Reviews voor CSC | Glassdoor.be

Reviews van CSC

Bijgewerkt op aug 28, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

2.9
41%
Aanbevelen bij een kennis
41%
Waardeert directeur
CSC CEO Mike Lawrie
Mike Lawrie
2.534 Beoordelingen
  1. "Interessante projecten!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij CSC voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    - Interessante projecten - Er valt wat te leren - Leuke collega's

    Minpunten

    - Logge processen - Veel controle uit het buitenland (destijds) - Geen marktconforme loonevolutie

    Advies aan management

    Zie minpunten

    CSC2019-06-13
  2. Nuttig (1)

    "Het kan beter"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Partner & Practice Director in Zaventem
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij CSC

    Pluspunten

    Zelfstandigheid van werken, menselijk aspect.

    Minpunten

    Doorgroeimogelijkheden, sfeer, dynamiek, loge administratie en goedkeuringsprocedures.

    CSC2017-01-29
  3. "aangename werksfeer!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij CSC

    Pluspunten

    aangename werksfeer, fijne collega's, jong bedrijf

    Minpunten

    Heel lange dagen en zwaar werk.

    CSC2016-10-21
  4. "2 jaar gewerkt"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij CSC

    Pluspunten

    vele mogelijkheden om internationale mogelijkheden

    Minpunten

    internationaal gedreven, past minder bij Nederlandse markt

    Advies aan management

    probeer los te komen van internationale druk

    CSC2019-08-28
  5. "csc"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij CSC

    Pluspunten

    internationaal bedrijf met veel groeimogelijkheden, veel flexibiliteit

    Minpunten

    zwakke structuur voor promoties en veel vriendjes politiek

    Advies aan management

    geef meer empowerment aan de employees

    CSC2019-05-31
  6. Nuttig (1)

    ""nothing to see here move along""

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij CSC voor 10 jaar

    Pluspunten

    Weinig. Tenzij je er al lang werkt. Dan kun je het je permitteren om flexibel te werken waar en hoe je wilt.

    Minpunten

    Gedreven door "executive greed". Aandeelhouders tevreden houden, ten koste van klanten en medewerkers.

    Advies aan management

    Management is totaal ongeloofwaardig. Beginnen met basale zaken te herstellen. bijvoorbeeld medewerkers waarderen als mensen in plaats van disposable resources.

    CSC2017-03-27
  7. Nuttig (1)

    "Csc"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij CSC

    Pluspunten

    Veel vrijheid en mogelijkheden voor groei

    Minpunten

    Salaris aan de lage kant. Sfeer door verschillende reorganisaties slecht.

    CSC2017-03-21
  8. Nuttig (1)

    "Sociaal bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     in Leiden
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij CSC

    Pluspunten

    Prettige werksfeer, capabele medewerkers, technisch innovatief.

    Minpunten

    Ontbreken van een strategie. CSC wordt op een boekhoudkundige manier geleid. Weinig ondernemerszin.

    Advies aan management

    Duidelijke strategie uitwerken en communiceren

    CSC2017-02-12
  9. Nuttig (1)

    "Tijd om te vertrekken"

    SterSterSterSterSter
     

    Ik werk bij CSC

    Pluspunten

    Het bedrijf biedt aan wat geen enkel ander bedrijf kan evenaren

    Minpunten

    Veranderingen in beleid, geen loonsverhoging, daling of verandering in voordelen.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    CSC2014-11-13
  10. Nuttig (1)

    "2012"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Programmamanager in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij CSC voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Groot bedrijf, veel mogelijkheden, grote klanten

    Minpunten

    Werknemers worden slecht behandeld, als productiemiddelen.

    Advies aan management

    Mensen zijn je belangrijkste activa, vergeet dat niet.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    CSC2014-08-11
Er zijn 11 reviews gevonden
</>Embed