Reviews van Capgemini Engineering

(125 reviews in totaal)

William Rozé

70% waardeert directeur

52% positieve zakelijke vooruitzichten

Capgemini Engineering heeft een werknemersbeoordeling van 3,5 van 5 sterren, op basis van 125 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Capgemini Engineering is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak IT (3,9 sterren).

Reviews per functie

125 reviews
1,0
15 sep 2022

Pluspunten

Ik kan spijtig genoeg weinig postieve zaken melden over dit bedrijf

Minpunten

Enorm verloop van personeel. Managent liegt over loon, bonussen. Ben er ontslagen zonder enige waarschuwing of duidelijke reden. Economische zogezegd. Dit bedrijf heeft geen respect voor haar klanten of medewerkers. De organisatie is slecht en er zijn geen evaluaties of one on ones.

1,0
25 sep 2020

Rot bedrijf, blijf hier weg

Pluspunten

De collega's zijn gemotiveerd, daar recruteren ze immers ook op. Ambitieuze jonge mensen die ze zo weinig mogelijk moeten betalen en die zo hard mogelijk willen werken.

Minpunten

- Korte termijn visie, zoveel mogelijk winst en zo weinig mogelijk in zijn mensen investeren. - Slecht betaald - Komen hun beloftes niet na - Zeer slecht in communicatie - Slechte work life balance, je moet al je trainingen na je uren komen doen (gratis, niet betaald). We hebben ooit 4 maand geen verlof mogen nemen in de zomer zodat ze betere cijfers hebben.

3,0
31 okt 2018

Matig

Anonieme werknemer

Pluspunten

Extra legale voordelen Leuke projecten Veel jonge consultants

Minpunten

Management houdt geen rekening met consultants Loon aan de lage kant Zeer veel verloop Back office komt personeel tekort Grote focus op het inperken van de uitgaven

Weergave: 1 - 3 van 125 reviews

Glassdoor heeft 16.929 reviews over Capgemini Engineering die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Capgemini Engineering. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Capgemini Engineering bij je past.