Reviews van DentConnect

75% positieve zakelijke vooruitzichten

Reviews per functie

3 reviews
25 mei 2021

Pluspunten

Op de praktijk hebben we een hecht team Veel ondersteuning vanuit het hoofdkantoor zodat het werk op de praktijk zo goed als kan mogelijk wordt gemaakt. Vanuit DentConnect krijgen we ook veel bij- en nascholing aangeboden.

Minpunten

Soms is het door de grote van organisatie wat onduidelijk wie op het hoofdkantoor waar voor verantwoordelijk is, maar de collega's in Oosterhout staan altijd klaar om je verder te helpen en samen te zoeken naar de beste oplossing.

19 apr 2021

Pluspunten

In eerste instantie zei de naam van het bedrijf mij niet zoveel. Ik had geen achtergrond in de Tandheelkunde en zeker geen kennis van de branche. Maar de bedrijfsfilosofie en de kernwaarden van deze organisatie zeiden mij daarentegen weer heel erg veel. Met name het stukje ontwikkelen/bijleren heeft deze organisatie goed begrepen en begeleiden dit ook erg goed.

Minpunten

Door de aard van de branche zijn er ook 'ad hoc' werkzaamheden, dit werk leent zich minder voor diegene die op zoek is naar werk met een repetitief vermogen. Daarnaast zul je je ook enigszins moeten verdiepen in arbeidsrecht gerelateerde wet en regelgeving.

Glassdoor heeft 4 reviews over DentConnect die anoniem zijn geplaatst door werknemers van DentConnect. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of DentConnect bij je past.