Reviews voor Capco | Glassdoor.be

Reviews van Capco

Bijgewerkt op 20 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 1107 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
73%
Aanbevelen bij een kennis
84%
Waardeert directeur
Capco CEO Lance Levy
Lance Levy
392 Beoordelingen
  1. "De mensen staan centraal"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Human Capital Lead in Diegem
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Capco

    Pluspunten

    Een groeiend bedrijf waar iedereen enorm veel kansen krijgt om te leren en groeien en waar je zeer veel vrijheid krijgt. Er wordt erg veel aandacht besteed aan de mensen zelf, hoe ze zich voelen en aan diversiteit (iedereen kan en mag zichzelf zijn). Er heerst bovendien een heel hoog teamgevoel.

    Minpunten

    Ik ben nog geen minpunten tegenkomen. Sterke groei vraagt ook meer mensen dus hier zal een grote focus op liggen. Niet aarzellen dus om te solliciteren!

    Advies aan management

    Doe zo verder

    Capco2018-04-18

    Reactie van Capco

    April 23, 2018HR

    Bedankt voor jouw review. Capco vindt het inderdaad belangrijk om iedereen te behandelen als unieke persoonlijkheden. We doen ook zeker ons best om onze groei te ondersteunen met goede mensen.

  2. "Grijp uw kans"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk bij Capco

    Pluspunten

    Gedreven, gepassioneerde professionals die weten waarmee ze bezig zijn. In een constant veranderende financiële markt, waarbij trainingen kunnen worden gevolgd in binnen en buitenland, waardoor veel afwisseling in job zit.

    Minpunten

    Wij wensen personen met dezelfde werklust als ons

    Advies aan management

    Blijf bezig op dezelfde gepassioneerde wijze.

    Capco2016-09-29
  3. "Groeiende en dynamische omgeving"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Human Capital Lead in Diegem
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Capco

    Pluspunten

    Een enorm groeiende omgeving waarbij Capco als werkgever enorme mogelijkheden kan bieden aan de mensen. Een aangename teamspirit en verschillende boeiende projecten.

    Minpunten

    Veel boeiende opportuniteiten en daarom op zoek naar verschillende consultants die ons team vandaag nodig heeft!

    Advies aan management

    Blijf bezig zoals jullie vandaag bezig zijn!

    Capco2016-07-04

    Reactie van Capco

    July 6, 2016Consultant

    Thanks for the review; it’s great to hear you’re valuing your time at Capco. We pride ourselves on our unique culture and we’re pleased you’ve had such an enjoyable experience thus far.

  4. "Neutraal-tevreden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Amsterdam
    Goedkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk bij Capco

    Pluspunten

    MKB's zijn echt goed. Diepgaande kennis.

    Minpunten

    Het opstarten in een nieuwe geografische markt kost echt wat tijd.

    Advies aan management

    Richt je op dingen waarvan je zegt dat ze belangrijk zijn.

    Capco2009-05-13
  5. "salaires super bas en comparaison du marché"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Capco

    Pluspunten

    pas un endroit de developer une carrière à long termes

    Minpunten

    salaires super bas en comparaison du marché

    Advies aan management

    J'aimerai que la direction apprécie la diversité

    Capco2019-02-26

    Reactie van Capco

    March 18, 2019HR

    Nous regrettons sincèrement votre perception car nous accordons une importance particulière à ces aspects. Nous pouvons vous garantir que nous veillons au développement de nos collaborateurs notamment à l’aide de nos parcours de formation par grade et des relations de confiance développées ...

    Meer weergeven
  6. "Capco : le cabinet qui vous fait grandir"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Parijs
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Capco

    Pluspunten

    Expertise des Services Financiers Développement basé sur la performance Évolution salariale intéressante

    Minpunten

    Manque de cohésion globale du cabinet

    Capco2019-07-24
  7. "Super Cabinet"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Consultant in Parijs
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Capco voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Esprit entrepreneurial - Corporate services accesibles - Bonne ambiance - Variété des missions - Beaucoup de vie interne

    Minpunten

    - manque d'un séminaire pour federer et rassembler les 130 collaborateurs

    Advies aan management

    Plus onboarder / mieux animer / rassembler / teambuilder

    Capco2019-06-26
  8. "Manque de communication, peu de suivi des collaborateurs"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Consultant in Parijs

    Ik voltijd gewerkt bij Capco voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Des missions plus ou moins interessantes

    Minpunten

    Ne respecte pas leurs engagements fait aux collaborateurs au profit de leurs interets

    Capco2019-08-01
  9. "Cabinet de conseil à taille humaine"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Manager in Parijs
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Capco voor 8 jaar

    Pluspunten

    - Qualité des missions - Nombreuses formations - Ambiance et vie du cabinet - Management ouvert et à l'écoute

    Minpunten

    - Visibilité client à renforcer

    Capco2019-06-20
  10. "L'entreprise où l'on se sent bien"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Capco

    Pluspunten

    - Taille humaine (à Paris => ~150 personnes) - Variété des sujets à traiter - Beaucoup de latitude nous est laissé - Salaire adapté au profil et plutôt bien par rapport au marché

    Minpunten

    - Un fort investissement est demandé aussi bien sur le delivery qu'en terme de contribution commerciale, qui peut être compliqué à certains moments - Tout n'est pas toujours fluide à Paris (peu de standardisation sur certains process internes)

    Advies aan management

    Maintenir une communication régulière (top-down) pour que tous les consultants soient au bon niveau d'information

    Capco2019-06-18
Er zijn 1107 reviews gevonden