Reviews voor Capco | Glassdoor.be

Glassdoor maakt gebruik van cookies om uw ervaring op de site te verbeteren. Doorgaan houdt in dat u akkoord gaat met het gebruik van onze cookies. OK | Meer info

Reviews voor Capco

Laatst bijgewerkt 20 april 2018
790 reviews

Filter

Filter

VoltijdDeeltijd

3,9
StarStarStarStarStar
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
Aanbevelen bij een kennis
Goedkeuring directeur
Capco CEO Lance Levy
Lance Levy
236 beoordelingen

790 Reviews van werknemers

Sorteren: PopulairBeoordelingDatum

  1. "De mensen staan centraal"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Human Capital Lead in Diegem
    Huidige werknemer - Human Capital Lead in Diegem
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij Capco (Korter dan een jaar)

    Pluspunten

    Een groeiend bedrijf waar iedereen enorm veel kansen krijgt om te leren en groeien en waar je zeer veel vrijheid krijgt. Er wordt erg veel aandacht besteed aan de mensen zelf, hoe ze zich voelen en aan diversiteit (iedereen kan en mag zichzelf zijn). Er heerst bovendien een heel hoog teamgevoel.

    Minpunten

    Ik ben nog geen minpunten tegenkomen. Sterke groei vraagt ook meer mensen dus hier zal een grote focus op liggen. Niet aarzellen dus om te solliciteren!

    Advies aan management

    Doe zo verder

    Reactie van Capco

    23 apr. 2018 – HR

    Bedankt voor jouw review. Capco vindt het inderdaad belangrijk om iedereen te behandelen als unieke persoonlijkheden. We doen ook zeker ons best om onze groei te ondersteunen met goede mensen.


  2. "Grijp uw kans"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Pluspunten

    Gedreven, gepassioneerde professionals die weten waarmee ze bezig zijn.
    In een constant veranderende financiële markt, waarbij trainingen kunnen worden gevolgd in binnen en buitenland, waardoor veel afwisseling in job zit.

    Minpunten

    Wij wensen personen met dezelfde werklust als ons

    Advies aan management

    Blijf bezig op dezelfde gepassioneerde wijze.

  3. "Groeiende en dynamische omgeving"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Human Capital Lead in Diegem
    Huidige werknemer - Human Capital Lead in Diegem
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Pluspunten

    Een enorm groeiende omgeving waarbij Capco als werkgever enorme mogelijkheden kan bieden aan de mensen.
    Een aangename teamspirit en verschillende boeiende projecten.

    Minpunten

    Veel boeiende opportuniteiten en daarom op zoek naar verschillende consultants die ons team vandaag nodig heeft!

    Advies aan management

    Blijf bezig zoals jullie vandaag bezig zijn!

    Reactie van Capco

    6 jul. 2016 – Consultant

    Thanks for the review; it’s great to hear you’re valuing your time at Capco. We pride ourselves on our unique culture and we’re pleased you’ve had such an enjoyable experience thus far.


  4. "Neutraal-tevreden"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Amsterdam (Nederland)
    Huidige werknemer - Consultant in Amsterdam (Nederland)
    Waardeert Directeur

    (Vertaald uit het Engels)

    Pluspunten

    MKB's zijn echt goed. Diepgaande kennis.

    Minpunten

    Het opstarten in een nieuwe geografische markt kost echt wat tijd.

    Advies aan management

    Richt je op dingen waarvan je zegt dat ze belangrijk zijn.


