Reviews voor Boots | Glassdoor.be

Reviews van Boots

Bijgewerkt op 22 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.4
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
61%
Aanbevelen bij een kennis
68%
Waardeert directeur
Boots CEO Sebastian James
Sebastian James
157 Beoordelingen
  1. Nuttig (1)

    "Peu d'ethique..."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Boots

    Pluspunten

    Un grand groupe international avec de belles marques a gérer et développer.

    Minpunten

    Il semble que l'éthique et le bien-être des employés ne soient plus du tout une priorité pour l'entreprise. Aucune formation offerte, aucun plan de carrière, une hiérarchie lourde laissant peu de place a l'autonomie des employés. Des restructurations faites a la va-vite pour coller des pansements sur des jambes de bois... Les bâtiments du head-office sont infestés de souris (oui oui...).

    Advies aan management

    Considérer un peu plus les employés pour les garder sur le long terme. En gros appliqué le slogan "Let's feel good" a soi-même...

    Boots2016-05-10

    Reactie van Boots

    May 23, 2016Recruitment Coordinator

    Bottes apprécient vos commentaires et est déterminé à la satisfaction des employés par conséquent, nous prendrons vos commentaires plus loin.

  2. "C'était super"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    ASSISTANT COMMERCIAL in Parijs
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Boots

    Pluspunten

    ok mauvais j'ai rencontré beaucoup de personnes chaque jour et c'était très intéressant il y a une salle de sport

    Minpunten

    long non payé il y avait trop de travail à faire tout le temps et je devais tout finir

    Advies aan management

    Ils devraient travailler plus pour satisfaire les clients mais aussi les employés Il est impossible de trouver un bon développement de carrière dans cette société, ils devraient donc y travailler

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Boots2012-05-01
  3. "Great place"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Retail Make-Up Artist in Bradford, Yorkshire and the Humber, Engeland
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik deeltijd gewerkt bij Boots voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Good culture and management and strategy is clear

    Minpunten

    No cons at all - it’s a great place for a student job!

    Boots2019-10-21
  4. "loved it."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Advisor in Londen, Engeland
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Boots voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Good Pay. Wonderful people. Easygoing.

    Minpunten

    The managers were kind of stuck up.

    Boots2019-10-22
  5. "Great company with great structure"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Industrial Placement Student in Doncaster, Talbot, MD

    Ik voltijd gewerkt bij Boots voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Great shift patterns and people

    Minpunten

    Wage isn't the best but it's not a terribly demanding job

    Boots2019-10-22
  6. "Good retail shop to work at"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - No7 Advisor in Newbury, Engeland

    Ik werk voltijd bij Boots voor 3 jaar

    Pluspunten

    Good pay Friendly environment Lots of benefits for being an employee

    Minpunten

    Poor management Understaffed but staff are still sent to help other stores

    Boots2019-10-21
  7. "Good times"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales in Cardiff, Wales
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij Boots gewerkt

    Pluspunten

    I had to write a review to get access boots is a nice store with good promotions

    Minpunten

    Not always the stock available that customers want as priority is given to items that are seasonal

    Advies aan management

    Be more flexible

    Boots2019-10-21
  8. "Good place for students"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Customer Assistant in Dublin, Dublin
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Boots

    Pluspunten

    Good pay Job satisfaction Flexible working hours for students

    Minpunten

    Lack of training Breaks are too long

    Boots2019-10-21
  9. "pharmacy advisor boots entry level"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Trainee Pharmacy Advisor 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Boots

    Pluspunten

    Good Working benefits with discount card

    Minpunten

    long working hours bossy pharmacist

    Boots2019-10-21
  10. "Great to work with"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Customer Beauty Advisor in Watford, East of England, Engeland
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb deeltijdgewerkt bij Boots voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    No7, working with clients

    Minpunten

    Not enough hours as it was only part time

    Boots2019-10-19
Er zijn 2184 reviews gevonden