Reviews voor Booking.com | Glassdoor.be

Reviews van Booking.com

Bijgewerkt op 13 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 2420 reviews gevonden

3.3
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
60%
Aanbevelen bij een kennis
81%
Waardeert directeur
Booking.com CEO Glenn Fogel
Glenn Fogel
17 Beoordelingen
  1. "goed"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Booking.com

    Pluspunten

    fijne werkgever en redelijk goed betaald

    Minpunten

    niet altijd naar me zin

    Booking.com2019-07-24
  2. "Leuk bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Booking.com

    Pluspunten

    Leuke internationale collegas, lekker internationaal

    Minpunten

    Wel erg groot bedrijf, hierargisch

    Booking.com2019-05-31
  3. Nuttig (4)

    "Fijne collega's, slechte ervaring met afdelingsdirectie"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Booking.com

    Pluspunten

    Leuke en sterke bedrijfscultuur, leuke evenementen voor medewerkers

    Minpunten

    - Geen inspirerende afdelingsdirectie - Geen structuur - Geen goede begeleiding van manager

    Booking.com2019-03-18
  4. Nuttig (13)

    "Young atmosphere, but people are not being respected"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Language Specialist in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Booking.com voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    young people, lot of fun, different opportunities

    Minpunten

    People are treated really bad, they talk about how their diversity gives them strength, but that is not how it shows on the workfloor.

    Verder lezen
    Booking.com2019-01-25
  5. Nuttig (3)

    "Booking.com review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Account Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Booking.com voor 5 jaar

    Pluspunten

    Trainingsmogelijkheden, structuur qua beoordelen, er wordt veel leuks voor medewerkers georganiseerd

    Minpunten

    Weinig doorgroeimogelijkheden, false beloftes en weinig flexibiliteit thuis te werken.

    Verder lezen
    Booking.com2019-01-02
  6. Nuttig (23)

    "Strong backbone, poor ligaments"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
     
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Booking.com voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    IT, CS (Customer service) and PS (Partner services) departments

    Minpunten

    People (HR), Product and Marketing departments, as well as majority of Leadership Team

    Verder lezen
    Booking.com2018-12-03
  7. Nuttig (4)

    "Mooi bedrijf, slecht management"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Customer Service Executive in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Booking.com voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    mooi omgeving met je collega's maar slecht als je niet goed vriend bent van je direct manager

    Minpunten

    weinig kans te groeien als je niet de juiste vrienden heb

    Booking.com2018-10-13
  8. Nuttig (1)

    "Great company with lots of freedom"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Product Owner in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Booking.com voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Great company, I love working here. Lots of freedom do explore and do what you think has impact (based on solid numbers ofcourse). A lot of very clever people working here too of which you can learn.

    Minpunten

    Leadership can be more transparent in their communication, recent changes to friday drinks and the annual party were handled poorly.

    Verder lezen
    Booking.com2018-09-14
  9. Nuttig (4)

    "Veel geleerd"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Booking.com

    Pluspunten

    Veel vrijheid voor medewerkers Veel activiteiten georganiseerd door bedrijf Kan snel doorgroeien

    Minpunten

    Politiek in management. Wordt veelal gekeken naar wie je kent en hoe je jezelf presenteert niet zo zeer naar wat je presteert

    Verder lezen
    Booking.com2018-09-15
  10. Nuttig (5)

    "n/a"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Comms Specialist in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Booking.com voor 3 jaar

    Pluspunten

    1000 euro voordeel met accommodatie boeken op de webiste

    Minpunten

    Politieke spelletjes, meten met 2 maten

    Booking.com2018-08-16
Er zijn 2420 reviews gevonden