Reviews voor Cegeka | Glassdoor.be

Reviews van Cegeka

Bijgewerkt op 26 nov 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.8
76%
Aanbevelen bij een kennis
97%
Waardeert directeur
Cegeka CEO  Stijn Bijnens
Stijn Bijnens
12 Beoordelingen
  1. "Top Werkgever voor IT'rs in Europa"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Middle Manager in Hasselt, Limburg
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cegeka voor 3 jaar

    Pluspunten

    Familiaal bedrijf met lokale verankering. No-nonsens, pragmatisch, ondernemend, uitdagend. Nieuw kantoor, nieuwe CEO, goede VIBE.

    Minpunten

    Zin voor initiatief is vereist.

    Advies aan management

    Blijf investeren in je mensen! Doe zo verder. Misschien snelheid van verandering wat verlagen?

    Cegeka2019-11-26
  2. Nuttig (4)

    "CEO van je eigen carriére"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Hasselt, Limburg
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Cegeka voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Als je regio limburg bekijkt heb je goede extra legale voordelen

    Minpunten

    Niet zo competitief op vlak van loon als je buiten de regio kijkt. Veel praat over doorgroeien en Ceo van je eigen carriëre te zijn maar weinig opties mogelijk. Geen transparante evaluatie procedures

    Cegeka2019-11-18
  3. Nuttig (1)

    "Top Employer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cegeka voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Goede sfeer Toffe collega's Doorgroeimogelijkheden Vlakke structuur Fun element

    Minpunten

    Nog geen tegen gekomen in de 2 jaar dat ik hier werk.

    Advies aan management

    Keep up the good work

    Cegeka2019-09-17
  4. Nuttig (1)

    "review cegeka"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Gent
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cegeka voor 3 jaar

    Pluspunten

    groot bedrijf met familiaal karakter. veel doorgroeimogelijkheden. aantrekkelijk loonpakket. leuke fun events buiten de uren. gemoedelijke sfeer onder collegas

    Minpunten

    hier en daar groeipijnen van snelle groei en nood aan kadering en structuur

    Advies aan management

    meer communicatie omtrent visie en strategie

    Cegeka2019-08-26
  5. Nuttig (1)

    "Goede Werkgever met veel doorgroei mogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Support Engineer in Hasselt, Limburg
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cegeka voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Flexibilieit, collegialiteit, goede en aangename werksfeer, veel doorgroeimogelijkheden

    Minpunten

    In de 2 jaar dat ik al actief ben bij Cegeka, heb ik nog geen negatieve punten gevonden

    Cegeka2019-08-13
  6. Nuttig (1)

    "Opportuniteiten en uitdagingen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Unit Manager 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cegeka voor 8 jaar

    Pluspunten

    Goede sfeer Veel opportuniteiten en uitdagingen Grote waaier aan diensten zorgt ook voor mogelijkheden om nieuwe functies uit te oefenen in verschillende sectoren Maandelijkse happy hour en een groots personeelsfeest Steeds meer initiatieven om de medewerkers te ondersteunen in hun carrière

    Minpunten

    Je moet soms zelf durven de stap te zetten

    Cegeka2019-08-09
  7. Nuttig (1)

    "Meegroeien in een groeiende organisatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Hasselt, Limburg
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cegeka voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Gestart bij Cegeka na mijn stage. Als je zelf initiatief neemt, ben je onmiddellijk een vaste waarde in het team. Aangezien het een groeiende organisatie is, zijn er enorm veel kansen om te grijpen die zichzelf eigenlijk constant aanbieden. Zelf ben ik stilaan de volgende stap aan het maken en krijg hierin ondersteuning van het management die een plan op maakt om gepaste begeleiding te voorzien. Het is de bedoeling dat je zelf aangeeft als je wil groeien en welke acties je wil ondernemen om dit waar te maken. Fijne werksfeer maak je uiteraard zelf, maar je kan bij iedereen binnen wandelen en er is weinig gevoel van hiërarchie. Enorm mooi financieel doorgroeipad voor juniors waarbij ook aan de extralegale voordelen is gedacht. Flexibele uren, regelmatig thuiswerk en zeer veel flexibiliteit qua verlof zijn een leuke plus. Maar het zijn de doorgroeimogelijkheden, leidinggevende die zich positioneert als een echte coach en de ambitieuze visie die van Cegeka een écht topbedrijf maken.

    Meer weergeven

    Minpunten

    In het begin van mijn carrière één belofte niet nagekomen aangaande de bedrijfswagen, maar nadien ruimschoots goedgemaakt. Groeien is mogelijk, maar vanaf het begin duidelijk doelen stellen hoe, wanneer en waarom je dat wil bereiken. Duidelijk aantonen bij het management wat je in je mars hebt om je eigen kansen waar te maken.

    Advies aan management

    Doe zo verder.

    Cegeka2019-08-09
  8. "In close cooperation"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Junior Project Manager in Hasselt, Limburg
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Cegeka

    Pluspunten

    - Opleidigen - Werksfeer - Uitdagende projecten - startloon + extralegale voordelen - Flexwerken

    Minpunten

    - Onvolledige processen - Drukke periodes - Tegenstrijdige beslissingen management

    Advies aan management

    Pijnpunten blijven wegwerken + Blijven inzetten op ontwikkeling werknemers en automatisatie

    Cegeka2019-08-12
  9. "Top bedrijf, veel leerkansen, veel doorgroeimogelijkheden!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Support Engineer in Hasselt, Limburg
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cegeka voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Flexibilieit, collegialiteit, menselijk management, supporteren de groei

    Minpunten

    Geen, werk hier nu 2 jaar zonder enige opmerkingen

    Cegeka2019-08-10
  10. "Aangenaam werken voor een familiebedrijf met duidelijke waarden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Cegeka voor 3 jaar

    Pluspunten

    - Cegeka is een familiebedrijf, je voelt er weinig hiërarchie en kan bij veel collega's terecht. - Veel ruimte voor eigen inbreng (ownership is één van de bedrijfswaarden) en je hebt ook de mogelijkheid om je eigen carrièrepad uit te stippelen. Binnen Cegeka noemen ze dit: je bent de CEO van je eigen carrière.

    Minpunten

    Ik heb geen minpunten, heel tevreden over mijn werkgever.

    Advies aan management

    Geen directe adviezen.

    Cegeka2019-08-09
Er zijn 143 reviews gevonden