Reviews van Codit

4,4

92% zou aanbevelen aan een kennis

(30 reviews in totaal)

86% positieve zakelijke vooruitzichten

Codit heeft een werknemersbeoordeling van 4,4 van 5 sterren, op basis van 30 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus uitstekend naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Codit is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak IT (3,9 sterren).

Reviews per functie

30 reviews
4,0

Toffe werkgever

Pluspunten

Je kan er werken aan de laatste nieuwe technologieën en ondersteund om je kennis up to date te houden. Codit bestaat uit een jong team waarin je je rap thuis voelt.

Minpunten

Niet gerelateerd aan Codit specifiek, maar eerder aan de job van Consultant - hierdoor heb je niet altijd controle voor welke klant / project je moet werken. Goede afspraken met je BUM hierover zou ik aanraden.

Codit: een toffe werksfeer

Anonieme werknemer

Pluspunten

Codit investeert erg veel in hun allergrootste troef: hun werknemers. Er wordt veel belang gehecht aan uitbreiding van onze kennis. Codit doet z'n best om onze werkplek een beetje als thuis te laten voelen, en dat lukt! We krijgen ook erg veel vrijheid, wat voor heel wat minder stress zorgt. Je moet op Codit zelfstandig kunnen werken en je eigen verantwoordelijkheid nemen. Iedereen komt ook uit voor zijn mening, er worden geen doekjes om gewonden. Zo weet je meteen wat je eventuele werkpunten zijn.

Minpunten

We zijn op korte tijd erg snel gegroeid, en soms laat de interne communicatie wat te wensen over.

avatar
Reactie van Codit
9y
Enorm bedankt voor jouw feedback! Wij stellen dit heel erg op prijs. Wij zullen dan ook aan de slag gaan met jouw werkpunt en de nodige partijen inschakelen om de interne communicatie nog vlotter te laten verlopen. Het doet ons plezier te lezen dat je waardeert dat er in de werknemers geïnvesteerd wordt, hier gaan we zeker en vast volledig voor! Jullie zijn de drijfveer van ons bedrijf dus we proberen er alles aan te doen het voor jullie zo efficiënt mogelijk te maken.
22 nov 2016

Pluspunten

Codit profileert zich als een open bedrijf met een open bedrijfscultuur; dit wordt schitterend in de praktijk omgezet. Een heel persoonsgebonden coaching zorgt ervoor dat iedereen zich zo comfortable mogelijk voelt op het werk. "Alles is bespreekbaar" is wat het stopwoordje en is zeker de reden waarom er zoveel mensen blijven bij Codit. Ik zie Codit echt als een tweede thuis waar je helemaal jezelf kunt zijn want dat kunnen we het best.

Minpunten

Ik heb echt zitten zoeken naar minpunten maar nog geen gevonden. Iedereen staat heel open voor elkaar waardoor elk probleem echt ook besproken kan worden, waarna er samen een oplossing kan besproken worden.

avatar
Reactie van Codit
9y
Wat fijn om dit te lezen! We geloven bij Codit sterk in onze familie, en die familie bestaat uit alle werknemers. Daarnaast willen wij iedereen de kansen geven die hij/zij verdient zodat elk potentieel ten volle kan benut worden!
Weergave: 1 - 3 van 30 reviews

Glassdoor heeft 61 reviews over Codit die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Codit. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Codit bij je past.