Reviews voor De Lijn | Glassdoor.be

Reviews van De Lijn

Bijgewerkt op 22 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 66 reviews gevonden

3.6
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
82%
Aanbevelen bij een kennis
80%
Waardeert directeur
De Lijn CEO Roger Kesteloot
Roger Kesteloot
38 Beoordelingen
  1. "Sollicitatiegesprek"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Buschauffeur in Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij De Lijn gewerkt

    Pluspunten

    flexible job, goed betaald , veel voordelen voor je gezing, werkzekerheid altijd in contact met mensen een steentje bijdragen voor het milieu variable job

    Minpunten

    in het weeken werken moeilijke testen

    Advies aan management

    testen gemakelijker maken

    De Lijn2017-11-26
  2. "Slecht"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - diensthoofd in Antwerpen
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij De Lijn voor 10 jaar

    Pluspunten

    Je kan haast niet zen C4 krijgen.

    Minpunten

    Stuurloos overheid waardeloos beter door de prive over te nemen!

    De Lijn2019-08-22
  3. "Chauffeur De Lijn"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Chauffeur in Gent
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij De Lijn voor 3 jaar

    Pluspunten

    Variatie van verschillende lijnen en voertuigen en ook opleidingen Goede verloning Extra legale voordelen

    Minpunten

    Flexibiliteit is een must qua uren

    De Lijn2019-07-15
  4. "Jobstudent Kusttram"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Jobstudent in De Panne
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij De Lijn voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Goed loon voor een jonge student. Snel vertrouwd met de manier van werken via een 3-daagse opleiding.

    Minpunten

    Niet altijd flexibel in de opstellen van de roosters in de zomermaanden.

    Advies aan management

    Vraag op een continue basis naar feedback van uw studenten.

    De Lijn2019-03-10
  5. Nuttig (1)

    "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Buschauffeur in Oostende
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij De Lijn voor 3 jaar

    Pluspunten

    Leuke collega’s, eigen baas en correct betaald.

    Minpunten

    Constante verkeersstress, verkeers agressie en ontevreden mensen. Of je rijdt te snel, of je rijdt normaal en hebt vertraging die resulteert in meer ontevredenheid bij de reiziger. Gesplitste diensten zijn ook schering en inslag, bijvoorbeeld om 6u beginnen, onderbreking van 9u tot 13u , en dan werken tot 19u00.

    De Lijn2019-01-26
  6. "super goed"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Chauffeur in Kortrijk
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij De Lijn

    Pluspunten

    werkuren sociaal contact stiptheid afwisseling

    Minpunten

    ik heb geen min punten gehad

    De Lijn2018-10-25
  7. "Goede werkgever maar vermoeiende diensten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Chauffeur tram en bus in Antwerpen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij De Lijn voor 10 jaar

    Pluspunten

    Vrijheid, goed betaald als je mensen te laste hebt, je heb een rooster van 2 weken, je kan met een collega ruilen, goede vakantiegeld en eindejaarspremie,...

    Minpunten

    Weinig nachtrust, 2 diensten te kort op elkaar waardoor je moe bent tijdens je tweede shift.

    Advies aan management

    Goed bezig maar geef elke werknemer de kans om zijn kwaliteiten te tonen, ik heb het gevoel dat het enkel om vrienden gaat wanneer het komt op door groeien...

    De Lijn2018-07-21
  8. "heel goed"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Business Consultant in Temse
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij De Lijn gewerkt

    Pluspunten

    vakantie en de glijdende werkuren

    Minpunten

    vakantie en de werkdagen op feestdagen en zondagen

    De Lijn2018-03-29
  9. Nuttig (2)

    "Chauffeur bij de lijn"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Chauffeur in Gentbrugge, Oost-Vlaanderen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij De Lijn voor 10 jaar

    Pluspunten

    Goede verloning en toffe werksfeer.

    Minpunten

    Verschillende diensten op een week

    De Lijn2018-03-20
  10. "De Lijn - communicatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Leuven
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij De Lijn voor 3 jaar

    Pluspunten

    Flexibiliteit qua uren Vrijheid en verantwoordelijkheid Mogelijkheid om eigen ideeën door te voeren

    Minpunten

    Bedrijf in volle transitie waar niet altijd rekening gehouden wordt met de noden van werknemers. Erg hiërarchische structuur waardoor je vaak overbodige stappen moet ondernemen om iets te laten valideren.

    Advies aan management

    Denk minder top-down (ook al denk je dat je dat niet doet). Beschouw werknemers niet als naïevelingen tijdens het transitietraject naar De Lijn 2020.

    De Lijn2018-02-09
Er zijn 66 reviews gevonden