Cover image for Data Dimensions
Logo

Data Dimensions

Actieve werkgever

Data Dimensions

Review toevoegen

Reviews van Data Dimensions

168 van meer dan 176 reviews gevonden
2,4
27% Aanbevelen bij een kennis
28% Waardeert directeur

2,4
27%
Aanbevelen bij een kennis
28%
Waardeert directeur
Data Dimensions President and CEO Bryan Doyle (no image)
Bryan Doyle
10 Beoordelingen
  Weergave: 0 - 0 van 0 reviews in het Nederlands
  Kom bij Data Dimensions werken
  Meest recente vacatures
  </>Embed

  Veelgestelde vragen over Data Dimensions-reviews

  Data Dimensions heeft een algemene beoordeling van 2,4 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 176 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 27% van de werknemers zou werken bij Data Dimensions aanraden aan vrienden en 23% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -8% verslechterd.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Data Dimensions hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 2,4 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Data Dimensions. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -11% verslechterd.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 27% van de werknemers van Data Dimensions vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Data Dimensions met een waarde van 1,9 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 2,2 voor cultuur en waarden en 2,2 voor loopbaanmogelijkheden.

  Loopbanen die populair zijn bij Data Dimensions-werkzoekenden

  VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

  Glassdoor heeft 176 reviews over Data Dimensions die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Data Dimensions. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Data Dimensions bij u past.