Reviews van Capgemini Invent

avatar

Roshan Soorunsingh Gya

75% waardeert directeur

54% positieve zakelijke vooruitzichten

Capgemini Invent heeft een werknemersbeoordeling van 3,7 van 5 sterren, op basis van 143 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Capgemini Invent is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Management en consulting (3,7 sterren).

Reviews per functie

143 reviews
3,0
6 jun 2026

Pluspunten

Jonge mensen die zorgen voor leuke werksfeer Diversiteit aan onderwerpen en opdrachten

Minpunten

Salaris is echt te laag terwijl er flink aan je wordt verdiend Waardering voor werk is te laag Cultuur soms toxisch

1,0
28 apr 2026

Ik zou het niet doen

Pluspunten

Gezellige sfeer onder de jongere medewerkers.

Minpunten

- Gebrek aan visie, organisatie vol met ja-knikkers. En een beetje toxicity. - Projecten worden bezet met wie beschikbaar is, Kennis of expertise doet er niet toe. Genante vertoning bij klanten - Je zou verwachten dat een consultancy gebaat is bij de ontwikkeling van z'n mensen, maar niet hier. Nergens is budget voor. - Afspraken worden structureel niet nagekomen. - Salaris is belabberd.

Weergave: 1 - 3 van 143 reviews

Glassdoor heeft 5.593 reviews over Capgemini Invent die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Capgemini Invent. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Capgemini Invent bij je past.