Reviews van Customs Support

9 reviews
3,0
4 apr 2022

Beoordeling

Pluspunten

Aangename collega's en verhouding thuis/kantoorwerken

Minpunten

Heel beperkt begeleiding en interne opleiding, geen kansen van groeimogelijkheden

2,0
20 okt 2021

Pluspunten

Je krijgt snel een baan. Iedereen doet alsof hij het een geweldig bedrijf vind. Je leert er goed hoe je moet "zwemmen". Zo kan ik nog wel even doorgaan. Salaris niveau is onderkant van de markt. Je ontvangt een jaarcontract.

Minpunten

Er is weinig digitaals ("De neutrale en digitale douane partner") aan Customs Support Group. Vastgeroeste, stugge en niet behulpzame directe collega's. Customs Support groeit te snel (anorganisch) waardoor er steeds minder aandacht is voor collega's en de signalen die zij geven. Salaris niveau is onderkant van de markt. Zoethoudertjes met een klein beetje geld. IT-landschap is outdated. Er is geen (!) bedrijfscultuur. Etc

3,0
15 mrt 2025

Overname

Pluspunten

online opleidingen die worden aangeboden

Minpunten

Te weinig inzicht hebben in dagelijkse werking van ons 24/7 team Geen besef van hoeveelheid en harde werk hun leiderschap stijl bevalt me niet

Weergave: 1 - 3 van 9 reviews

Glassdoor heeft 44 reviews over Customs Support die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Customs Support. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Customs Support bij je past.