagelijks tegen mij.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    6 personen vonden deze review nuttig
Weergave: 1 - 10 van 12 Reviews

Werkt u bij Boeing? Deel uw ervaringen

Boeing logo
of