Reviews voor Capco | Glassdoor.be

Reviews van Capco

Bijgewerkt op okt 22, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
78%
Aanbevelen bij een kennis
88%
Waardeert directeur
Capco CEO Lance Levy
Lance Levy
418 Beoordelingen
  1. "They practise what they preach"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Diegem

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Capco

    Pluspunten

    Al vanaf mijn eerste sollicitatiegesprek was het duidelijk dat people first en een vlakke structuur enkele van de belangrijke Capco waarden zijn. En zo blijkt ook in de realiteit. Er heerst geen typische hierarchie waar managers moeilijk toegankelijk zijn. Iedereen is aanspreekbaar en er wordt met een aandachtig oor geluisterd. Er wordt wel degelijk iets gedaan met gegeven input door werknemers.

    Minpunten

    Ik heb momenteel nog geen minpunten ondervonden.

    Capco2019-09-13
  2. "De mensen staan centraal"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Human Capital Lead in Diegem
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Capco

    Pluspunten

    Een groeiend bedrijf waar iedereen enorm veel kansen krijgt om te leren en groeien en waar je zeer veel vrijheid krijgt. Er wordt erg veel aandacht besteed aan de mensen zelf, hoe ze zich voelen en aan diversiteit (iedereen kan en mag zichzelf zijn). Er heerst bovendien een heel hoog teamgevoel.

    Minpunten

    Ik ben nog geen minpunten tegenkomen. Sterke groei vraagt ook meer mensen dus hier zal een grote focus op liggen. Niet aarzellen dus om te solliciteren!

    Advies aan management

    Doe zo verder

    Capco2018-04-18

    Reactie van Capco

    April 23, 2018HR

    Bedankt voor jouw review. Capco vindt het inderdaad belangrijk om iedereen te behandelen als unieke persoonlijkheden. We doen ook zeker ons best om onze groei te ondersteunen met goede mensen.

  3. "Grijp uw kans"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk bij Capco

    Pluspunten

    Gedreven, gepassioneerde professionals die weten waarmee ze bezig zijn. In een constant veranderende financiële markt, waarbij trainingen kunnen worden gevolgd in binnen en buitenland, waardoor veel afwisseling in job zit.

    Minpunten

    Wij wensen personen met dezelfde werklust als ons

    Advies aan management

    Blijf bezig op dezelfde gepassioneerde wijze.

    Capco2016-09-29
  4. "Groeiende en dynamische omgeving"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Human Capital Lead in Diegem
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Capco

    Pluspunten

    Een enorm groeiende omgeving waarbij Capco als werkgever enorme mogelijkheden kan bieden aan de mensen. Een aangename teamspirit en verschillende boeiende projecten.

    Minpunten

    Veel boeiende opportuniteiten en daarom op zoek naar verschillende consultants die ons team vandaag nodig heeft!

    Advies aan management

    Blijf bezig zoals jullie vandaag bezig zijn!

    Capco2016-07-04

    Reactie van Capco

    July 6, 2016Consultant

    Thanks for the review; it’s great to hear you’re valuing your time at Capco. We pride ourselves on our unique culture and we’re pleased you’ve had such an enjoyable experience thus far.

  5. "Neutraal-tevreden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Consultant in Amsterdam
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Capco

    Pluspunten

    MKB's zijn echt goed. Diepgaande kennis.

    Minpunten

    Het opstarten in een nieuwe geografische markt kost echt wat tijd.

    Advies aan management

    Richt je op dingen waarvan je zegt dat ze belangrijk zijn.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Capco2009-05-13
  6. "salaires super bas en comparaison du marché"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Capco

    Pluspunten

    pas un endroit de developer une carrière à long termes

    Minpunten

    salaires super bas en comparaison du marché

    Advies aan management

    J'aimerai que la direction apprécie la diversité

    Capco2019-02-26

    Reactie van Capco

    March 18, 2019HR

    Nous regrettons sincèrement votre perception car nous accordons une importance particulière à ces aspects. Nous pouvons vous garantir que nous veillons au développement de nos collaborateurs notamment à l’aide de nos parcours de formation par grade et des relations de confiance développées avec chacun nous permettant de connaitre leurs attentes et de les accompagner. Grâce à notre participation à des benchmarks chaque année, nous pouvons vous assurer que notre politique salariale est compétitive.

    Minder weergeven
  7. "Manque de Direction"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Parijs
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Capco voor 3 jaar

    Pluspunten

    Rémunération Le personnel des Corporates Services La force d'un groupe international

    Minpunten

    Pas de vision long terme Pas de stratégie développement Pas d'offre répondant aux besoins des clients La France surf sur les travaux et compétences des bureaux de l'etranger Répartition par compte qui limite les possibilités de mouvements

    Capco2019-10-22
  8. "Consultant"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Capco gewerkt

    Pluspunten

    Rémunère bien. Bon personnel qui soutient les formations

    Minpunten

    Mauvaise communication intérieure pour les opport

    Capco2019-09-10
  9. "Capco : le cabinet qui vous fait grandir"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Parijs
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Capco

    Pluspunten

    Expertise des Services Financiers Développement basé sur la performance Évolution salariale intéressante

    Minpunten

    Manque de cohésion globale du cabinet

    Capco2019-07-24
  10. "Super Cabinet"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Consultant in Parijs
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Capco voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Esprit entrepreneurial - Corporate services accesibles - Bonne ambiance - Variété des missions - Beaucoup de vie interne

    Minpunten

    - manque d'un séminaire pour federer et rassembler les 130 collaborateurs

    Advies aan management

    Plus onboarder / mieux animer / rassembler / teambuilder

    Capco2019-06-26
Er zijn 1162 reviews gevonden