Reviews van Conservatorium Hotel

Reviews per functie

11 reviews
3,0
17 okt 2024

Pluspunten

Ik heb bij het Conservatorium Hotel een fijne tijd gehad door het gezellige team en de fijne sfeer onder collega’s. Er zijn veel leermogelijkheden en het werk is uitdagend, waardoor je jezelf goed kunt ontwikkelen. De onderlinge samenwerking maakt het werk plezierig en er is altijd ruimte om nieuwe dingen te leren.

Minpunten

Helaas wegen de arbeidsomstandigheden daar niet tegenop. Het salaris is relatief laag in verhouding tot de werkdruk en verantwoordelijkheden. De werktijden zijn onvoorspelbaar en lange dagen zijn eerder regel dan uitzondering. Daarnaast is er sprake van een duidelijke hiërarchie, wat soms zorgt voor een gespannen werksfeer. Er is zeker ruimte voor verbetering op het gebied van waardering en werk-privébalans.

17 jun 2024

Leuke werkplek!

Pluspunten

- Dynamische werkomgeving - Goede mix van culturen - Gezellige werksfeer - Leuke extra benefits

Minpunten

Geen rolstoelvriendelijke werkomgeving door de niveauverschillen

28 jun 2022

Uitstekend

Pluspunten

Leuke leermomenten leuke collega's Goede fooi

Minpunten

Kwamen steeds veranderende regels bij

Weergave: 1 - 3 van 11 reviews

Glassdoor heeft 32 reviews over Conservatorium Hotel die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Conservatorium Hotel. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Conservatorium Hotel bij je past.