Filter
Filter
VoltijdDeeltijdIk heb een voltijdbaan bij Cegeka (Korter dan een jaar)
Pluspunten
ondernemingsschap, creativiteit, pragmatisch, solution oriented
Minpunten
autonoom zijn is een must, snelheid van verandering
doe zo verder:)
Ik heb een voltijdbaan bij Cegeka (Langer dan 10 jaar)
Pluspunten
Groeibedrijf met enorm veel mogelijkheden. Daardoor is er veel ruimte om je ambitie te vertalen naar nieuwe functies. Er is ook een uitgebreid en gevarieerd klantenbestand.
Heel sterke visie met doorgedreven customer intimacy strategie.
Minpunten
Er wordt wel ownership verwacht; je zal meer gedaan krijgen als je zelf zaken opneemt en het hoofd boven het maaiveld uitsteekt.
Ik heb een voltijdbaan bij Cegeka (Korter dan een jaar)
Pluspunten
continuous improvement, leer mogelijkheden ,transparantie
Minpunten
Groeipijnen: te veel focus op groei ten koste van de aandacht voor de medewerkers
Advies aan management
Voldoende aandacht voor eigenheid en karakter van het bedrijf behouden tijdens de (financiële) groeispurt.
Nuttig (3)
Ik heb een voltijdbaan bij Cegeka
Pluspunten
Zeer aangename werksfeer
No nonsense / can do attitude
Gezond groeiend bedrijf met heel veel mogelijkheden
Een bedrijf dat echt inzet op zijn personeel.
Minpunten
Door de snelle groei is sprake van constante verandering, en zijn de groeipijnen soms merkbaar, maar dat biedt dan weer nieuwe opportuniteiten!
Nuttig (1)
Ik heb een voltijdbaan bij Cegeka (Langer dan 3 jaar)
Pluspunten
Veel extra legale voordelen, mooi salaris, toffe collega's en genoeg doorgroeimogelijkheden wanneer je jezelf echt bewijst!
Minpunten
Een zeer groot bedrijf waardoor het wel eens even kan duren voor je volledig je draai gevonden hebt
Ik heb een voltijdbaan bij Cegeka (Korter dan een jaar)
Pluspunten
Cegeka is een bedrijf waar de klant centraal staat. Om de klant beter te helpen, leidt Cegeka zijn personeel op en motiveert deze om het onderste uit de kan te halen. Op de korte tijd dat ik er werk heb ik al veel bijgeleerd over mijn vakgebied, maar ook over teamwerk en werken in een groot bedrijf.
Minpunten
Om het onderste uit de kan te halen moet je natuurlijk bereid zijn om je uren te werken. Alleen de zon gaat voor niets op.
Ik heb een voltijdbaan bij Cegeka (Korter dan een jaar)
Pluspunten
Snelgroeiend bedrijf met uitdagingen en opportuniteiten.
Je kan je carrièrepad bewandelen dankzij de doorgroeimogelijkheden.
Vrijheid en glijdende werkuren.
Behulpzame collega's met een overvloed aan technische capaciteiten.
Kans om opleidingen te volgen waardoor je je kennis kan opkrikken.
Minpunten
De verloning (salaris) kan beter maar dat wordt gecompenseerd door de vele extralegale voordelen.
Advies aan management
Blijven communiceren met de medewerkers. Niet alleen focussen op cijfers.
Ik heb een voltijdbaan bij Cegeka (Korter dan een jaar)
Pluspunten
Cegeka is een erg sociaal warm bedrijf, de afdelingen werken nauw samen en er hangt wel een grote groepssfeer in de lucht.
De legale voordelen zijn ook zeer interessant voor de werknemers. Het bedrijf is ook groot en groeit elk jaar bij, er zijn daarnaast veel verschillende richtingen waarin men een carrière kan starten.
Minpunten
Door de sterke groei zoeken we nog altijd mensen om het team te versterken, het werk kan daarom soms wat intensiever eraan toe gaan, maar dit lijkt me overal wel te gebeuren!
Advies aan management
Blijf vooral verder inzetten op de activiteiten die jullie inregelen om werknemers zich thuis te laten voelen. Door deze inzet voelt Cegeka absoluut niet aan alsof je een nummer bent.
Ik heb een voltijdbaan bij Cegeka (Langer dan een jaar)
Pluspunten
Je groeit samen met het bedrijf en leert enorm veel bij. Je komt bovendien steeds in contact met de laatste technologiën. Daarnaast heerst er een toffe sfeer. Collega's zijn aardig en er zijn enorm leuke randactiviteiten.
Minpunten
Soms is het werken geblazen, werk/privé kan hierdoor worden beinvloed, maar achteraf is de voldoening eens zo groot!
Ik heb een voltijdbaan bij Cegeka (Korter dan een jaar)
Pluspunten
Na het studeren werd ik goed begeleid waardoor ik snel mee kon in het werk leven. Ik leer nog elke dag bij door de vele kansen en opleidingen die ik aangeboden krijg.
Minpunten
alles verloopt nog naar wens en gedachten.
Hierdoor wordt de huidige uitgelichte review voor vervangen. Weet u zeker dat u deze wilt vervangen?
Weet u zeker dat u deze review niet meer wilt uitlichten voor het doelprofiel ?
Reactie van Cegeka
seconden geleden