Reviews voor Boots | Glassdoor.be

Reviews van Boots

Bijgewerkt op 15 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 2039 reviews gevonden

3.4
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
62%
Aanbevelen bij een kennis
66%
Waardeert directeur
Boots CEO Sebastian James
Sebastian James
122 Beoordelingen
  1. Nuttig (1)

    "Peu d'ethique..."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Boots

    Pluspunten

    Un grand groupe international avec de belles marques a gérer et développer.

    Minpunten

    Il semble que l'éthique et le bien-être des employés ne soient plus du tout une priorité pour l'entreprise. Aucune formation offerte, aucun plan de carrière, une hiérarchie lourde laissant peu de place a l'autonomie des employés. Des restructurations faites a la va-vite pour coller des pansements sur des jambes de bois... Les bâtiments du head-office sont infestés de souris (oui oui...).

    Advies aan management

    Considérer un peu plus les employés pour les garder sur le long terme. En gros appliqué le slogan "Let's feel good" a soi-même...

    Boots2016-05-10

    Reactie van Boots

    May 23, 2016Recruitment Coordinator

    Bottes apprécient vos commentaires et est déterminé à la satisfaction des employés par conséquent, nous prendrons vos commentaires plus loin.

  2. "C'était super"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - ASSISTANT COMMERCIAL in Parijs
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk bij Boots

    Pluspunten

    ok mauvais j'ai rencontré beaucoup de personnes chaque jour et c'était très intéressant il y a une salle de sport

    Minpunten

    long non payé il y avait trop de travail à faire tout le temps et je devais tout finir

    Advies aan management

    Ils devraient travailler plus pour satisfaire les clients mais aussi les employés Il est impossible de trouver un bon développement de carrière dans cette société, ils devraient donc y travailler

    Boots2012-05-01
  3. "Fantastic training for pre registration pharmacist"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Pre-registration Pharmacist in Dingwall, Schotland
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Boots

    Pluspunten

    You get time off for study time for pre reg exam Intuitive e-learning based training

    Minpunten

    not that i could think of

    Boots2019-08-15
  4. "Keeps you on your feet"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Healthcare Advisor 
    Aanbevolen

    Ik heb voltijdgewerkt bij Boots voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Good pay , scope of promotion through training courses provided by company

    Minpunten

    Busy and stressful sometimes when staff shortage

    Boots2019-08-15
  5. "Lead Gen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Lead Generator in Durham, Engeland
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Boots

    Pluspunten

    Exelent bonus structure and time off

    Minpunten

    It's hard selling with loads of competition

    Boots2019-08-15
  6. "Boots experience"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Retail Sales Associate in Oldham, Engeland
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Boots

    Pluspunten

    It's standard pay but good atmosphere amongst employees

    Minpunten

    Our manager is quite poor in regards to managing the store when it's busy.

    Advies aan management

    Maybe make interviewees feel less enclosed by limiting staring and try not to be patronising

    Boots2019-08-15
  7. "Okay company"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Advisor in Knaresborough, Engeland
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Boots voor 3 jaar

    Pluspunten

    Set shifts and tasks every shift

    Minpunten

    Unsociable hours due to midnight pharmacy

    Boots2019-08-15
  8. "Incompetent"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Retail Sales Associate in Luton, East of England, Engeland
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij Boots gewerkt

    Pluspunten

    The pay was decent in comparison to their peers

    Minpunten

    The management were incompetent at their jobs

    Boots2019-08-15
  9. "Staff value"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Assistant Manager in Heathrow, Engeland
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik deeltijd gewerkt bij Boots voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    - staff is valued - hard work is recognised

    Minpunten

    - can be draining - expect too much

    Advies aan management

    keep a healthy balance.

    Boots2019-08-14
  10. "Highly recommend"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Retail Store Manager in Nottingham, Engeland
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Boots voor 10 jaar

    Pluspunten

    Great discounts, Good colleagues and career progression

    Minpunten

    Must be 7 day available. Lots of 12 hr days

    Advies aan management

    Keep doing a great job

    Boots2019-08-12
Er zijn 2039 reviews gevonden