Reviews van Bridgewell BV

Reviews per functie

4 reviews
1,0
7 jun 2019

Pluspunten

- Ik deed de administratie op een Mac wat prettig werkt. - Mooie website maar kijk uit voor de ellende die daarachter schuilgaat.

Minpunten

Bridgewell pretendeert een luxe zeiljacht te zijn maar is in feite een lek rubberbootje waar iedereen zo snel mogelijk weer vanaf wil. De Managing partner mist het vermogen een team op te bouwen. - Enorm hoog verloop van personeel. - Er wordt niet geïnvesteerd in de ontwikkeling van werknemers. - Vaak mensen ziek of met vage klachten thuis of op kantoor. - Ongezonde autoritaire (toxic) cultuur. - Geen vrijheid. - Micromanagement. - Wantrouwen richting werknemers. - Redelijk troosteloze werkomgeving. - Geen vertrouwen in personeel. - Ouderwetse kijk op sales / recruitment. - Regelmatig een nieuwe propositie (paniek/geen visie).

1,0
6 jun 2019

Pluspunten

Geen enkele pluspunt kunnen ontdekken. In de sollicitatieprocedure leek de job perfect op mijn lijf geschreven..

Minpunten

Eerste dag werd er al meteen veel van mij verwacht, terwijl ik in een traject zou komen waarbij zij mij zouden ondersteunen. Hier werd ik op afgerekend. Het is zelfs zó kinderachtig, dat de directie minderwaardige grapjes over je maakt en je zelfs negeert wanneer je de targets niet behaald.

23 mei 2019

Heel veel kunnen leren

Anonieme werknemer

Pluspunten

- Krijgt heel veel ruimte - Heb veel kunnen leren - Leuke collega's.

Minpunten

- Je moet het wel leuk vinden in een commerciële omgeving te werken.

Weergave: 1 - 3 van 4 reviews

Glassdoor heeft 4 reviews over Bridgewell BV die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Bridgewell BV. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Bridgewell BV bij je past.