Reviews voor Cegeka | Glassdoor.be

Reviews van Cegeka

Bijgewerkt op 1 apr 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3.8
73%
Aanbevelen bij een kennis
98%
Waardeert directeur
Cegeka CEO  Stijn Bijnens
Stijn Bijnens
13 Beoordelingen
  1. "Top Werkgever voor IT'rs in Europa"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Middle Manager in Hasselt, Limburg
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cegeka voor 3 jaar

    Pluspunten

    Familiaal bedrijf met lokale verankering. No-nonsens, pragmatisch, ondernemend, uitdagend. Nieuw kantoor, nieuwe CEO, goede VIBE.

    Minpunten

    Zin voor initiatief is vereist.

    Verder lezen
    Cegeka2019-11-26
  2. "Cegeka functioneel analist"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Functioneel Analist in Leuven
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Cegeka voor 8 jaar

    Pluspunten

    Veel mogelijkheden - grote flexibiliteit qua indeling werktijd

    Minpunten

    Te groot, ongestructureerd, je moet zelf om opslag bedelen

    Verder lezen
    Cegeka2020-04-01
  3. "Aangename werkgever - interne functie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Functional Software Engineer in Gent
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Cegeka voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    - Flexibele uren - Flex reward plan - Mooie extralegale voordelen - Familiaal bedrijf

    Minpunten

    - Communicatie intern loopt héél moeizaam (tgv groei) - Groeimogelijkheden niet altijd even aanwezig - Vaak enkel maar interne opleidingscursussen beschikbaar

    Verder lezen
    Cegeka2020-02-09
  4. "Goede verhouding verloning - flexibiliteit"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Functional Software Engineer 

    Ik werk voltijd bij Cegeka voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Variabele jobinhoud op verschillende projecten

    Minpunten

    Soms wat moeilijkheden rond kennisdeling

    Cegeka2020-02-05
  5. Nuttig (5)

    "CEO van je eigen carriére"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Hasselt, Limburg
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Cegeka voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Als je regio limburg bekijkt heb je goede extra legale voordelen

    Minpunten

    Niet zo competitief op vlak van loon als je buiten de regio kijkt. Veel praat over doorgroeien en Ceo van je eigen carriëre te zijn maar weinig opties mogelijk. Geen transparante evaluatie procedures

    Cegeka2019-11-18
  6. Nuttig (1)

    "Top Employer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cegeka voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Goede sfeer Toffe collega's Doorgroeimogelijkheden Vlakke structuur Fun element

    Minpunten

    Nog geen tegen gekomen in de 2 jaar dat ik hier werk.

    Verder lezen
    Cegeka2019-09-17
  7. Nuttig (1)

    "review cegeka"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Gent
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cegeka voor 3 jaar

    Pluspunten

    groot bedrijf met familiaal karakter. veel doorgroeimogelijkheden. aantrekkelijk loonpakket. leuke fun events buiten de uren. gemoedelijke sfeer onder collegas

    Minpunten

    hier en daar groeipijnen van snelle groei en nood aan kadering en structuur

    Verder lezen
    Cegeka2019-08-26
  8. Nuttig (1)

    "Goede Werkgever met veel doorgroei mogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Support Engineer in Hasselt, Limburg
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cegeka voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Flexibilieit, collegialiteit, goede en aangename werksfeer, veel doorgroeimogelijkheden

    Minpunten

    In de 2 jaar dat ik al actief ben bij Cegeka, heb ik nog geen negatieve punten gevonden

    Cegeka2019-08-13
  9. Nuttig (1)

    "Opportuniteiten en uitdagingen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Unit Manager 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cegeka voor 8 jaar

    Pluspunten

    Goede sfeer Veel opportuniteiten en uitdagingen Grote waaier aan diensten zorgt ook voor mogelijkheden om nieuwe functies uit te oefenen in verschillende sectoren Maandelijkse happy hour en een groots personeelsfeest Steeds meer initiatieven om de medewerkers te ondersteunen in hun carrière

    Minpunten

    Je moet soms zelf durven de stap te zetten

    Cegeka2019-08-09
  10. "In close cooperation"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Junior Project Manager in Hasselt, Limburg
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Cegeka

    Pluspunten

    - Opleidigen - Werksfeer - Uitdagende projecten - startloon + extralegale voordelen - Flexwerken

    Minpunten

    - Onvolledige processen - Drukke periodes - Tegenstrijdige beslissingen management

    Verder lezen
    Cegeka2019-08-12
Er zijn 86 reviews gevonden