Reviews voor Continental | Glassdoor.be

Reviews van Continental

Bijgewerkt op 17 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 2504 reviews gevonden

3.9
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
81%
Aanbevelen bij een kennis
91%
Waardeert directeur
Continental CEO Elmar Degenhart
Elmar Degenhart
802 Beoordelingen
  1. Nuttig (1)

    "Verkoper"

    SterSterSterSterSter
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Voormalige werknemer - Verkoper in Genk
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij Continental voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Goede naam van de Firma in het verleden, Goede service van het Personeel en vakbekwame mensen. goed gelegen, en up to date

    Minpunten

    Huidige bewindvoerders, helemaal niet up to date met de moderne werkomstandigheden, niet gevoelig voor commentaar en helemaal geen menselijk begrip.

    Verder lezen
    Continental2018-08-25
  2. "Bonne alternance"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Continental

    Pluspunten

    Prime, avantages, ce, horaires flexibles, interessement

    Minpunten

    Peu d’inconvénient pour ma part

    Continental2019-08-28
  3. "Sales rep"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Continental

    Pluspunten

    Bonne expérience dans une entreprise reconnu

    Minpunten

    Trop grand territoire de vente

    Continental2019-08-15
  4. "Bonnes conditions de travail mais ..."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Continental

    Pluspunten

    Restaurant sur site Télétravail (1jr fixe par semaine) Primes régulères

    Minpunten

    Culture entreprise très lourde Peu d'évolution en dehors des filières du management Salaire fixe bas par rapport au marché Budget activités liées à la vente de pièces automobile Service informatique d'un autre temps

    Continental2019-07-19
  5. "Très bonne entreprise"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Continental

    Pluspunten

    Primes, projets très intéressants, l'entreprise vous accorde sa confiance en vous confiant des projets d'envergure et vous forme si vous en avez besoin.

    Minpunten

    Pour mon expérience, je n'ai eu aucun inconvénient.

    Continental2019-07-02
  6. "Bon"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Ingénieur système 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Continental

    Pluspunten

    Bonne ambiance Bon salaire Equipe à l'écoute

    Minpunten

    Pas de développement personnel

    Continental2019-06-30
  7. "Mon retour d'expérience sur Continental"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Continental

    Pluspunten

    Bonnes conditions de travail (télétravail,..) Entreprise qui cherche à innover en permanence

    Minpunten

    Gestion de carrière à optimiser

    Continental2019-06-07
  8. "Ok"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Ingénieur R&D in Toulouse
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Continental

    Pluspunten

    CAC40. Entreprise avec image de marque. Multiculturelle.

    Minpunten

    Process d'embauche hyper long.

    Verder lezen
    Continental2019-06-08
  9. "Agreable"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Continental

    Pluspunten

    Projets intéressants et motivants, possibilité de monter en compétence sur plusieurs domanines

    Minpunten

    Beaucoup de restructuration, long process,

    Continental2019-03-07
  10. "Bonne entreprise mais manque d'agilité, process lourds, peut mieux faire"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Rambouillet

    Ik werk voltijd bij Continental voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    CE intéressant, 12 jours RTT, intéressement, CET, bon dialogue sociale avec la RH

    Minpunten

    Manque d'agilité dans le mode de management et dans les process RH, possibilité d'évolution en France restreinte dans plusieurs fonctions

    Continental2019-03-05
Er zijn 2504 reviews gevonden