Reviews van DPA Professionals

(84 reviews in totaal)

Esther Huizinga

55% waardeert directeur

55% positieve zakelijke vooruitzichten

DPA Professionals heeft een werknemersbeoordeling van 3,6 van 5 sterren, op basis van 84 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van DPA Professionals is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak HR en personeel (3,8 sterren).

Reviews per functie

84 reviews
22 feb 2016

Slechte organisatie

Anonieme werknemer

Pluspunten

Weinig tot geen. Gratis lunch?

Minpunten

Uitmelken van talent voor eigen gewin. Minachting voor mensen die voor ze werken. Interim medewerkers in opdrachten praten die ze niet willen. Gebruik van verzonnen vacatures. Bij cliënten slecht praten over eigen interim medewerkers. Nemen zichzelf veel te serieus. Veredelde koelkastverkopers.

15 sep 2016

Pluspunten

Misschien de lease auto met tankpas welke onbeperkt gebruikt mag worden

Minpunten

Sluit mij volledig aan bij het schrijven in de vorige beoordeling. Zelf meegemaakt dat bij afwijzing door een opdrachtgever, omdat ik de opdracht deels zelf niet zag zitten, ik alsnog aangeboden werd (door DPA) aan dezelfde opdrachtgever om aan de slag te gaan. Bij aangeven daar totaal geen behoefte aan te hebben, nul respons vanuit DPA. Ik moest denken aan mijn carrière als interimmer en maling hebben aan het feit dat de betreffende opdrachtgever niet zat te wachten op mij. Kortom opdracht was gedoemd te mislukken vanaf de start. Nul begeleiding vanuit DPA, zelfs na aangegeven daar behoefte aan te hebben. In plaats daarvan werd de schuld bij mij gelegd en werd achter mijn rug om gecommuniceerd met de opdrachtgever welke vervangende interimmer op korte termijn mijn plaats kon innemen. Accountmanagers die totaal geen besef hebben wat er bij de opdrachtgever speelt. Geld is de enige drijfveer. DPA schermt met dure opleidingen en veel carrièremogelijkheden, niks van waar. Opdrachten die totaal niet in de lijn der verwachtingen liggen. Respectloos gedrag naar eigen personeel.

17 okt 2024

Geen goed bedrijf

Pluspunten

Geen pluspunten om te melden

Minpunten

Erg commercieel, alles draait om geld, geen persoonlijke aandacht, veel beloftes en niks word nagekomen, slecht salaris, geen plek als je wilt doorgroeien, halen mensen binnen onder valse voorwendselen, geen transparantie en onzinnige trainingen

Weergave: 1 - 3 van 84 reviews

Glassdoor heeft 108 reviews over DPA Professionals die anoniem zijn geplaatst door werknemers van DPA Professionals. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of DPA Professionals bij je past.