Reviews voor Cegeka | Glassdoor.be

Reviews van Cegeka

Bijgewerkt op 18 jul 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 123 reviews gevonden

3.6
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
73%
Aanbevelen bij een kennis
95%
Waardeert directeur
Cegeka CEO André Knaepen
André Knaepen
59 Beoordelingen
  1. "Dynamisch ondernemend familiebedrijf"

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Cegeka

      Pluspunten

      Een tof bedrijf vol groeimogelijkheden met een leuke sfeer onder de collega’s

      Minpunten

      Hier geen minpunten te melden

      Cegeka2019-02-17
    • "Goede lokale werkgever"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Architect in Hasselt, Limburg
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Cegeka voor 10 jaar

      Pluspunten

      Goede interne, ondersteunende diensten. Veel opleidingsmogelijkheden. Veel doorgroeimogelijkheden.

      Minpunten

      Teveel interne reorganisaties zorgen voor instabiliteit.

      Cegeka2019-06-03
    • "Top werkgever"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Cegeka

      Pluspunten

      Groeibedrijf, interne opportuniteiten, mogelijkheid om in Limburg te werken

      Minpunten

      Agile waarden gaan soms verloren door groei

      Cegeka2019-05-15
    • "Veel leerkansen maar je moet ze zelf zoeken"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Neutraal vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Cegeka voor 3 jaar

      Pluspunten

      toffe sfeer onder collega's, positieve mensen die je willen helpen om een oplossing te zoeken voor een probleem.

      Minpunten

      Je bent CEO van je carrière en dat betekent ook dat je het vooral zelf moet uitzoeken als je wilt wisselen van functie, of andere dingen bespreekbaar wilt maken

      Advies aan management

      Management wisselt voortdurend, zou goed zijn moest iedereen eens 2 jaar hetzelfde blijven managen

      Cegeka2019-04-29
    • "Chaos"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - ANALIST DEVELOPER in Hasselt, Limburg
      Niet aanbevolen
      Negatief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Cegeka voor 3 jaar

      Pluspunten

      Flexibele werkuren en extralegale voordelen.

      Minpunten

      Veel onduidelijkheden in teamstructuur en persoonlijke doelstellingen. Heel moeilijk om iets gedaan te krijgen in dit bedrijf.

      Cegeka2019-05-02
    • "Veel uitdaging en variatie in een Europees familiebedrijf"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - IT-Architect in Hasselt, Limburg
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Cegeka voor 3 jaar

      Pluspunten

      * Flexibiliteit * Arbeidsvoorwaarden * Ontwikkel- en groeimogelijkheden * Diverse werkzaamheden * Landoverstijgende en Europese opdrachten

      Minpunten

      * Inmiddels vele locaties, maar grotendeels vanuit België gemanaged. * Veel management wijzigingen.

      Cegeka2019-03-01
    • Nuttig (1)

      "Veel beloftes, waarvan er weinig worden waargemaakt"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
      Niet aanbevolen
      Negatief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik heb voltijd gewerkt bij Cegeka

      Pluspunten

      Je krijgt een bedrijfswagen en extralegale voordelen. Veel collegialiteit.

      Minpunten

      Er wordt veel beloofd, zeker op gebied van doorgroeimogelijkheden, maar hier wordt weinig waargemaakt. Onderbetaald voor de sector, geen appreciatie voor de werknemers. Direct management van de teams heeft totaal geen voeling met de werknemers. Zeker in de laatste jaren dat ik er gewerkt heb, is dit veel erger geworden. Werkdruk is enorm hoog, en een groot deel van de collega's heeft een burnout (gehad).

      Advies aan management

      Evalueren en luisteren naar de werknemers. Cijfers zijn belangrijk, maar het welzijn en werkvreugde van de werknemers is even belangrijker. Vermoeide en ongemotiveerde werknemers leveren geen goed werk af.

      Cegeka2019-03-12
    • Nuttig (1)

      "Cegeka"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Hasselt, Limburg
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik heb voltijdgewerkt bij Cegeka voor meer dan 8 jaar

      Pluspunten

      8 jaar enorm graag en met veel energie voor Cegeka gewerkt. Het is een groeibedrijf waar er heel veel kansen zijn voor diegenen die ze willen nemen...

      Minpunten

      Geen. Ik heb het bedrijf verlaten omdat ik persoonlijk uitgekeken was op de functie en ik aan het plafond zat van mijn doorgroeimogelijkheden binnen dit bedrijf.

      Cegeka2019-01-17
    • Nuttig (1)

      "Cegeka"

      SterSterSterSterSter
        Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
        Aanbevolen
        Positief vooruitzicht
        Goedkeurende mening over directeur

        Ik heb voltijd gewerkt bij Cegeka

        Pluspunten

        Aangename werk omgeving en diverse projecten

        Minpunten

        Geen specifieke minpunten te melden

        Cegeka2019-01-11
      • Nuttig (1)

        "matig"

        SterSterSterSterSter
          Huidige werknemer - Linux Systems Administrator in Leuven

          Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Cegeka

          Pluspunten

          Mooie begin voorwaarden erg op zoek naar linux mensen want de huidige mensen zijn allemaal vertrokken

          Minpunten

          Beste stagairs gingen achteraf ergens anders aan de slag Geven je te wenig uren voor je projecten

          Cegeka2018-09-20
        Er zijn 123 reviews gevonden