Reviews van Bonusan

(16 reviews in totaal)

Mark Stasse

100% waardeert directeur

88% positieve zakelijke vooruitzichten

Bonusan heeft een werknemersbeoordeling van 3,9 van 5 sterren, op basis van 16 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Bonusan is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Retail en groothandel (3,5 sterren).

Reviews per functie

16 reviews
16 nov 2025

Pluspunten

Groeiend ambitieus bedrijf Aandacht voor werknemer en ontwikkeling Kennis instituut en hoog kwaliteitsniveau Duidelijke missie en cultuurborging

Minpunten

Divers personeelsbestand Vele afdelingen waarbij cross functioneel denken nog kan verbeteren

6mo
Bedankt voor je bijdrage en feedback! Altijd leuk om terug te lezen dat je het naar je zin hebt!
23 okt 2025

Pluspunten

Bonusan is een bedrijf waar wetenschap, gezondheid en ondernemerschap samenkomen. Er is ruimte om te vernieuwen, verantwoordelijkheid te nemen en echt bij te dragen aan iets betekenisvols. De organisatie combineert familiegevoel met een professionele drive en duidelijke visie en missie. Beslissingen worden genomen met oog voor kwaliteit, mensen en lange-termijnwaarde. Perfecte plek voor wie vooruit wil denken en verandering wil brengen.

Minpunten

Kan geen echte minpunten bedenken.

7mo
Dank voor je mooie woorden! We vinden het geweldig om te lezen dat je met zoveel plezier onderdeel bent van Bonusan. We blijven ons inzetten om een omgeving te creëren waar iedereen kan groeien en zich gewaardeerd voelt.
21 okt 2025

Pluspunten

Familieaire band Zeer fijne werksfeer Goede arbeidsomstandigheden Oog voor de mens

Minpunten

Er zijn geen tot weinig minpunten

7mo
Supertof om te lezen! 🙌 Dank dat je even de tijd nam om dit te delen — zulke reacties geven echt energie.
Weergave: 1 - 3 van 16 reviews

Glassdoor heeft 18 reviews over Bonusan die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Bonusan. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Bonusan bij je past.