Reviews voor Boots | Glassdoor.be

Reviews van Boots

Bijgewerkt op 17 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 1927 reviews gevonden

3.4
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
59%
Aanbevelen bij een kennis
62%
Waardeert directeur
Boots CEO Sebastian James
Sebastian James
97 Beoordelingen
  1. Nuttig (1)

    "Peu d'ethique..."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Boots

    Pluspunten

    Un grand groupe international avec de belles marques a gérer et développer.

    Minpunten

    Il semble que l'éthique et le bien-être des employés ne soient plus du tout une priorité pour l'entreprise. Aucune formation offerte, aucun plan de carrière, une hiérarchie lourde laissant peu de place a l'autonomie des employés. Des restructurations faites a la va-vite pour coller des pansements sur des jambes de bois... Les bâtiments du head-office sont infestés de souris (oui oui...).

    Advies aan management

    Considérer un peu plus les employés pour les garder sur le long terme. En gros appliqué le slogan "Let's feel good" a soi-même...

    Boots2016-05-10

    Reactie van Boots

    May 23, 2016Recruitment Coordinator

    Bottes apprécient vos commentaires et est déterminé à la satisfaction des employés par conséquent, nous prendrons vos commentaires plus loin.

  2. "C'était super"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - ASSISTANT COMMERCIAL in Parijs
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Boots

    Pluspunten

    ok mauvais j'ai rencontré beaucoup de personnes chaque jour et c'était très intéressant il y a une salle de sport

    Minpunten

    long non payé il y avait trop de travail à faire tout le temps et je devais tout finir

    Advies aan management

    Ils devraient travailler plus pour satisfaire les clients mais aussi les employés Il est impossible de trouver un bon développement de carrière dans cette société, ils devraient donc y travailler

    Boots2012-05-01
  3. "Tough gig"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Area Manager in Belfast, Noord-Ierland
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Boots voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Great impact on health of customers

    Minpunten

    Ever decreasing budgets led to decline in service and increase in stress

    Advies aan management

    Be Human

    Boots2019-06-17
  4. "Ok but payroll not great"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Customer Assistant 

    Ik werk deeltijd bij Boots

    Pluspunten

    Good discount, doubles in October for a week Can be flexible with hours

    Minpunten

    Bad payroll, count your hours

    Boots2019-06-17
  5. "Great people to work for"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Dispenser 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Boots voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Amazing staff, fair pay excellent benefits package

    Minpunten

    Training and career development can be a bit slow

    Boots2019-06-16
  6. "Good pre-reg scheme"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Pre-registration Pharmacist 

    Ik werk voltijd bij Boots voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    regular training days, and best training pre-reg program with regards to other community placements.

    Minpunten

    Staffing issues, this seems to be across the company as a whole.

    Boots2019-06-14
  7. "Best place I've ever worked"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Customer Service Associate 

    Ik werk deeltijd bij Boots voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Actually, care about their staff

    Minpunten

    Mandatory unpaid breaks are annoying

    Boots2019-06-12
  8. "Great company"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Technical Advisor in Nottingham, Engeland
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Boots voor 3 jaar

    Pluspunten

    Lots of room for development.

    Minpunten

    Training can be improved

    Boots2019-06-13
  9. "I was very unhappy"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Voormalige werknemer - Pharmacy Assistant in East Calder, Schotland
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij Boots voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    My last manager was lovely, she brought the best out in me. I loved my job then!

    Minpunten

    They move managers around all the time. Some have people skills, but a lot do not. In this job you need to have these skills. The branch I was in, for 20yrs, has lost a lot off customers lately. Scripts not ready when customers need them. Customers were always complaining to me instead of management as the boss wasn’t very approachable. I felt that way myself!

    Advies aan management

    All pharmacists and managers should be trained in some kind off people skills, with both customers and staff. They should have proper manners when asking staff to do something as the staff would feel more appreciated.

    Boots2019-06-11
  10. "Worked weekends for 2 years"

    SterSterSterSterSter
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik heb deeltijd gewerkt bij Boots

      Pluspunten

      Money Time + half on Sundays Consistent hours

      Minpunten

      They’ll only give you two weeks off at once

      Boots2019-06-12
    Er zijn 1927 reviews gevonden