Reviews van Bright Plus

4,0

90% zou aanbevelen aan een kennis

(100 reviews in totaal)

72% positieve zakelijke vooruitzichten

Bright Plus heeft een werknemersbeoordeling van 4,0 van 5 sterren, op basis van 100 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Bright Plus is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Management en consulting (3,7 sterren).

Reviews per functie

100 reviews
3,0
2 mrt 2024

Iets meer opvolging

Pluspunten

Je krijgt veel kansen om je professioneel netwerk uit te bouwen en heel wat ervaring op te doen bij grote bedrijven. Je krijgt een eerlijke verloning, vooral met heel wat extralegale voordelen wat het interessant maakt. Ook veel toffe evenementen en opleidingskansen. Veel dankbaarheid van de klanten.

Minpunten

Weinig contact met collega's van BrightPlus zelf. Je krijgt weinig keuzes in projecten en je kan niet altijd feedback geven aan je leidinggevende over het project. Als het project niet zo goed mee valt, is er niet zo veel ondersteuning en kunnen ze weinig voor je doen. Je komt vaak terecht bij klanten om brandjes te blussen, wat na een langere tijd zwaar kan doorwegen. Weinig doorgroeimogelijkheden.

avatar
Reactie van Bright Plus
1y
Bedankt voor je review. We nemen je feedback zeker ter harte — het helpt ons om als organisatie te blijven groeien en verbeteren.
4,0
29 nov 2023

Het is ok

Pluspunten

het loonpakket is goed, met bedrijfswagen (mini/ volkswagen). Leuke bedrijfevents

Minpunten

Er wordt niet geluisterd naar uw verwachtingen i.v..m de soorten projecten dat je wil doen. De projecten zijn niet challenging en zijn vaak in dezelfde functie (algemene administratie) Weinig doorgroeimogelijkheden in deze functie, alleen junior, mid en senior.

avatar
Reactie van Bright Plus
1y
2,0
8 mrt 2025

NOPE

Pluspunten

Op het moment niet van toepassing

Minpunten

Erbarmelijk. De beslissing die worden genomen zijn onbegrijpelijk en in allerijl genomen.

Weergave: 1 - 3 van 100 reviews

Glassdoor heeft 132 reviews over Bright Plus die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Bright Plus. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Bright Plus bij je past.