  5. "Nice place to work"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Parijs (Frankrijk)
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Parijs (Frankrijk)
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij Capco (Langer dan 5 jaar)

    Pluspunten

    - Capco est une entreprise avec une réelle dimension internationale, bien implantée dans le secteur de la finance
    - Un fort esprit d'entrepreneur, avec la possiblité de mettre des éléments en place
    - La possiblité d'évoluer rapidement, en se basant sur les compétences
    - Une bonne ambiance, avec des communautés actives
    - Relations directes et faciles avec la hiérarchie

    Minpunten

    - Quelques problèmes IT, qui vont se régler j'espère avec la migration

    Advies aan management

    - Plus de travail côté marketing sur l'image de Capco nous aiderait à recruter

    Reactie van Capco

    19 apr. 2018 – HR

    Vous avez tout à fait compris l’esprit de Capco. Une entreprise à taille humaine avec de réelles opportunités de carrière. Nous croyons dans le potentiel de nos collaborateurs et leurs laissons la... Meer


  6. "Great Place to Work"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Parijs (Frankrijk)
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Parijs (Frankrijk)
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij Capco (Langer dan een jaar)

    Pluspunten

    Chez Capco, nous pouvons évoluer rapidement, nous avons l'opportunité de créer notre poste à notre image. Nous avons toute la confiance de la part du management dans la gestion de nos sujets. Nous ne nous ennuyons jamais !

    Minpunten

    Notre système informatique n'est pas optimal

    Reactie van Capco

    9 apr. 2018 – HR

    Notre entreprise étant récemment devenue indépendante, nous avons été dans l’obligation d’implémenter de nouveaux outils ces derniers mois.

    Ayant bien conscience de l’importance de ces outils... Meer


  7. "Très décevant"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over Directeur

    Ik heb een voltijdbaan gehad bij Capco (Langer dan een jaar)

    Pluspunten

    Je cherche mais ne trouve pas...

    Minpunten

    Ambiance au cabinet très hypocrite, les consultants se sentent surveillés. Missions de qualité médiocre pour la plupart.
    Politique d'augmentation/bonus désincitative.
    On y recherche les économies, l'épanouissement des consultants en vérité totalement ignoré.

    Reactie van Capco

    10 apr. 2018 – HR

    Bien que vous ne soyez pas en mesure de trouver d’élément positif sur notre société, nous sommes bien obligés de constater que votre expérience reste peu fréquente. La majorité de nos collaborateurs... Meer

  8. "Satisfait"

    StarStarStarStarStar
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer

    Ik heb een voltijdbaan bij Capco

    Pluspunten

    Un management humain
    Qualité des missions
    Reconnu dans le milieu bancaire

    Minpunten

    Pas de séminaire comme le font d'autres cabinets

    Advies aan management

    Ras

    Reactie van Capco

    13 dec. 2017 – HR

    Nous vous remercions pour votre retour. En effet, Capco souhaite conserver cette atmosphère familiale au sein du Cabinet. Nous sommes toujours avide de retours comme le vôtre sur la qualité et la... Meer


  9. "Cabinet sérieux et organisé"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij Capco

    Pluspunten

    - Nombreux experts du conseil et de la banque
    - Cabinet très dynamique et ambitieux
    - Management à l'écoute
    - Mission de qualité
    - Suivi de mission
    - Bonne ambiance
    - Bon salaire

    Minpunten

    Mission a forte valeur ajoutée donc implication et énergie de rigueur.

    Advies aan management

    Il faut s'attacher à garder ce modèle de management et cette dynamique !

    Reactie van Capco

    17 okt. 2017 – HR

    Bonjour, en effet, nous évoluons dans un secteur compétitif et rigoureux. Nous mettons donc un point d’honneur à offrir à nos collaborateurs des missions de qualité où ils pourront s’épanouir et... Meer


  10. Nuttig (1)

    "Très bon cabinet"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Parijs (Frankrijk)
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Parijs (Frankrijk)
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij Capco (Langer dan een jaar)

    Pluspunten

    - bonne ambiance
    - management à l'écoute
    - intérêt des projets
    - attention à la formation des consultants
    - rémunération légèrement au-dessus du marché

    Minpunten

    - pyramide des grades décalée par rapport à d'autres cabinets

    Reactie van Capco

    17 okt. 2017 – HR

    Bonjour, nous vous remercions pour votre avis sur notre Cabinet. Nous souhaitons investir sur les retours d’expérience de nos consultants et le vôtre nous sera fort utile!


790 van 818 reviews weergegeven
Filters opnieuw instellen